Halloween 2 je jednička na stereoidech - větší a zákeřnější

Halloween 2 je jednička na stereoidech - větší a zákeřnější | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Michael Myers dle tvůrců ještě přitvrdí!

Halloween Kills, sequel úspěšného hororového restartu z roku 2018, patří k nejočekávanějším pokračováním letošního roku. Otázkou zůstává, zda se Michael Myers skutečně vrátí na plátna kin ještě letos, ale vzhledem k tomu, že premiéra je naplánovaná na 15. října 2020, mohlo by to s trochou štěstí klapnout. Už nějakou dobu víme, že bychom měli dostat svižnější, opulentnější a progresivnější hororový snímek, který by měl reflektovat proměny žánru a nejen recyklovat stokrát viděné. Myers pravděpodobně ještě přitvrdí! Dočkat bychom se měli více akce, násilí, brutality a nečekaných zvratů. Na režijní sesli znovu usedl David Gordon Green a i tentokrát sepsal scénář ve spolupráci s Dannym McBridem. I když se tohle duo minule skvěle osvědčilo, tak se na scénáři podílel i Scott Teems (nedávno představil vlastní film nazvaný The Quarry), jenž se vyjádřil na adresu "dvojky" následovně:

"Trošku to připomíná snímek The Quarry, jenže vlastně vůbec ne. Nemohu poskytnout žádné detailnější informace, ale jsem z toho nadšený. Před pár týdny jsem viděl hrubý sestřih a možná jsem trošku zaujatý, nicméně mám pocit, že lidé, jimž se líbil poslední kousek, budou v tomto případě nadšeni. Je to taková jednička na steroidech. Jedná se o rozmáchlejší, hrubější a krutější verzi jedničky."

Tak snad tvůrci dodrží slovo a dorazí k nám hutná a nekompromisní záležitost, v níž si Michael Myers nebude brát žádné servítky. Detaily o příběhu zatím na povrch neprosákly. Už nějakou dobu víme, že se znovu setkáme s řadou postav z minulosti. Kupříkladu se vrátí Lindsey Wallace s tváří Kyla Richarda, Tommy Doyle tentokrát v podání Anthonyho Michaela Halla a Lonnieho Elama si střihne Evan Robert Longstreet. Naprostou samozřejmostí je pak comeback Nicka Castla v roli Myerse, když mu s některými scénami znovu vypomůže James Jude Courtney. O Jamie Lee Curtis alias Laurie Strode snad netřeba pochybovat.

Halloween Kills je prvním ze dvou plánovaných pokračování zrebootovaného hororového hitu z roku 2018. Režíruje opět David Gordon Green, jenž i tentokrát sepsal scénář ve spolupráci s Dannym McBridem a navíc si k tomu přizval i Scotta Teemse (Večerní slunce). Otec legendární slasherové série, John Carpenter, se postará o hudbu a pomůže s produkcí. Premiéra, půjde-li vše podle plánu, by měla proběhnout 15. října 2020.

Zdroj: MW

Foto: Universal Pictures

Galerie: 9

Halloween 2 je jednička na stereoidech - větší a zákeřnější | Fandíme filmu Halloween 2 je jednička na stereoidech - větší a zákeřnější | Fandíme filmu Halloween 2 je jednička na stereoidech - větší a zákeřnější | Fandíme filmu Halloween 2 je jednička na stereoidech - větší a zákeřnější | Fandíme filmu Halloween 2 je jednička na stereoidech - větší a zákeřnější | Fandíme filmu Halloween 2 je jednička na stereoidech - větší a zákeřnější | Fandíme filmu Halloween 2 je jednička na stereoidech - větší a zákeřnější | Fandíme filmu Halloween 2 je jednička na stereoidech - větší a zákeřnější | Fandíme filmu Halloween 2 je jednička na stereoidech - větší a zákeřnější | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest