Bývalka Jágra tvrdě narazila: Tady končí veškerá legrace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bývalka Jágra tvrdě narazila: Tady končí veškerá legrace!

Veronika Kopřivová
Veronika Kopřivová (Martin Hykl)

Po vzoru Nely Slovákové (30) se Veronika Kopřivová (29) rozhodla také prodávat roušky. A stejně jako vítěžka reality show Hotel Paradise, i ona nestíhá své objednávky vyřizovat. Bývalá partnerka Jaromíra Jágra (48) se proto rozhodla shánět posily.

Každý, kdo může, tak pomáhá. Zatímco ale některé známé osobnosti roušky rozdávají zadarmo, jiné si za ně nechávají zaplatit. Kopřivová prodává roušku za 149 korun, což je zhruba polovina toho, kolik chce za roušku Slováková.

Slováková se od začátku svého byznysu potýká s kritikou.  Lidé si stěžují na pozdní dodávky objednaného zboží či prodlevy v komunikaci při stornu a žádosti o vrácení peněz. Podobným problémům se chce Kopřivová pochopitelně vyhnout, ačkoliv se jí to příliš nedaří.

„Přátelé, tady končí veškerá legrace, vypadám, tak jak vypadám, protože od brzkého rána sedím u počítače a řeším věci, ale prosím vás, neobjednávejte žádné roušky! Nejsou! První várka je kompletně rozebraná. Sice jsem řekla, že každý den bude nová várka a budeme doplňovat, ale to neznamená, že si je můžete objednávat. Nejsme schopní s vámi vytvářet rezervace či předobjednávky a ani to nechci! Pochopte to. Mrzí mě zprávy, kde mě hejtujete, že jsem řekla, že něco bude dopoledne. Nechápu, co si to vůbec dovolujete. Prosím všechny normální lidi o strpení,“ svěřila se Kopřivová dle Expres.cz.

Vzhledem k situaci se Kopřivová rozhodla jednat a hledá brigádníky. Bývalá partnerka Jágra poptává šikovné dívky z Teplic a blízkého okolí, které jsou pečlivé, spolehlivé a mají vlastní auto. „Nejedná se o práci na plný úvazek ani o brigádu na měsíc,“ píše dle Expres.cz v inzerátu. „Co se týká časové náročnosti, počítejte tak 1–5 hodin denně, dle potřeby a práce,“ dodala.

Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
verasum
16. 4. 2020 • 18:40

Bože to je ale blbá matrace 😡

makmark
16. 4. 2020 • 10:53

Do čeho to vrazil Jarda koule? Ještě, že s ním neotehotnela... Kladno v pudeli a děcko s pitomou nanou. To už je na maslu

mord
15. 4. 2020 • 19:18

Kopnout tuhle opravdovou nulu s rozběhem do té svislé zadnice.

Mnau1
15. 4. 2020 • 18:17

Se tem lidem divim, ze maji zapotrebi se nechat komandovat takovou arogantni osobou. Jeji pristup k zakaznikovi je hrozny. Vsichni chuderku obtezuji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.