Můj čas na kafíčko

Jak si hvězda Slunečné hýčká manželku?

Sympatický herec Filip Blažek (46) si rád užíval život ve společnosti krásných žen. Přesto se teď zdá se, že ho má jeho manželka Jolana Blažková (40) omotaného kolem prstu. Co všechno pro ni už zamilovaný seriálový idol udělal?

V poslední době se sice občas spekulovalo o tom, že pohádkový princ a hvězda Slunečné, herec Filip Blažek (46) by mohl mít poměr se svou expartnerkou Lucií Benešovou (45), ale podle všeho šlo jen o fámy. Pevnou rukou mu totiž doma vládne jeho žena Jolana Blažková (40). Pohodičku tak seriálová hvězda doma prý rozhodně nemá, a to ani s dcerami Johanou (15) a Filipou (4), které nade všechno miluje.

Je jako lev v kleci?

S jednou tříská puberta a ta druhá je ještě moc malá, tudíž potřebuje od tatínka hodně péče a pozornosti. Blažek si z toho zatím dělá legraci a tvrdí, že je v ženském světě rád.

„Cítím se v něm dobře. Jen výjimečně prásknu do stolu, aby bylo jasné, kdo je doma šéf. To si ale samozřejmě dělám srandu. Všechny mě mají omotaného kolem prstu a dělají si se mnou, co chtějí. I pes, který je mimochodem taky ženská. Takže snahu o nějakou autoritu už jsem dávno vzdal,“ prozradil Filip.

Jenže to, co vypadá jako vtípek, se při bližším zamyšlení jeví jako krutá realita. Herec se totiž musí dřít do úmoru, aby zabezpečil rodinu a hlavně svou náročnou ženu. Ta má podle všeho ráda luxus a chce patřičně využít toho, že je manželkou známého herce.

Platí jí drahé plastické operace

O tom, že si paní Jolana žije na vysoké noze, nemůže být vůbec pochyb. Vypovídá o tom například její profil na sociálních sítích, kde se vždy něčím pochlubí. V čem si libuje ze všeho nejvíc? Dlouhovláska s makedonskými kořeny se našla v plastických operacích.

Nepřirozené obří ňadra rozhodně nejsou jediné, co si nechala vylepšit a rozhodně se za to nestydí. Naopak je na sebe pyšná. „Pár plastik jsem už podstoupila. No a taky kdo ne? Tato byla nejbolestivější, nejdelší v rekonvalescenci, ale výsledek stojí opravdu za to a v dubnu mě čeká další vylepšovák. Co to bude?“ napsala si blondýna k poslední fotografii, kde přiznala, že podstoupila operaci břicha.

Tu jí daroval její manžel ke čtyřicátým narozeninám. Další operací mají prý ještě následovat. Proslýchá se, že vážně uvažuje o plastice nosu. Kdy to bude, zatím není známo. Co je ale téměř jisté, že platit to bude opět její velkorysý manžílek. Jiná žena by si mohla o takových dárcích nechat jen zdát, ale Jolana má všechno na co si vzpomene.

Kromě plastik, nového skútru, dostala třeba i jedinečný náhrdelník, který běžně stojí více než dvacet tisíc korun. „Jsou jen dva kusy v republice a já ho dostala od své lásky,“ neopomněla Jolana zdůraznit na svém profilu, kde ukázala i onu fotku drahocenného šperku.

Jak teď splatí bez práce hypotéku?

A výjimkou nejsou ani drahé dovolené v luxusních destinacích, hodiny golfu a další drahé věci, jež jsou podle Jolaniných fotografií samozřejmostí. Přitom sama by si na to jako obyčejná manikérka v nehtovém studiu jednoho obchoďáku ani zdaleka nevydělala.

V roce 2015 navíc Blažek pořídil rodince řadový domeček na okraji Prahy. Hypotéku šplhající se k osmi milionům bude splácet až do roku 2045. Možná i déle, protože bude teď nějaký čas asi bez práce. Televize Prima totiž přerušila natáčení seriálu Slunečná kvůli nebezpečnému koronaviru.

Pokud tedy herec nemá jiné pracovní nabídky, kde na to všechno bude brát? Sám se naposledy svěřil s tím, že si začíná uvědomovat, jak náročné je natáčení a všechno to zběsilé tempo kolem něj: „Chtěl bych se naučit víc odpočívat. Mám pocit, že jsem se za život vlastně ještě pořádně nevyležel.

Už nemůžu dál dřít do úmoru. Když natáčíte a do toho hrajete divadlo, je to opravdu náročné – přeci jen pomalu stárnu a cítím to na sobě. Do pěti let bych rád zatáhl za ruční brzdu a trochu zvolnil.“

Čeho nejvíc lituje?

Nejvíce ho na tom všem ovšem mrzí, že před karanténou zanedbával svou nejmladší dceru. Dětství strašně rychle utíká a toho si je herec právě velmi dobře vědom:

„Teď je to možná naposledy, protože by bylo asi nezodpovědné v mém věku dělat další děti. Člověk se pořád podřizuje tomu, aby zabezpečil rodinu a přitom je s ní kvůli tomu málo,“ povzdechl si.

Byla by škoda, kdyby nakonec zjistil, co všechno ve svém životě vlastně zmeškal. Nyní se může konečně své dceři naplno věnovat. A vůbec celé rodině.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden