Calzedonia zbrojí na léto 2020

Calzedonia zbrojí na léto 2020

Kategorie: Dámské oblečení, Plavky, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Značka Calzedonia již zbrojí na léto 2020 a vydala edici plavek a plážové módy. Kolekce The Globetrotter Edition.

Vydejte se s námi dnes alespoň na pomyslnou cestu mezi mořem a pevninou s novou kolekcí Calzedonia, než na ni půjdete skutečně. Kolekce plážového oblečení Calzedonia léto 2020 míří do zbrusu nových destinací.

Pevnina

Kolekce plavek Calzedonia se v sezóně léto 2020 vydává na Střední Východ, na cestu plnou exotických plodů a koření. Putování začíná v Marakéši, pokračuje do pouště Merzouga a prašnými cestami dále až do centrální Afriky.

Základem kolekce jsou hřejivé tóny s kořeněným nádechem, který nás zahalí atmosférou souku Jemaa el-Fna. Najdeme v ní mnoho odstínů žluté, včetně barvy hořčice, curry a šáfránu. Objevuje se zde také rudá v tónu skořice, chilli a zázvoru. Tuto barevnou kombinaci oživuje svěží zelená a výrazná terakota.

Letní karavana poté vstupuje do pralesů centrální Afriky v honbě za zlatem. Texturu modelů pozvedají zlatavé a třpytivé proplétané řemínky. Své místo má v kolekci i bohémský styl – najdeme v ní vrchní i spodní díly plavek se zavazovacími stuhami, vrchní díly přes jedno rameno s kalhotkami typu culottes s kruhovými detaily i balkonetky s moderními Etno vzory.

Moře

Ať žije blahodárná síla moře! Ponořte se do modři, někde mezi Středozemním mořem a oceánem. Má mnoho odstínů od temné až po tyrkysovou. V nadcházející sezóně se objeví na plavkách s moderním, trojrozměrným vzorem, který kombinuje reliéf s drobnými kanýrky, jež připomínají mořské vlny. Hold trendy námořnickému stylu s retro nádechem.

To vzdávají dva modely plavek v kostce Vichy, první z nich mají trojúhelníkovou podprsenku s drobnými sklady, které zajímavým způsobem ztvárňují klasické námořnické pruhy, druhé plavky mají balkonetku ve vintage stylu.

Jednotlivé modely mají barevné zdobení v nejrůznějších odstínech, které odkazují na slunce a slanou vodu. Některé kousky nás přenesou do prostředí luxusního yacht klubu, jako například celočerný model z kovovými vsadkami ve zlaté barvě nebo sexy trikini.

Kolekce vykazuje rovněž orientální vliv, objevují se v ní potisky, které připomínají typické marocké dlaždice s modrobílým vzorem.

Plážová móda a Karolína Mališová

Kolekci plážové módy Calzedonia si oblíbila i česká modelka Karolína Mališová. Modely pro sezónu léto 2020 využila na krátké dovolené na kanárském ostrově Tenerife.

Její bezchybné křivky skvěle zdůraznily černé bikiny Audrey s volánkovým lemem a glitter efektem. V dokonalém kontrastu s černým kanárským pískem vynikly bílé bikiny Barbara s třpytivými detaily.

Karolína dobře ví, že letošním hitem jsou geometrické potisky, a tak si do kufru nezapomněla přibalit ani zelené bikiny Amelia v retro střihu. Zkuste být hvězdou i vy a pořiďte si některý z kousků kolekce plážové módy Calzednonia léto 2020!

Zdroj foto: Calzedonia

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Calzedonia, léto, plavky, kolekce plavek, plážová móda