Hlavní navigace

Nova chce podpořit podnikatele, zařadí mimořádný pořad Nastartujme Česko

15. 4. 2020

Sdílet

Nastartujme Česko Autor: TV Nova

Ve čtvrtek 16. dubna 2020 ve 21.25 odvysílá televize Nova diskuzní speciál Nastartujme Česko. Spustí tím svou iniciativu na podporu české ekonomiky, která nese stejný název. Televize Nova vyzývá veřejnost k podpoře lokálních živnostníků a podnikatelů, kteří se díky koronavirové pandemii ocitli v tíživé situaci. Iniciativa má za cíl rozšířit povědomí o tom, jak každý z nás může pomoci nastartovat českou ekonomiku ve všech myslitelných oblastech.

„Současná situace je velká výzva, ale akutně vnímáme i nutnost dívat se dopředu a podpořit naši ekonomiku, aby se co nejrychleji vrátila na úroveň, na kterou jsme byli zvyklí před pandemií. Věříme, že tomu může napomoct každý z nás, a proto chce televize Nova inspirovat lidi, jak na to,“ prohlásili generální ředitelé TV Nova Klára Brachtlová a Jan Vlček.

Ve čtvrtečním diskuzním pořadu Nastartujme Česko budou nad tématem současné koronavirové krize a nad jejím dopadem na ekonomiku a na společnost jako celek debatovat hosté z řad politiků, odborníků i zástupci médií – ministr vnitra Jan Hamáček, ministryně financí Alena Schillerová, ekonom Lukáš Kovanda, politolog Jan Kubáček, epidemiolog Rastislav Maďar a šéfredaktor Blesku Radek Lain.

Diskuzi budou moderovat Rey Koranteng a Michaela Šmídová.

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 4. 2020 20:04

    XYZ

    Dle první části nadpisu bych očekával, že Nova nabídne podnikatelům reklamní čas za symbolickou cenu.. a ono to bude jen tlachání o ničem, viz. část druhá.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality

Novinář se zaměřením na média. Dlouholetý účastník i pozorovatel českého mediálního cirkusu. Pracoval v Marketing & Media, Hospodářských novinách a Českém rozhlase.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).