Moje šťastná hvězda

Tají pověst proutníka?

V seriálu Ordinace v růžové zahradě se mu momentálně dostává velké pozornosti. Herec Pavel Řezníček (53) ale u diváků není zrovna nejoblíbenější, a to především kvůli dějové lince, kterou v seriálu má s Michaelou Badinkovou (41).

Řezníček o sobě přitom tvrdí, že v soukromém životě je velmi ostýchavý a introvertní typ a k ženě by si nikdy nic podobného v životě nedovolil.

Skutečně je tak moc stydlivý?

S kritikou ze strany diváků ale počítal, přece jen nehraje zrovna kladnou roli, takže se to dalo očekávat. Skutečně je ale tak nesmělý a plachý, jak o sobě tvrdí? V seriálu se celkem bez problémů vžil do role svůdníka zadaných žen.

Není tedy divu, že jeho roli diváci nijak neopěvují. Některé jeho průšvihy z minulosti ale svědčí o tom, že není žádný svatoušek ani v reálném životě. Před pár lety se Řezníček zúčastnil předávání cen TýTý a u baru pak možná strávil víc času, než by asi měl.

Osahával jí ňadra

Po pár skleničkách alkoholu se totiž nezdráhal osahávat ňadra režisérky Terezy Kopáčové (50), což na vlastní oči vidělo několik jeho hereckých kolegů. A údajně se to nestalo poprvé.

Řezníček tedy zřejmě není tak upejpavý, jak o sobě často tvrdí. Měly by se jeho kolegyně ze seriálu začít snad bát?

Když si Pavel přičichne k alkoholu, je zřejmě k neudržení. Už teď není u diváků oblíbený a podobný skandál by ho mohl stát místo a zřejmě i poslední fanoušky, které má.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden