reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li uvádí hliníkové PC stoly/skříně s elektrochromickými zatmívacími skly

16.4.2020, Jan Vítek, aktualita
Lian Li uvádí hliníkové PC stoly/skříně s elektrochromickými zatmívacími skly
Společnost Lian Li vypustila na trh už řadu hliníkových stolků, které slouží zároveň jako skříně pro PC sestavy. Nové modely DK-05F a DK-04F ale mohou zaujmout svou novou výbavou, a sice elektrochromickým sklem, které můžeme nechat ztmavit. 
Lian Li už má na kontě i stůl DK-05 vybaveny motorky pro nastavení výšky pracovní desky, a právě na něj navazuje model DK-05F, vedle nějž tu bude ještě menší DK-04F: 
 
 
 
 
Nejde ale pouze o nové elektrochromické sklo, které můžeme stiskem tlačítka zcela zatmavit, aby nebyl vidět interiér stolu a jeho sestava. Je tu také možnost lépe ovládat systémové ventilátory včetně RGB podsvícení, jak se ostatně dalo čekat. DK-05 totiž přišel na trh v roce 2017 a to ještě RGB diody nepatřily do povinné výbavy každé komponenty. 
 
 
Nové stoly jsou také určeny pro vodní chlazení a jak ukazuje obrázek nahoře, do DK-05F můžeme nacpat i dvě počítačové sestavy, které budou navíc založeny obě na desce o formátu až E-ATX. Neztratila se ani možnost nastavit výšku desky pomocí motorků s možností zapamatovat si čtyři polohy s výškou mezi 689 a 1175 mm. 
 
 
Vrchní 8mm skla jsou temperovaná (tvrzená) a následující video ukazuje, co lze očekávat od systému zatmívání. Ovládat se budou pomocí tlačítka G, které však bylo umístěno hned u hlavního vypínače, což nemusí být zrovna šťastná volba. 
 
 
Ve výbavě je také panel s portem USB 3.1 typu C (až 10 Gb/s), čtyřmi USB 3.0 typu A a HD audio jacky. Stůl DK-05F pro dvě sestavy navíc nabízí i druhý panel pro sekundární sestavu se dvěma USB 3.0 a audio jacky, samozřejmě vedle vlastního vypínače. 
 
 
Více se dozvíte na stránkách výrobce:
Ceny byly stanoveny na 1499 USD za DK-04F a 1999 USD za DK-05F. 


reklama