Vypuštění viru naplánovali už před lety, všechny nás chtějí očipovat, šokuje hvězda

mih mih
15. 4. 2020 10:54
Před více než deseti lety ukončil kariéru, přesto je o něm pořád slyšet. Bývalý ruský tenista Marat Safin koketoval s politikou a nyní přišel s originálním vysvětlením koronavirové pandemie.
Marat Safin.
Marat Safin. | Foto: Sport

Čtyřicetiletá tenisová hvězda se pro ruský server Sports.ru rozpovídala o tom, co si myslí o současné pandemii koronaviru. 

"Podle mého zprávy o viru, jeho původu a šíření nejsou pravdivé. Národ však věří veškerému strašení, které vidí v televizi. Někdo možná čeká, že civilizaci čeká zánik. Já tomu nevěřím. Jednoduše brzy budeme chodit s čipem v těle," uvedl Safin, co je v jeho očích cílem pandemie.

Podle něho bylo vypuštění viru do světa předem naplánovaná věc. "Bill Gates v roce 2015 mluvil o tom, že nás čeká pandemie a vrahem bude virus, ne jaderná válka. Na ekonomickém fóru v Davosu udělali simulaci, jak to všechno bude probíhat. Nemyslím si, že by to Bill Gates předpověděl, prostě to věděl," prohlásil ruský tenista.

Pozavírat obchody, zavřít lidi domů a ovlivnit tak zásadním způsobem trh, to všechno byl podle bývalé tenisové jedničky strategický cíl. 

"Myslím, že jsou za tím světoví lídři, kteří ovládají ekonomiku a mohou něco takového udělat snadno. Můžeme jim říkat stínová vláda. Většina z nás ani neví, že existuje. Rothschildovi a Rockefellerovi jsou známé klany a někdo je za nimi," dodal známý tenisový bouřlivák.

Safin kariéru ukončil v roce 2009, vydělal si v ní přes 14 milionů dolarů. Po konci kariéry se stal funkcionářem v Ruském tenisovém svazu a v Ruském olympijském výboru. Díky triumfu strany Vladimira Putina se dostal jako poslanec v roce 2011 i do Státní dumy.

 

Právě se děje

Další zprávy