Bydlení Petra Říbala: Dostal padáka, ale žije si hezky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bydlení Petra Říbala: Dostal padáka, ale žije si hezky!

Bydlení moderátora Petra Říbala a jeho partnerky Michaely Hávové.
Bydlení moderátora Petra Říbala a jeho partnerky Michaely Hávové. (Foto: MARTIN PŘIBYL)

Rekonstrukce bytu jim dala pořádně zabrat! Moderátor Petr Říbal a jeho partnerka, finalistka Miss Míša Hávová, udělali z obyčejného panelákového bytu bydlení podle jejich gusta.

Do paneláku už nechtěl, ale nic jiného mu nakonec nezbylo. Petr Říbal, kterého vyhodili z TV Nova poté, co mluvil v přímém přenosu sprostě a vypustil z pusy nemístnou poznámku o uhořelých dětech v Rusku, se rozhodl se svojí láskou pustit do rekonstrukce typického panelákového bytu a pořádně se během dlouhé práce zapotil! Tvrdá makačka se však vyplatila a mladý pár má hezké bydlení na pražském Barrandově.

„Hledali jsme pozemek v Praze, kde bychom si postavili nějaký menší domek se zahrádkou, kde můžeme mít pejska, kde bude příroda…. Vytiskli jsme si letáčky a chodili po okolí, po vesničkách a ptali se, jestli náhodou někdo neprodává kousek pozemku nebo klidně celý domek… Našli jsme pár zajímavých nabídek, ale nakonec, když jsme si sedli, spočítali si, kolik by nás to stálo a řekli jsme si, že nechceme být nadosmrti „otroci hypotéky“ a tudy cesta nevede. Za Prahu jsme nechtěli, dlouho jsem dojížděl a vím, že to není žádný med. Takže přece jen došlo na prohlídky bytů v paneláku. Prošli jsme jich možná ke třiceti a nic co by nám padlo do oka...

Začínali jsme být lehce zoufalí a smiřovali jsme se s myšlenkou, že prostě nenajdeme nic …až jednou, když jsem kolem 20:00 dorazil domů z moderování, jsem trochu zoufale sedl k internetu a našel „ten náš“ byt na Barrandově. Byl za rozumnou cenu, lokalita, kterou jsme chtěli a tak jsem neváhal a volal, zda je možná prohlídka. Paní makléřka řekla památnou větu – ale připravte se na to, že je to fakt hrozný! A my na to – nebojte, už jsme toho zažili hodně a chceme začít rekonstruovat úplně od začátku. A nakonec se z toho vyklubal ten „náš nejlepší panelákový byt“!“  pověděl pro Svět bydlení Petr Říbal.

Průšvihář Říbal: Krásnou přítelkyni sbalil při moderování Miss!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adam.jacques
11. 4. 2020 • 15:10

On a Mašlíková největší tragédi co kdy na Nově byli 🤢🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.