Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Fabia, ve které se proháněl Karel Gott, může být vaše: Připravte si astronomickou částku

Fabia, ve které se proháněl Karel Gott, může být vaše: Připravte si astronomickou částku
Zdroj: Profimedia.cz, www.autoscout24.cz
+ Dalších 7 fotografií
ojetina
Na věcech, které vlastnil a používal zesnulý Karel Gott (†80), se dá zbohatnout. Štěstí zkouší i člověk z Jablonce nad Nisou, který na internetovém bazaru prodává ojetou škodovku za více než 800 tisíc korun. Že vůz opravdu patřil Mistrovi, dokládá techničákem z roku 2001!

Přes 800 tisíc korun za Škodu Fabia, která má najeto 160 tisíc kilometrů? Takovou cenu si řekl za vozidlo prodejce z Jablonce nad Nisou. Podle jeho tvrzení se totiž nejedná o ledajakou ojetinu. V téhle se měl po Praze vozit samotný Karel Gott

K inzerátu je přiložena i fotka registračky z roku 2001 s Mistrovým jménem. Auto má však na snímcích zakryté espézetky, takže se nedají s údaji na průkazu porovnat. "Prvním majitelem byl Karel Gott," dušuje se ale prodejce na stránkách internetového bazaru.

Gott měl pro fabii slabost. Sice jezdil i desítkami luxusních bouráků, do ulic Prahy si ale bral právě tuto jednoduchou škodovku. Podle deníku Blesk se mu s autem v metropoli dobře parkovalo.

Prodává se i jiná škodovka

Na sociálních sítích prodává fabii údajně po Mistrovi i někdo jiný, tímto kouskem se měl zpěvák vozit v roce 2002. „K vozidlu je velký techničák, servisní knížka a klíče se štítkem z prodejny, kde je Karel Gott samozřejmě zapsán. Doklady k nahlédnutí na místě kupujícímu. Vozidlo bude prodáno nejvyšší nabídce,“ inzeruje kdosi na Facebooku.

Je navýsost jasné, že takový vůz si koupí pouze sběratel a Gottův opravdu velký fanoušek. Téměř milionová suma za ojetinu je pro všechny ostatní nesmyslně astronomická.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy