Chris Pine ztvární hlavní roli v remaku The Saint

Chris Pine ztvární hlavní roli v remaku The Saint

Příběh Simona Templara, jakéhosi moderního Robina Hooda ze série The Saint, se v brzké době dočká nového filmového zpracování z produkce Paramount Pictures. K ambicióznímu projektu se nově přidává bývalý kapitán Enterprise a milenec Wonder Woman, Chris Pine.

6 1
21.4.2020

V šedesátých letech minulého století zazářil budoucí Bond Roger Moore v roli Simona Templara, geniálního zloděje, který je za úplatu ochoten podniknout cokoliv. Seriál The Saint se dočkal 118 epizod a následovaly po něm další série Return of the Saint a The Saint in Manhattan. V roce 1997 se pak látky chopil režisér Phillip Noyce (Patriot Games) a do hlavní role obsadil Vala Kilmera. Snímek The Saint se dočkal v lepším případě vlažného přijetí, což podtrhuje například nominace na Zlatou malinu pro Kilmera. Kromě něj se v hlavních úlohách ukázali Elisabeth Shue a Rade Šerbedžija, ve vedlejší roli se mihl i Roger Moore.

Díky úspěchu seriálu The Saint získal Roger Moore roli Jamese Bonda. Foto: ITV

Paramount už delší dobu pracuje na dalším remaku, v únoru se pak postu režiséra ujal Dexter Fletcher. Ten po herecké kariéře rozjel i velice úspěšnou režijní dráhu a prozatím se věnoval hudebním projektům, když pomáhal dokončit Bohemian Rhapsody a loni zazářil i s Eltonovým životopisem Rocketman. Fletcher je velkým fanouškem původní knižní série od spisovateley Leslie Charteris a hodlá snímek pojmout úplně jinak než tvůrci seriálu s Moorem i Kilmerova filmu.

Simona Templara v novém snímku ztvární Chris Pine, který v minulosti zářil v paramountských superhitech Star Trek či Star Trek: Into Darkness. Kromě toho Pine ve své už poměrně bohaté kariéře ztvárnil i akčního hrdinu Jacka RyanaBranaghově snímku Jack Ryan: Shadow Recruit či plukovníka Stevea Trevora v komiksovce Wonder Woman. Pine naposledy působil v seriálu I Am the Night a v srpnu ho uvidíme i ve druhém díle Wonder Woman s podtitulem 1984, pokud se premiéra neodloží.

Chrise coby Stevea Trevora uvidíme i ve filmu Wonder Woman 1984. Foto: Warner Bros.

Scénář k novému The Saint chystá Seth Grahame-Smith (The Lego Batman Movie), hlavním producentem snímku je pak Lorenzo Di Bonaventura, který spolu s Michaelem Bayem slavil úspěchy díky sci-fi sérii Transformers. Natáčení by mohlo začít začátkem příštího roku, datum premiéry prozatím stanoveno nebylo.

Líbí se vám Chris Pine coby Simon Templar?



Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Filtr seriálů