Bayern bude chtít nového křídelníka. Flick už si jednoho vyhlédl v Premier League

Bayern bude chtít nového křídelníka. Flick už si jednoho vyhlédl v Premier League

Bayern Mnichov bude chtít v létě koupit nového křídelníka a pravděpodobně se pokusí o toho, kterého chtěl už mnohem dříve. Podle všeho bude usilovat o návrat Leroye Saného z Manchesteru City do bundesligy.

Německý reprezentant je odchovanec Schalke, přestože krátce působil v mládežnických organizacích i v Leverkusenu, tam se prokousal i do A týmu a do světa se dostal osmifinálovým zápasem v Lize mistrů na hřišti Realu Madrid, kde dal dva góly a Schalke vyhrálo na Bernabeu 4:3, na postup to však nestačilo.

Výkony v dalších letech v dresu Schalke jej nasměrovaly až za Pepem Guardiolou do Manchesteru City a i v Anglii předvádí Sané skvělé výkony a není tak divu, že o něj stojí nejlepší německý klub. Ten o jeho příchod usiloval už loni, Niko Kovač jej však nakonec nekoupil a právě tohle by chtěl dotáhnout do úspěšného konce jeho nástupce Hansi Flick.

Flick převzal Bayern právě po vyhazovu Kovače a z dočasného trenéra se postupně stal trenér až do konce sezóny a navíc mu byla prodloužena smlouva na další roky. Flick tak bude koučem Bavorů ještě dlouho a je si jistý, že Sané by do jeho fotbalu pasoval, i proto Bayern pro jeho příchod udělá maximum.