Bohouš Josef (58): Děsivá změna vzhledu po 4 bypassech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bohouš Josef (58): Děsivá změna vzhledu po 4 bypassech!

2017 Zpěvák ještě před  pár lety svou životosprávu neřešil.
2017 Zpěvák ještě před pár lety svou životosprávu neřešil.  (Foto archiv Bohouše Josefa a ara)

Bál se o holý život. Bohouš Josef (58) po kolapsu a čtyřech prodělaných bypassech změnil život o 180 stupňů. S manželkou Alenkou (50) utekli z Prahy na venkov. Snaží se zdravě jíst, lékaři mu nařídili pravidelnou chůzi a zpěvák je tři měsíce po operaci srdce o 10 kilo hubenější.

Po zkoušce muzikálu Tři mušketýři ho odvezli kolegové se zdravotními potížemi do nemocnice, kde šel hned na sál. „Vemte si, že jsem byl v lednu operovaný. Je to k nevíře, vrátil jsem se z nemocnice, kde jsem byl 22 dnů. Pak jsem byl na rehabilitaci v Berouně, ale tam jsem stejně většinu proležel. Ale teď opravdu hodně chodíme,“ svěřil se Aha! zpěvák, který měl ještě donedávna potíže dokonce i s motorikou.

„Byl jsem na mimotělním oběhu. Je to velký zásah a trvá, než se to dá dohromady. Mám doporučenou chůzi, protože to je nejlepší na krevní oběh a posiluje to srdce,“ říká Bohouš. Evidentně mu to svědčí. „Od poloviny března do dubna jsem nachodil sto kilometrů. Každý den s Alenkou chodíme. Už jen teď mám v nohou deset,“ říká Josef, kterého jsme zastihli zrovna na procházce s pejskem. Po operaci přesedlal na zdravou stravu.

„Dietku máme pořád, proto si vaříme dietně. A je to znát i na váze. Zhubl jsem osm až deset kilo. S manželkou cvičíme i jógu, i když je to v mém případě spíš takové protahování,“ prozradil sebekriticky zpěvák, který skoncoval i s cigaretami. „Kouření jsem pověsil úplně na hřebík. Kouřil jsem určitě dvacku denně. Ale tělo dostane po té operaci tak zabrat, že na to ani nemáte chuť, ani náladu,“ dodává muzikálový kardinál Richelieu.

Drama hvězdy muzikálů: Kolaps, a podezření na infarkt! A Vondráčková obětí podvodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5420197
13. 4. 2020 • 16:43

Je důležité se z toho neposrat. Dnes se dělají bypassy jako Baťa cvičky! Jste nějak moc citlivý.😂😂😂😂

anonymus
11. 4. 2020 • 15:41

Výborně nikdy nevypadal a nikdy vypadat nebude. Neznám šerednějšího chlapa 😱 Ale samozřejmě mu přeju ať je OK 👌👍

konvalinka34
11. 4. 2020 • 09:01

Děsivá změna??? Kde? Jste normální? Prostě zhubnul pár kilo a vypadá výborně. Hodně zdraví mu ořeju a ne vaše kecy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.