Nové hodinky MAILLON DE CARTIER – emoce v pohybu a napětí

02. Duben 2020 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 14602

Luxusní a vkusné hodinky pro každého? Přečtěte si o jedinečných hodinkách Maillon de Cartier, které jednoznačně zaujmou každého.

Hodinky Maillon de Cartier jsou především vyjádřením stylu. Řetízkový náramek má svůj jedinečný rukopis, který ctí klasický kodex, zatímco znovuobjevuje dnešní postoje. Hodinky Maillon de Cartier jsou šperkem, který byl navržený hodinářským ateliérem Cartier. Skvostné hodinky mají své čestné místo v kreativním repertoáru domu Cartier. Jednotlivé články náramku jsou vyrovnané a sladěné dle stylu a pojetí Cartier. Dokonale zaoblené a opulentní, pohybující se v čase s velmi ženskou elegancí.

Vše spočívá v zakroucení linek, zdůrazňujících perspektivu, ve které vyniká vzhled ciferníku hodinek. Tato interpretace umožňuje propletení grafiky. Obdélníkové články, šestihranný ciferník, zkosené okraje: design hodinek Maillon de Cartier „ podceňuje“ rytmickou geometrii typickou pro Cartier. Ambice strukturovat hodinky, aby byly zkosené, ještě více zdůrazňuje jejich ducha. Jsou znatelné na dotek, objemné se zaoblenými rohy.

Vzácná sbírka dámských hodinek Maillon de Cartier nabízí i provedení s diamanty, které umocňují ještě více jejich design. Diamantový ciferník odráží vzájemné propojení. Maillon de Cartier se představují v bílém, růžovém a žlutém zlatě. Grafický efekt a kontrast je znatelnější u hodinek v provedení ve žlutém zlatě s diamanty a černým ciferníkem.

Galerie