Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Další průšviháři z Tottenhamu. Nařízení porušili Aurier a Sissoko

Nejprve se za porušení vládních nařízení v boji s koronavirem musel omlouvat Jose Mourinho, nyní to samé dělají obránce Serge Aurier a záložník Moussa Sissoko. Hráči Tottenhamu nedbali nařízení a společně trénovali, což Aurier následně sdílel na sociálních sítích. Video nakonec smazal a oba fotbalisté se omluvili.

Serge Aurier
zdroj: ČTK/PA autor: John Walton

Zdravotníkům v první linii slíbili finanční pomoc. "Chceme se omluvit za to, že jsme nebyli správným příkladem," uvedli ve společném prohlášení oba reprezentanti; Aurier je kapitánem Pobřeží slonoviny, Sissoko hájí barvy Francie.

Před dvěma týdny se omluvil za porušení karantény i jejich klubový kouč José Mourinho, neboť byl přistižen, jak s několika svěřenci trénuje v parku.

"Jako profesionální fotbalisté máme zodpovědnost a máme být vzory, zejména během tohoto období. Musíme respektovat nařízení, abychom minimalizovali počet ztracených životů během pandemie," dodali Aurier se Sissokem s tím, že lékaře podpoří finančním darem.

Vedení Tottenhamu oznámilo, že oba hráče čeká pohovor. Premier League je stejně jako drtivá většina soutěží kvůli pandemii přerušena a hráči trénují pouze individuálně. Klub ze severu Londýna byl zároveň i prvním z anglické ligy, který poskytl svůj stadion pro testování lidí. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články