Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dají nám do těla čipy, aby hlídali nakažené, tvrdí tenisová legenda o boji s koronavirem

Dají nám do těla čipy, aby hlídali nakažené, tvrdí tenisová legenda o boji s koronavirem
Zdroj: profimedia.cz
+ Další 2 fotografie
boj s virem
Zatímco celý svět bojuje s koronavirovou pandemií, po internetu už koluje spousta konspiračních teorií, které přichází s vlastními názory. A že všechno není tak, jak na první pohled vypadá, si myslí i bývalý ruský tenista Marat Safin.

V roce 2000 se Safin stal světovou tenisovou jedničkou, kterou později byla mezi ženami i jeho mladší sestra Dinara. Rodák z Moskvy, jenž vyhrál Australian a US Open, si během kariéry vydělal více než 14 milionů dolarů. Spousta lidí si jej však pamatuje díky jeho bouřlivému chování - a nyní o sobě dal zase pořádně vědět.

Bill Gates to věděl

Safin se v rozhovoru pro ruský portál sports.ru rozhodl promluvit o tom, co si myslí o současné koronavirové krizi. A domnívá se, že zprávy o viru, jeho původu a šíření nejsou pravdivé. „Národ však věří veškerému strašení, které vidí v televizi. Někdo možná čeká, že civilizaci čeká zánik. Já tomu nevěřím,“ uvedl.

Podle Safina je za tím vším něco jiného. „Jednoduše brzy budeme chodit s čipem v těle," tvrdí bývalý ruský tenista, který odkazuje také na Billa Gatese „V roce 2015 mluvil o tom, že nás čeká pandemie a vrahem bude virus, ne jaderná válka. Na ekonomickém fóru v Davosu udělali simulaci, jak to všechno bude probíhat. Nemyslím si, že by to Bill Gates předpověděl, prostě to věděl," dodal.

Stínová vláda

Bývalý tenista, který po konci aktivní kariéry vstoupil i do politiky, ve svých názorech zašel ještě dál. Podle Safina mají koronavirovou krizi na svědomí světoví lídři, kteří ovládají ekonomiku. „Můžeme jim říkat stínová vláda. Většina z nás ani neví, že existuje. Rothschildovi a Rockefellerovi jsou známé klany a někdo je za nimi," prohlásil Safin.

BOJ S KORONAVIREM SLEDUJEME MINUTU PO MINUTĚ. VÍCE ZDE.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy