„Doktor Smrt“: Proč Bill Gates prakticky obsadil Světovou zdravotnickou organizaci (WHO) – a co s tím má společného koronavirové šílenství?

Na základě materiálu časopisu „Politico“ a dalších materiálů publikoval ruský portál Politicus.ru článek vrhající jasné světlo nejen na normy chování globální vedoucí třídy a na stav WHO (která už dávno slouží farmaceutickým monopolům, a ne zdraví lidí), ale i na příčetnost budovatelů zločineckého feudalismu v Rusku posedlých koronašílenstvím a jejich kompletně střelených propagandistů zuřivě a naprosto upřímně poskakujících podle povelů lidožroutských lobbistů.

Obávám, že naši vládnoucí hrobaři ruské medicíny využijí koronašílenství, aby nás změnili v pokusná morčata pro Gatesovy vakcíny vyvolávající neplodnost, takže lidé toužící po potomstvu budou muset utíkat do Běloruska (dokud ještě neprošlo celou ukrajinskou cestu, na kterou definitivně před několika lety vstoupilo):

„Někteří z miliardářů si kupují ostrovy, ale Bill Gates se fakticky stal vlastníkem agentury OSN jménem WHO se sídlem v Ženevě.“

Za poslední desetiletí se nejbohatší člověk světa stal jedním z největších mecenášů WHO, po USA, ale před Británií. Jeho štědrost mu poskytla ohromný vliv na práci organizace, který časem může jen vzrůst, protože USA a Británie hrozí snížením svých finančních příspěvků agentuře. V důsledku finančních přítoků se Gatesovy plány staly pro WHO prioritními.

Důkazy bezpříkladného vlivu Gatese nabízejí četné příklady odhalujícími skryté a efektivní řízení

Před 10 lety, když začal Bill Gates investovat peníze do vymýcení malárie, vysocí představitelé, včetně vedoucího programu WHO pro boj s malárií, vyjadřovali svoje znepokojení tím, že fond zkresluje výzkumné priority. Pracovníci organizace jsou znepokojeni závislostí na Gatesových penězích a tím, že tato skutečnost určuje směry práce výhodnější pro farmaceutické korporace než pro lidstvo.

Od roku 2000 vložil Gatesův fond do WHO více než 2,4 mil. USD. Je posedlý vykořeněním dětské obrny. Zdálo by se, co na tom může být špatného? Nicméně, ďábel je skryt v detailech. Po slibu, že vykoření dětskou obrnu v Indii, převzal Gates kontrolu nad Národní konzultativní radou Indie a přikázal nasadit dětem do 5 let 50 vakcín namísto 5, píše dnes Sott*) s odvoláním na 3 roky starý článek v časopisu „Politico“. Později se ukázalo, že Gatesovy vakcíny byly pro dětské zdraví destruktivní. V letech 2000 až 2017 miliardářův „lék“ paralyzoval 496.000 dětí. V roce 2017 vláda Indie zrušila režim Gatesovy vakcinace a vyhnala jeho přisluhovače z Národní konzultativní rady. Poté počet případů ochrnutí na dětskou obrnu prudce klesl.

Ve stejném roce WHO neochotně přiznala, že globální exploze dětské obrny není důsledkem rozšíření této nemoci, ale především vakcinačního kmene. To znamená, že děti přicházely o zdraví právě vinou Gatesova očkování.

V roce 2014 Fond Gatese financoval testování experimentálních vakcín proti papillomaviru. Experiment byl postaven na 23.000 mladých děvčat ve vzdálených provinciích Indie. Přibližně 12.000 z nich začalo trpět těžkými vedlejšími účinky, včetně autoimunitních onemocnění a neplodnosti. Sedm děvčat zemřelo. Během vyšetřování byly zaznamenány případy vměšování do soudního procesu, podplácení úředníků, zastrašování děvčat atd. Dnes se kauza nachází u Nejvyššího soudu země.

Dříve, v roce 2010, Gatesův Fond financoval výzkum experimentální vakcíny proti malárii. V důsledku jejího užití zemřelo 151 afrických dětí a vznikly závažné nepříjemné následky, včetně ochrnutí a horečnatých křečí u 1.048 z 5.049 dětí zařazených do experimentu. Během kampaně nucené vakcinace afrických dětí proti meningitidě v zemích subsaharské Afriky se skoro u 500 dětí vyskytlo ochrnutí. Africké noviny si tenkrát stěžovaly, že jsou pokusnými morčaty pro výrobce vakcín. Profesor Patrick Bond nazval Gatesovy filantropické praktiky „nelítostnými a amorálními“.

V roce 2010 Gates uvolnil 10 mld. USD a otevřeně slíbil, že sníží počet obyvatel, mj. pomocí nových vakcín. Po zveřejnění této skandální informace v roce 2014 Asociace katolických lékařů Keni obvinila WHO z chemické sterilizace milionů keňských žen za pomoci fiktivní kampaně vakcinace proti tetanu. Později nezávislé laboratoře zjistily v každé testované vakcíně chemické látky, způsobující sterilitu žen. Po několikerém odmítání obvinění WHO nakonec přiznala, že vyvíjí vakcíny pro neplodnost už více než 10 let. Analogická obvinění na adresu WHO přišla z Tanzánie, Nikaraguy, Mexika a Filipín.

Šetření v roce 2017 ukázalo, že populární DTP vakcína od WHO zabíjí více Afričanů než nemoc, proti níž jsou očkovány děti. Očkovaná děvčata trpěla desetkrát víc než neočkované děti. Gates a WHO odmítají stáhnout tuto smrtelnou vakcínu, kterou WHO každoročně nutí milionům afrických dětí. Přívrženci veřejného zdravotnictví v celém světě viní Gatese z toho, že přesměrovává činnost WHO od řešení problémů s čistou vodou, hygienou, stravováním a hospodářským rozvojem směrem k nucenému smrtelně nebezpečnému očkování dětí. Současně Gates využívá moci a peněz k pokusům o umlčení všech, kteří říkají pravdu o jeho nebezpečných experimentech s dětskými vakcínami.

V lednu napsalo 30 skupin pro ochranu zdraví otevřený dopis výkonnému výboru WHO s protestem proti tomu, aby byl Fond Gatese oficiálním partnerem agentury – z výše uvedených příčin. Současně ale fond stejně dostal trochu jiný statut, který prakticky nic nemění na vztazích mezi WHO a Gatesem. Současně přispěchal na pomoc Gatesovi při spolupráci (řízení) WHO Fond Clintonových.

Když vzplála krize Covid-19, Gates se aktivizoval. Zatímco WHO uměle navyšovala úroveň smrtnosti koronaviru, což vedlo k největší globální panice v historii, Gatesův fond už oznámil začátek prvního testování vakcíny proti Covid-19. Pochybuje snad někdo, jak ta vakcína, s přihlédnutím k předchozím zkušenostem, bude působit? Jen nyní nebudou očkovat Afričany, ale Evropany a Američany.

*)Sott: Meet the worlds most powerful doctor Bill Gates

P.S. V této souvislosti zní velmi podivně nedávné vyjádření šéfa WHO, že koronavirus bez vakcíny zastavit nelze… (pozn. překl.)

Zdroje:
Delyagin.ru
Politico.eu

Překlad: st.hroch 200415

3.5 2 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč

QR platba 100 Kč

QR platba 100 Kč

Odebírat
Upozornit na
10 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Bety
Bety
16. 4. 2020 19:21

Není to první článek na toto téma. V této souvislosti mě děsí, že Dánsko už uzákonilo povinnou vakcinaci, v Německu budou neposlušné – nedodržující koronavirové předpisy – zavírat na psychiatrii, Bill Gates vyhlašuje povinné průkazy o vakcinaci a vzhledem k tomu, že má
Světovou zdravotnickou organizaci zřejmě pod palcem není to jen výkřik nějakého megalomana. Celá ta koronavirová krize začíná pěkně
smrdět a pokud nám WHO začne vnucovat nějakou vakcínu rozhodně nemám v úmyslu ji použít.

racek
racek
Reply to  Bety
16. 4. 2020 20:11

Tak Vám nevím, zrovna tuším včera Trump zrušil veškeré příspěvky USA pro WHO, neb prý číňanům zobe z ruky.. A znovu obvinil Čínu za vypuštění viru a vyhrožoval docela neomaleným způsobem. Což jde tak trochu proti duchu tohoto článku. A co je pan Gates? Víte, všichni co o sobě prohlašují, že jsou poctiví lidumilové jsou pokrytci. A znáte, co stojí za úspěchem jeho podnikání. Hlavně obchodní a dost tvrdé způsoby. No, ovšem ty informace o pokusech na „indoších“ a „negrech“ jsou opravdu děsivé. Jakoby je nepovažoval za lidi… Nechce se mi to ale věřit. Jinak jsem pro povinné očkování. Já… Číst vice »

Dana
Dana
Reply to  racek
17. 4. 2020 15:30

Pane racku, ten rusky autor proste nemuze vydychat, ze bilionari typu Gatesa maji altruisticke motivy pote, co nahromadili neuveritelny kapital a dostali mesiassky komplex. Zadne pokusy se nedeji, napriklad v Indii Gatesova nadace stale silne funguje, v Africe je casto jedinou zdravotni organisaci, ktera ockuje male deti proti nakazlivym nemocem . Jestlize se ale zvedla vlna proti Gatesove nadaci v rozvojovych zemich, nemam nic proti tomu, naopak. At deti teda nenechavaji ockovat a at to nechaji, aby si sama priroda poradila.. V Africe zapalovali nemocnice s nakazenymi Ebolou, zabijeli lekare, protoze stejne kazdy v nemocnici zemrel a tak si vydedukovali,… Číst vice »

racek
racek
Reply to  Dana
17. 4. 2020 22:02

Nevím přesně, ale tuším že v řádu stovek milionů. Ono to totiž není jen nějaké léčení, ale jen a jen sběr informací a formulace doporučení. A jen celosvětová organizace je scopná tato data rozumně a v krátké době shromáždit. Což tedy činí, samozřejmě s více nebo méně nedostatky, ale přesto nic lepšího není. Pokud se USa odpojí, budou jí ta data sakra chybět. A samozřejmě, vždy je co zlepšovat.
O nezištnosti USA ví celý svět. Asi to ale nějak nechápe.

Bety
Bety
17. 4. 2020 15:40

Racku je vidět, že pro vás stále Hlas Ameriky zůstává hlasem Božím.

Botičky od Diora
Botičky od Diora
Reply to  Bety
17. 4. 2020 21:07

„Chytrému napověz, Ptáka trkni a s americkým trollem se raději nebav“. Richard Skolek „My nechceme mít moc vyléčených lidí…abych to řekl jasně, my se snažíme uzamknout Spojené státy, aby se nepromořilo víc jak jedno procento…“ Lidumil B. Gates Zdroj: https://www.europereloaded.com/did-bill-gates-just-reveal-the-real-reason-behind-the-lock-downs/ Otevřením Pandořiny skřínky pitomí amíci na sebe, a nejen na sebe, přivodili nemoc, která byla určená POUZE PRO ASIATY. Stejně jako si otevřením Pandořiny skřínky na sebe, a nejen na sebe, přivodili nemoc AIDS určenou POUZE PRO ČERNOCHY v Africe. Kolem Číny a Ruska je rozmístěno cca 400 biologických laboratoří. Kazachstán, Kyrgyzstán, Afghánistán, Pákistán, Vietnam, Tchajwan, Filipíny, Jižní Korea, Japonsko…… Číst vice »

racek
racek
Reply to  Bety
17. 4. 2020 22:06

Co je to Hlas ameriky? To ještě existuje? A co tam vlastně říkají? Vy to víte? Něco jako Rádio Jerevan?

Dana
Dana
17. 4. 2020 20:37

Bety, Hlas Ameriky je sto let za opicema. Mame jine zdroje. Citace z uvodniho clanku: „….Politicus.ru článek vrhající jasné světlo nejen na normy chování globální vedoucí třídy a na stav WHO (která už dávno slouží farmaceutickým monopolům, a ne zdraví lidí ,….“ To se naprosto shoduje s prohlasenim D. Trumpa, ktery ovsem ocividne myslel Cinu. Jinak, zrovna ted panuje vstricnost, ba pratelstvi mezi Donikem a Vladimirem Vladimirovicem.Na nedavne tiskovce se Trump rozplyval nad ruskou pomoci a Gosudar zase verejne a s vdecnosti prijimal pomoc z USA, jednalo se o ventilatory. Doufejme, ze ta druzba vydrzi. Rusko jako vsechny staty na… Číst vice »

racek
racek
Reply to  Dana
17. 4. 2020 22:17

To nevíme o ničem. Ono ne na každou virovou infekci je možno vyvinout vakcinu. A Tenhle virus bohužel rychle mutuje a zdá se, že v Koreji je už více jak 100 případů, kdy onemocněli znovu lidé, co se uzdravily. To máte stejně jako u chřipky. Vakcína je podávána vždy na kmen z minulého roku. Naštěstí i tak je tam slušná šance účinku. U mě třeba nepochybně. Takže nevím. Vyvinout cílený virus asi jde, ale pochybuji o možnosti jeho použití, Účinnost výběru „správných“ nakažených těžko bude více jak statistická a vojensky nepoužitelnách. Samozřejmě, řada nemocí se vyskytuje převážně u některých ras.… Číst vice »

Botičky od Diora
Botičky od Diora
18. 4. 2020 18:38

Celý východní blok je dnes pouze jedna velká americká salaš, kde všechny ovce společně bučí proti Rusku. To je sen amerického establishmentu. A ten ji uplatňuje všemi možnými prostředky. Recuscitace Svobodné Evropy slouží právě těmto cílům.