Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Nejmladší syn krále popu nešetří: Prince Michael Jackson II si koupil luxusní sídlo v Kalifornii

Nejmladší syn krále popu nešetří: Prince Michael Jackson II si koupil luxusní sídlo v Kalifornii
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 12 fotografií
galerie
Prince Michael Jackson II je teprve osmnáctiletý mladík, po svém zesnulém otci Michaelu Jacksonovi ale zdědil ohromné bohatství a zisk má i z jeho posmrtných výdělků. Proto si pořídil krásnou vilu v Kalifornii, za kterou zaplatil v přepočtu více než 65 milionů korun. Podívejte se, v jakém přepychu žije.

Prince Michael Jackson II je nejmladším potomkem zesnulého krále popu Michaela Jacksona. Na rozdíl od své sestry Paris a bratra Prince se veřejnosti vyhýbá obloukem a na společenských akcích se ukazuje málokdy.

Nejmladší syn legendárního zpěváka byl dlouhá léta frustrován faktem, že se jmenuje stejně jako jeho vlastní bratr. V roce 2015 se proto přejmenoval na Bigiho Jacksona, veřejnost ho ale stále zná spíše pod jeho původním jménem.

Kvůli studiu na soukromé škole Buckley School se přestěhoval do Kalifornie. Jeho babička je už v pokročilém věku a ochrannou ruku nad ním proto drží jeho strýc T. J. Jackson. Má v něj ale důvěru, a proto ho nechává bydlet samotného v sídle, které si pořídil za ohromnou sumu.

Přepych

Prince Michael Jackson II si koupil a žije ve vile, která by byla velká i pro velkou rodinu. Pyšnit se může nádhernou zahradou, bazénem, který vypadá jako z hotelového prospektu a luxusně zařízeným interiérem, jehož součástí je i posilovna. Podívejte se do galerie, jak si nejmladší potomek Michaela Jacksona žije.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy