Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Seznamte se, Joe Black: Brad Pitt je dnes větší štramák než před 21 lety

Seznamte se, Joe Black: Brad Pitt je dnes větší štramák než před 21 lety
Zdroj: Universal Pictures
+ Dalších 12 fotografií
galerie
U hollywoodských herců platí nepsané pravidlo, že nestárnou, ale zrajou jako dobré víno. Výjimkou není ani Brad Pitt (56), který byl považován za jednoho z nejatraktivnějších herců už v minulosti. Díky snímku Seznamte se, Joe Black, mu fanynky ležely u nohou. Těžko mohly vědět, že o 21 let později bude ještě atraktivnější.

Od natočení snímku Seznamte se, Joe Black, který pojednává o mediálním magnátovi Williamu Parrishovi, pro kterého si přijde smrt, ale učiní mu zajímavou nabídku, uběhlo už 21 let. Tehdy 35letý Brad Pitt, jež ztvárnil hlavní roli, vypadal jako mladíček a fanynek měl přehršel. Jen málokdo tušil, že ve svých 56 letech bude vypadat ještě lépe.

Brad Pitt je jedním z nejobsazovanějších hollywoodských herců a jde z role do role. Jeho příznivci mají proto příležitost sledovat, jak se každým rokem a s každým filmem mění. Stejně jako většina jeho kolegů, i on sám je s věkem stále šarmatnější.

Elegán

Pitt může mluvit o štěstí - vrásky i pár šedivých vlasů mu sluší a stále je v kondici. Dnes vypadá jako obzvláště elegantní muž, kterému by neodolala nejedna žena. Na jeho proměnu od natočení filmu Seznamte se, Joe Black se podívejte v galerii.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy