Vynucený návrat! Jurinová u konce s dechem: MUSÍ PRODAT DŮM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vynucený návrat! Jurinová u konce s dechem: MUSÍ PRODAT DŮM

Eva Jurinová
Eva Jurinová (Foto Zbyněk Pecák, David Kundrát, archiv Blesku)

Řekla si, že je na čase zvednout kotvy. Řeč je o bývalé moderátorce Televizních novin Evě Jurinové (66), která se po téměř 20 letech rozhodla přestěhovat zpátky do Prahy. Co stojí za prodejem jejich domu na Nymbursku?

„Ubírá mi síly, už na něj nemám! Dům jsme kupovali proto, abychom tu byli společně s rodiči, a teď, když už nežijí, zůstali jsme s manželem sami v domě, který má tři koupelny, dvě kuchyně a zahradu tisíc metrů čtverečních,“ svěřila se exkluzivně Aha! Jurinová, která se i s manželem Václavem (72) rozhodla dům prodat.

„Kolem domu se musí pořád pracovat, a my už jsme na to staří. Těm, kteří se rýpou v hlíně bez bolestí, upřímně závidím. Teď jsem zralá tak na pohodlný byt v Praze. Balkon je skoro podmínkou, přece jen kousek zeleně je fajn. I když teď na jaře relaxuji, musím myslet na práci a jsem už předem ztrhaná,“ pousmála se Eva, která v Sadské, kde žili téměř 17 let, byla dokonce starostkou. Teď už jsou ale rozhodnuti venkov opustit a přestěhovat se do Prahy. Strach z prohlídek „Zájem projevili už dva kupci, ale vzhledem k situaci není zatím prohlídka možná. Zkrátka jsem si to teď zakázala, je to velké riziko,“ říká někdejší tvář televize Nova.

„Nějaké byty v Praze už ale máme vyhlídnuté. Stará se nám o to náš makléř,“ pokračovala Jurinová, která už se na nové bydlení moc těší. „Už aby to bylo. Mimochodem, pražští přátelé mi nadávají, že na ně nemám čas, a i nám je po nich smutno,“ dodává Eva. Zranění ruky Intenzivní jarní práce na zahradě a kolem domu si nejspíš vybraly svou daň. „Manžela trápí páteř, už dávno se ozvaly kosti a teď jsem si poranila zápěstí. Upřímně ani nevím jak, ale začíná mě bolet postupně celá ruka. Čeká mě řada vyšetření a už se bojím, že letos nezasadím ani kytičku,“ prozradila Eva.



Přečtěte si
vigela
20. 4. 2020 • 11:29

„Velmi zajímavé.“ Koho v tomto věku něco netrápí? Letos se bojím zcela jiných věcí, než že nezasadím ani kytičku.

mbmb
20. 4. 2020 • 09:51

V životě neni dobře sloužit domům bazenum.Tady se nedá sehnat zedník natož zahradník a uklízeči služby.Jurinova není líná ale lidé co by měli pracovat a nechce se jim. Bohužel za dům dostane být na periferii Prahy a bude vzpominat na to co měla Také vdova po Hlinkovi zjistila že v hlavním městě nebude mít nic jen kutloch místo nádherného domu.Ma v Praze známé a venkov vás nikdy nepřijme ,mimo sezónu léta je venkov depresivni

aveneta
20. 4. 2020 • 09:22

Prostě si uvědomila, že držet takový luxux je za zenitem jejich možností....což dopadne na více tzv. celebrit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.