Kopřivová bez servítek: Kritika oblíbeného zaměstnání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Kopřivová bez servítek: Kritika oblíbeného zaměstnání!

Veronika Kopřivová
Veronika Kopřivová (Profimedia.cz)

Veronika Kopřivová si nahrabala miliony, které by nyní chtěla utratit za bydlení v Praze. Bývalá partnerka Jaromíra Jágra je však na sebe naštvaná, že nákup nemovitosti neřešila již před třemi lety, kdy byly ceny příznivější. Také nelítostně zkritizovala jedno povolání. Jaké?

„Chci si koupit byt. Požadavky: Novostavba v Praze, 2 + kk, garážové stání, prostorný byt, balkon, sklep, žádné centrum, spíš okraj, chci klid, ale je mi to celkem fuk, do pěti mega a k nastěhování v roce 2020… Jsem z toho fakt otrávená, když vidím, jak se jede na masovku. Byty jsou xkrát dražší než před třemi lety, jsem husa, že jsem si ho nekoupila dřív. Lidi v realitkách mají podle mého dost šílený přístup ke klientům… Chápu, že je nabídka omezená a byty jsou rozprodány dřív, než se začnou vůbec stavět, ale když tady budu investovat vydřené melouny, ráda bych viděla, co kupuji,“ napsala podle expres.cz na sociální síti bývalka Jaromíra Jágra.

Chyceno v síti - Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na Instagramu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.