VIDEO: Planet House Jam rapovali v obležení pražských bezdomovců

Planet House Jam - Daniel a DJ Nester (zleva) | Zdroj: archiv umělce

Planet House Jam po pětileté pauze hlásí návrat na scénu a vydávají skladby v češtině. Aktuální singl Jednou se to posere doprovází klip, který nahlíží na život pražských bezdomovců.

Planet House Jam je pražská hip-hopová kapela ve složení DJ Nester a Daniel (Dirty). Crew kdysi vynikala rapem v anglickém jazyce, na podzim loňského roku vydala po pětileté pauze Čistej Mixtape, kde uslyšíte už jen češtinu.

Čtěte také: TIP REDAKCE: 5 domácích rapových desek, které v posledních letech vytvořily nejhlubší stopu

Aktuálně to sice vypadá, jako kdyby na Planet House Jam dolehla krize a kluci skončili na ulici, ale není vše tak, jak se na první pohled zdá. V plánu je nové album, které kompletně produkuje DJ Nester, a vyšel i nový videosingl Jednou se to posere.

Duo loni v prosinci uspořádalo sbírku zimního oblečení, spacáků, hygienických potřeb a v rámci lednového natáčení videoklipu vše věnovalo pražským bezdomovcům. V záběrech jistě poznáte průchod u zastávky metra Vltavská, Pařížskou ulici, Staroměstské náměstí, Václavské náměstí a Hlavní nádraží.


Napište komentář

Markéta Koloničná
O Markéta Koloničná 376 Článků
Miluji léto a festivalovou atmosféru! ☼ Live koncerty jsou události, jež mě naplňují energií a MonsterMusic mi dává příležitost se s vámi podělit o pojmy s dojmy.