QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňští kriminalisté dopadli nebezpečného agresora

17.04.2020 20:21

Cizinec má na svědomí útok na ženu a dva muže v bytě v Bezručově ulici v centru Plzně. Policisté ho zadrželi během několika hodin.

2

Policejní komisař zahájil trestní stíhání pro spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví a pro přečin ublížení na zdraví spáchaných ve stádiu pokusu. Obviněným je 30letý cizinec.

"Ten na Velikonoční pondělí odpoledne popíjel se svými spolubydlícími v jednom z plzeňských bytů v Bezručově ulici. Dobrá nálada se brzy změnila v hádku a mladý muž neváhal použít násilí. Ze stolu sebral skleněnou lahev od alkoholu a udeřil s ní jednoho ze svých kamarádů do hlavy. Z rozbité lahve mu v ruce zbylo hrdlo zakončené ostrými hroty skla. Do potyčky se zapojila manželka poraněného muže a chtěla ho bránit. Agresor zaútočil i na ni, kdy jí střepem ošklivě poranil ruku. To ovšem nebyl konec. Opětovně zaútočil na již zraněného muže a na dalšího ze spolubydlících, který ho chtěl zastavit. Následně z místa utekl. Díky skvělé práci plzeňských policistů se agresivního cizince podařilo po pár hodinách vypátrat a zadržet,“ informuje Policie ČR na svém webu.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který soudce akceptoval a v současné době se nachází ve vazební věznici.   

Více o události v centru Plzně jsme psali zde.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24