InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Písecké naděje trénovat nepřestaly. Co děláte v karanténě vy?

ilustrační foto

ilustrační foto

JIŽNÍ ČECHY - Amatérským fotbalovým soutěžím definitivně odzvonilo. I tak se hráči FC Písek udržují v kondici. Václav Pícha z mladšího dorostu udělal s míčem pár slušných kousků, které asi jen tak někdo neumí. Jeho týmový kolega Martin Souhrada zase ukázal, jak se dá v pohodlí obývacího pokoje trénovat slalom. Písečtí mladíci nezapomněli ani na posilování. Pár cviků na horní polovinu těla předvedl Jakub Smola. Domácí přípravu nepodceňují ani menší naděje žlutomodrých. Hráči kategorie U10 Kryštof Bláha, Lukáš Luka a U11 Roman Šimek doma i na zahradě poctivě trénují s balonem u nohy nebo švihadlem.

Václav Pícha, Martin Souhrada, Jakub Smola 

 Kryštof Bláha, Lukáš Luka, Roman Šimek

Zajímá nás, co děláte ve volných chvílích i vy! Ať už jste se zapojili do bláznivých výzev a třeba se pokoušíte o nožičky s toaletním papírem, šijete roušky nebo jste si třeba na zahradě vybudovali provizorní tělocvičnu, podělte se o to s námi! Posílejte nám videa nebo fotografie na e-mailovou adresu karantenajcted@seznam.cz, případně na adresy vám dobře známých sportovních redaktorů Jihočeských týdeníků – nejlépe nahrané na Úschovnu či Ulož.to. Vaše úlovky rádi zveřejníme na našem webu. Buďte s námi i v době pandemie koronaviru, bavme se a překonejme současnou situaci smíchem!

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace