OBRAZEM: Vyrazte na Jarní putování a zúčastněte se velikonoční soutěže
Foto: MŠ Hora Sv. Šebestiána
Chomutov

Chomutovsko - I když jsou mateřské školy zavřené, personál rozhodně nezahálí.

Pedagogové a pomocný personál mateřinky z Hory Sv. Šebestiána ve spolupráci s obcí využil volna a vytvořil Jarní naučnou stezku pro rodiny s dětmi. Zapojit se mohou celé rodiny a každý si vybere. Stezku tvoří tři trasy, které jsou různě dlouhé, jak pro ty nejmenší ratolesti, tak i pro starší děti.

Po trase musí děti splnit několik úkolů. Kartičku na záznam odpovědí mohou rodiče stáhnout na stránkách obce. Kdo úkoly splní, kartičku hodí do schránky na obecním úřadě nebo pošle odkaz mateřské škole.

„Starostka obce, Lenka Štelcichová se na naší mateřinku obrátila s nápadem zpestřit rodinám procházku po okolí obce úkoly, které by rodiče a děti společnými silami vyřešili,“ řekla Jitka Malecká, ředitelka MŠ Hora Sv. Šebestiána. A ohlasy už prý jsou!

„Jsem moc ráda, že se stezka lidem moc líbí a za to mohu poděkovat Veronice Kovaříkové, která je autorkou úkolů,“ dodala Malecká.

Obec vyhlásila i soutěž. Soutěžit můžete od 8. dubna do konce měsíce. Stačí absolvovat Jarní cestu, vyplnit kvíz a vyfotit se u posledního stanoviště. Správné odpovědi budou spolu s výhercem zveřejněny na stránkách obce a mateřinky, a to 5. května.

foto

1404putovani

1404putovani4

1404putovani5

1404putovani7

1404putovani6

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru