Mladá jezdkyně Brighton Zeuner uvádí svou první kolekci obuvi a oblečení pro Vans

VANS
VANS

V pouhých 15 letech je již Brighton Zeuner nositelkou jména, se kterým je nutno počítat. Dvojnásobná skateboardová mistryně světa na parkovém terénu je inspirací pro mladé jezdkyně po celém světě, tváří v tvář profesionální skateboardingové scéně, ve které ještě pořád jednoznačně převládá mužské pokolení.

„Každý den nosím jiný styl,“ přiznává Brigton, „ale mým cílem bylo vytvořit kolekci, která se bude nejenom mně osobně líbit, ale bude zároveň bavit i jiné holky a kluky. Vsadila jsem na primární barvy, protože pro mě představují dětství a mládí – jsou to zkrátka moje šťastné barvy.“

Vans podpořil Brightonin charakteristický styl a zálibu v kreativním sebevyjádření představením modelu tenisek Brighton Zeuner Old Skool Pro ve zbrusu novém barevném provedení pro řadu Vans Classics, doplněného o kolekci oblečení. Vše bylo navrženo v duchu Brightonina jedinečného barevného vkusu.

Tenisky Brighton Zeuner Old Skool Pro se vyznačují extrémně odolnými, technicky propracovanými prvky, kterými jsou modely Vans Pro Skate proslulé. Svršek v kombinaci semiše a plátna je ozvláštněn výšivkou jména Brighton Zeuner, zatímco Duracap technologie přináší zpevněnou podšívku v nejvíce namáhaných zónách, která zaručuje bezkonkurenční odolnost pro delší životnost boty. Nová formule PopCush pěny pečlivě tlumí nárazy a přináší výjimečné odpružení ve spojení s lepší návratností energie.

Kolekce zahrnuje také dívčí triko, body s barevnými špagetovými ramínky, mikinu s klokaní kapsou, krátkou sukni s kontrastním prošíváním, jezdecké kalhoty Authentic Pro a k tomu všemu doplňky v podobě čepice, ponožek a batohu. Každý kousek z této kolekce je ozvláštněn roztomilými detaily, včetně výšivky Brightonina dětského podpisu, našitých kytiček inspirovaných malůvkami z jejího školního sešitu, a barevného pogumovaného loga na patě tenisek.

„Nejlepší fází navrhování této kolekce pro Vans bylo vybírání kousků z druhé ruky i těch oblíbených z mého vlastního šatníku, abych je použila jako inspiraci k vytvoření designů, které jsem chtěla sama vždy mít,” líčí Brighton. „Vans nosím, odkdy jsem poprvé stála na prkně a je neuvěřitelné uvědomit si, že jsem dostala možnost spolupráce se značkou, kterou jsem ta dlouhá léta obdivovala.“

Tato mladá naděje dosáhla na vrchol dřív, než mohla vůbec dostat řidičák. Její bezchybné trikové provedení podtrhuje přirozenou schopnost přistát z každého manévru se stylem a grácií a je inspirací a příkladem pro další začínající jezdkyně po celém světě, které chtějí také bourat zažité stereotypy.

„Co mě nejvíce inspiruje na současném ženském skateboardingu, je vidět všechny ty nové tváře,” dodává Brighton. „Každá holka je jedinečná, má svůj osobitý styl, ale všechny sdílíme stejnou vášeň pro tento sport.“

 

Pokořte i vy své hranice s kolekcí tenisek Vans Brighton Zeuner Old Skool Pro a oblečení, která je nyní k dostání u prodejců Vans a na vans.eu.

Comments

comments

Vyhledat