The Mandalorian: Režisér Iron Manů začal pracovat na třetí sérii

The Mandalorian: Režisér Iron Manů začal pracovat na třetí sérii | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Ve druhé sérii by se údajně měla vrátit jedna zdánlivě mrtvá postava z první řady a objevit se další vojáci Impéria. 

V první řadě The Mandaloriana diváci sledovali námezdního lovce, jemuž šli po krku další lidi z branže a zbytky Impéria, když se rozhodl chránit život zdánlivě bezbranného Baby Yody. Druhá řada měla to štěstí, že se jí podařilo dokončit natáčení ještě předtím, než koronavirus přerušil všechny seriálové a filmové produkce. Tvůrce seriálu Jon Favreau a jeho tým pracují na postprodukci z domova, takže žádný odklad by hrozit neměl a lovec Din Djarin by se měl vrátit někdy v říjnu. Blízký zdroj produkci tvrdí, že kromě práce na druhé sezoně Favreau začal před časem psát scénáře pro třetí řadu. Ta startuje preprodukční fázi a momentálně se vymýšlí nové dobrodružství.

Ve druhé sérii by se mimochodem prý měla vrátit vražedkyně Fennec Shand (Ming-Na Wen), která se objevila v páté epizodě série první, kde byla zastřelena. Na konci ale bylo vidět, jak se nad jejím tělem sklání tajemná postava. Spekuluje se, že jde o Boba Fetta, který se vyhrabal ze Sarlaccova chřtánu, nebo o velitele sil Impéria Gideona. To by znamenalo, že tvůrci mají se Shand ještě nějaké plány.

The Mandalorian 2: Fanoušci se můžou těšit na hranou podobu Ahsoky Tano
 

Objevit by se údajně měli i Sandtroopeři, které jsme viděli poprvé ve Star Wars: Nové naději, a další příslušníci Impéria - Konkrétně takoví ti v černé helmě, co v předchozích filmech například obsluhovali turbolasery na Hvězdě smrti nebo odpalovali zelený paprsek ničící planety.

A na závěr ještě pár slov k Ahsoce Tano, která má být ve druhé sezoně The Mandaloriana jednou z nových postav, kterou si zahrála Rosario Dawson. Média její obsazení do role Ahsoky už brala za hotovou věc. Nicméně herečka uvedla, že to ještě není oficiálně potvrzené, ale jakmile bude, bude mít neskutečnou radost.

Zdroje: Variety, That Hashtag Show

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Mysule | 23.04.2020 20:51
A nebo bude Ahsoka v jiném seriálu, buď v Obi-Wanovi, nebo svém vlastním. Nebo ještě úplně dotočeno nemají. Nebo... dezinformace, samé dezinformace. Dezintegrovat by zasloužili!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu