Poté, co šla s cenou rapidně dolů, tak byl o dům zájem a rychle se prodal. „Je prodaný, i když ne za cenu, co jsem původně chtěla, ale tak to prostě je. Dostala jsem za něj 12 a půl milionu a ty už jsem investovala. Koupila jsem dva byty, které dlouhodobě pronajímám. Dala jsem si záležet na jejich vybavení, takže si vybírám, kdo v nich bude bydlet,“ svěřila se v livestreamu Blesku Dominika Mesarošová

Ta se svým přítelem Tomášem a synem Eliánem (1,5) žije v Brně, kde si postavili dům se zahradou. „Měla jsem v plánu část peněz investovat do cestování, ale to teď na nějakou dobu není možné. Mrzí mě to, ale nedá se nic dělat,“ netají se kráska, která má aspoň čas na pravidelné cvičení a po porodu má postavu ještě lepší než před těhotenstvím. 

Dominika se v rozhovoru, který vedla ze své šatny, pochlubila dárkem, jenž dostala za porod syna. „Nechtěla jsem šperky, protože jich mám dost, ale měla jsem vysněnou chanelku a tu jsem dostala. Zatím jsem ji vynesla jen dvakrát, protože nebyla příležitost, tak asi si ji vezmu na nákup do potravin,“ dodala se smíchem Mesarošová. 

VIDEO: Sexbomba Dominika Mesarošová: Prodala dům a řekla za kolik! Za co miliony utratila? 

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Dominika Mesarošová: Prodala dům a řekla za kolik! Za co miliony utratila? Markéta Reinischová

Fotogalerie
39 fotografií