Juventus jako lovec nechtěných talentů? Agent Mendes už mluví o tomto přestupu!

Juventus jako lovec nechtěných talentů? Agent Mendes už mluví o tomto přestupu!

James Rodriguez již není součástí plánů Bílého baletu, a tak se čím dál hlasitěji začíná mluvit o jeho odchodu.

Jedním z mužů, kdo tuto možnost dokonce začal projednávat, je dokonce jeho agent Jorge Mendes. Ten deníku Calciomercato důvěrně sdělil, že jakmile se otevře přestupové okno, bude jeho klient k dispozici novému dobrodružství. A to na něj údajně čeká v Turíně.

„Uvidíme, co přesně se naskytne. Přáním mého hráče bylo buďto si zkusit Premier League, anebo se vydat do Serie A,“ prozradil Mendes. „Myslím si, že toto léto bude perfektní příležitost, jak to vyřešit a jak se rozhodnout,“ doplnil s tím, že nějaké varianty se probírají už teď.

Juventus se v rámci předchozích jednání může pochlubit velmi dobrými vztahy s tímto velmi uznávaným agentem, který je schopný Jamese nasměrovat právě na italskou adresu.

Ve prospěch Staré dámy mluví i ten fakt, že kolumbijského kreativního záložníka váže s Realem už jenom roční smlouva. Přestupová částka tedy nebude nikterak vysoká. Navíc se v posledních dnech velmi nahlas spekuluje, že by opačným směrem mohl zamířit Cristiano Ronaldo. Jeho návrat by fanoušci jistě vítali s otevřenou náručí.