Štěpán Urban naznačuje svým novým singlem vykročení z alternativní zóny

Štěpán Urban, finalista SuperStar 2015, se v loňském roce přihlásil se dvěma autorskými singly, Candy a Postel. Jeho tvorba nyní překračuje alternativní hranice jimi vytyčené. Novinka Tokio je toho důkazem.

„Tokio je o ztrátě něčeho nebo někoho, bez čeho si většinou nedokážeme představit život. O snaze to vše vrátit zpět a snažit se omluvit za chyby své a porozumět chybám těch ostatních. A ano, impulsem byla osobní zkušenost,“ přiznává Štěpán a dodává: „Zároveň chci povzbudit posluchače k tomu, aby se nevzdávali a hledali dál svoje štěstí i přesto, že je to někdy obzvlášť těžké.“
Intimní píseň produkovali talentovaný Adrian Líška, mj. producent posledního alba skupiny Mandrage, a Frithjof Rödl z Erfurtu v Německu, u kterého se píseň nahrávala a mixovala.

Dvaadvacetiletý student umělecko-manažerské školy se hudbě aktivně věnuje přes deset let. V předposledním ročníku pěvecké soutěže SuperStar se umístil na druhém místě za Emmou Drobnou, kterou v následujících dvou letech doprovázel na kytaru. Po ukončení spolupráce se začal soustředit výhradně na vlastní tvorbu a vydal singly Candy a Postel.

Podívejte se na lyric video Tokio zde:

 https://youtu.be/2eBdr0lJ4mc

 

Facebook: https://www.facebook.com/urban.stepan/

 

Foto: Warner Music / Viktorie Koňaříková