Pomoc osamělým seniorům v Jirkově funguje. Sociální pracovnice už rozvezly desítky nákupů
Pomoc osaměle žijícím seniorům. Foto zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Za necelé tři týdny provedly sociální pracovnice městského úřadu v Jirkově na 80 nákupů osaměle žijícím jirkovským seniorům.

Kromě toho jim ochotně pomohly s vyřízením záležitostí na poště nebo vyzvedávaly léky. K dispozici mají také roušky, které starším lidem v případě potřeby předávají. Fotografie je ze čtvrtečního nákupu šesti seniorům.

Mnozí senioři se o této možnosti dozvěděli i z České televize, kam město též posílalo kontakty, na které se mohou obrátit. Jedná se o tato telefonní čísla: 728 790 008, 731 059 339, 728 790 005 a k dispozici je v úředních dnech i e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. „Je vidět, že zmíněná služba má v této těžké situaci smysl a dokáže pomoci těm, kteří pomoc skutečně potřebují,“ hodnotí dosavadní průběh vedoucí odboru sociálních věcí a školství Karel Bernt.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru