Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Val Kilmer promluvil o dávné lásce k Angelině Jolie: Chtěl jsem jí koupit letadlo, tvrdí

Val Kilmer promluvil o dávné lásce k Angelině Jolie: Chtěl jsem jí koupit letadlo, tvrdí
Zdroj: Warner Bros.
+ Dalších 11 fotografií
zamilování
Herec Val Kilmer (60) ve své knize I'm Your Huckleberry přiznal, že byl zamilovaný do Angeliny Jolie (44). V herečce našel zalíbení ještě před tím, než spolu v roce 2004 natočili snímek Alexander Veliký. Mezi hollywoodskými hvězdami vzniklo přátelství a posléze to dokonce vypadalo, že spolu skutečně skončí, v roce 2005 se ale Angelina zamilovala do Brada Pitta (56) a románek skončil.

Podle magazínu Us Weekly se Val Kilmer a Angelina Jolie setkali ještě před natočením známého velkofilmu Alexander Veliký, a to přímo v ulicích New Yorku. Kilmer tvrdí, že mezi ním a herečkou vzniklo silné přátelství a stál při ní v těch nejtěžších chvílích.

Vztah k Angelině herec popisuje ve své nové knize. „Vyvinulo se mezi námi přátelství. Stál jsem při ní v době, kdy její maminka prohrávala boj s rakovinou, bydlel jsem ve stejném hotelu jako ony,“ napsal.

Roli ve filmu Alexander Veliký si prý u režiséra podmínil tím, že v něm bude mít s Angelinou vášnivé scény. Herečka byla v té době nejkrásnější za celou svou kariéru a byla krátce po rozvodu s Billym Bobem Thortonem. „Nemohl jsem se dočkat, až Angie políbím a koupím jí letadlo,“ popsal Kilmer své představy o vztahu s Jolie.

Konec snění

Jakmile skončilo natáčení jejich společného filmu, Kilmerovy představy o vztahu s Angelinou se rozpadly. Krátký románek mezi nimi skončil během natáčení filmu Pán a paní Smithovi, kde Angelina potkala Brada Pitta, se kterým vydržela až do roku 2016.

Val Kilmer na herečku ale dodnes nemá slov. „Když se mě lidé zeptají, jaká je, říkám, že je jako ostatní ženy a celebrity, ale má toho v sobě víc. Víc rozumu, tragédie, kouzla, je víc při zemi,“ napsal herec, který je dnes sám a soustřeďuje se na své přátele, charitu, umění a duchovní růst.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy