Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2020, 2. SuperVýběr: Teď královnou je Diana Kovaľová

22. Duben 2020 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Diana Kovaľová

Minulý týden začal boj 78 postupujících z castingů ve vojenském bunkru Drnov a na konci nedělní druhé části nám jich zůstalo 48. Kteří soutěžící doplnili již známé postupující z minulého týdne? Pro koho naopak cesta skončila? Slyšeli jsme všechny soutěžící, nebo někdo (stejně jako minule většina kluků) postoupil bez zpěvu? A zazněl nějaký touchdown? Na všechny tyto otázky najdete odpověď v desátém letošním rekapu.

Júlia Kramárová

zpívala: Etta James – Something’s Got A Hold On Me

Júlia patří už od castingu k nejvýraznějším zpěvačkám a i tentokrát svou pozici opět potvrdila a ve svém vystoupení výborně prodala svou zastřenou barvu hlasu a soulový feeling. Trochu se obávám, jak Júlia zapůsobí na diváky, pokud dojde na jejich hlasování (na nějž podle slov poroty nejspíš dojde), jelikož působí poněkud odtažitě, nicméně v této fázi to byl jasný postup.

Štěpán Sigmund

zpíval: Ed Sheeran – Galway Girl

Pro Eda Sheerana po minulém týdnu opět pokračoval kurz obracení v posteli s paní Hádkovou. Tohle bylo jedním slovem příšerné. Štěpán byl celou dobu totálně mimo a s podkladem si vůbec nerozuměl. Naprosto nechápu, proč ho Marián chtěl pustit dál, jelikož tohle nebylo na postup ani na karaoke v páté cenové.

Barbora Piešová

zpívala: Bruno Mars – Runaway Baby

Bára je jednou z největších favoritek vůbec, což v prvním kole SuperVýběru tak úplně nepotvrdila, naštěstí ve druhém kole se vrátila v plné síle a přestože to nebyl touchdown jako její Imagine Dragons z castingu, tak pořád byl Bruno Mars v Bářině podání strokrát lepší než No Name. Jedinou její slabinou tak zůstává čumění do země, které jí důrazně vytknul Habera. Nevím, jestli to půjde odnaučit a u diváků by to při hlasování mohl být handicap, nicméně po pěvecké stránce nemohlo být o postupu do dalšího kola pochyb.

Samuel Meyers

zpíval: Calvin Harris feat. Rag ‚N‘ Bone Man – Giant

Rag ‚N‘ Bone Man je podle mého názoru nejlepší mužský zpěvák současnosti a zpívat jeho píseň bez dostatečného soulového cítění je přímo drzost. Samuelovo vystoupení tak připomínalo zoufalou snahu makrely znásilnit velrybu. Porota poslala Samuela na čekačku, což mi přišlo, že na něj byla velmi mírná, jelikož za mě by to bylo na okamžitý vyhazov.

Lucie Horáčková

zpívala: Extreme – More Than Words

Lucie má nádhernou barvu hlasu, jednu z vůbec nejhezčích v soutěži. Bohužel v tomto vystoupení to bylo její jediné plus. I Lukáš Adamec s nemocnými hlasivkami dal tuto klasiku z přelomu osmdesátek a devadesátek mnohem líp. Čestný prohra a zasloužený nepostup.

Luboš Mráz

zpíval: Elton John – Can You Feel The Love Tonight

Malý Lubošek zpívá na besídce v mateřské školce. Jinými slovy tohle bylo totálně amatérské vystoupení, na kterém těžko nacházím jakákoliv pozitiva. Jakkoliv jsem nikdy nebyl fanouškem Zbyňka Drdy, tak jeho podání bylo milionkrát lepší. A nejen Drda, ale i Babišův Ken dal tento slaďák podstatně líp. Kdyby Luboš neměl v soutěži bráchu, tak nevěřím, že by postoupil, dokonce ani že by ho porota posílala na čekačku.

Štěpán Mráz

zpíval: Marek Ztracený – Ztrácíš

Kýčař zpívá kýčaře. Štěpán je sice technicky lepší zpěvák než jeho brácha (což není těžké), ale z jeho zpěvu sálá taková křeč a nepřirozenost, že je to na poslech velmi nepříjemné. Mně osobně by nechyběl ani jeden z bráchů, jakkoliv je mi jasné, že pro produkci je příběh dvojčat darem z nebes.

Klára Berisha

zpívala: Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj – Bang Bang

Klára by splňovala whole package, kdyby neměla jednu, ale zato obrovskou vadu a tou je barva hlasu ve výškách, která je velmi nepříjemná, místy zní jako koza, kterou děda Komárek z filmu Na samotě u lesa zapomněl podojit. To pak může zpívat jakkoliv dobře, ale poslouchá se to dost nepříjemně. Tentokrát to na postup ještě stačilo, ale na finále to právě kvůli nepříjemným výškám podle mě stačit nebude.

Adrián Ševc

zpíval: The Calling – Wherever You Will Go

První nespravedlivý vyhazov tohoto kola. Adrián rozhodně patřil mezi kluky k těm nadějnějším, zvlášť kvůli svému hlubokému hlasu. Postoupila i celá řada mnohem horších. Škoda tak pěkného basbarytonu.

Nikola Šroubková

zpívala: Billie Eilish – Everything I Wanted

Nikola mi v castingu přišla výraznější osobnostně než zpěvem. Billie Eilish byla však trefou do černého, jelikož v ní vynikla Nikolina typická „salámovitost“. Přestože jsou v soutěži zpěvačky s většími hlasy, Nikola je mezi nimi zajímavým zpestřením. Jeden z mála případů, kdy nesouhlasím s mou bohyní.

Michal Choma

zpíval: Shawn Mendes – Treat You Better

Michal má velmi zajímavou barvu hlasu, bohužel si však vybral píseň, ve které ji nedokázal prodat. Jak by taky mohl, když sám originální interpret má jednu z nejjalovějších barev hlasu ve světovém popu (což neříkám proto, že mi přebral Camilu Cabello, jejíž barva hlasu je naopak velmi signifikantní). Mezi kluky je Michal rozhodně jedním z těch lepších, proto jsem rád, že dostal ještě šanci, byť po podušení na čekačce.

Silvester Roštár

zpíval: One Direction – One Way Or Another

Silvester je mistr kontrastů . Na videích z Instagramu působí jako vyloženě extrovertní šoumen, ale do zpěvu té energie za tak moc neproniká, jakkoliv barvu hlasu má celkem příjemnou. Tipuju, že příští kolo bude pro Silvestra konečná, přestože mezi spolusoutěžícími je jistě velmi oblíben.

Martin Schreiner

zpíval: Westlife – You Raise Me Up

Bratři Mrázové mají těžkého konkurenta v kýčařství a tím je právě Martin. Při jeho výkonu jsem si vzpomněl na Michala Horáčka a jeho veršovánku z druhé české SuperStar „Rock a pop, rock a pop, Santa Claus a jeho sob“. A i kdybych odhlédl od faktu, že tento přeslazený cajdák bytostně nesnáším, tak musím říct, že Petr Ševčík jej zazpíval podstatně líp. Martin zpívat umí, o tom žádná, ale nevidím v něm víc než zpěváka vystupujícího na vánočních večírcích.

Anna Požická

zpívala: Demi Lovato – Sober

Druhý nespravedlivý nepostup tohoto kola. Aniččin výkon sice nebyl žádný touchdown, ale poslouchalo se to velmi příjemně a líbila se mi mnohem víc než na castingu. Vsadím se, že kdyby Anička byla kluk, tak by šla aspoň na čekačku.

Timotej Májský

zpíval: Kaleo – Way Down We Go

Největší výbuch castingového favorita v tomto kole. Timotej má sice zajímavý hlas, ale tentokrát to bylo až přehnaně uchrchlané, jakoby si zapomněl odkašlat. Navíc velmi nevkusně kudrlinkoval ještě víc než na castingu. Nemluvě o slepičím tanci, při kterém jsem měl chuť kopnout ho do zadku. Být to někdo jiný než Timotej, tak by se s ním porota vůbec nepárala, nicméně tady zafungoval castingový haló efekt. Díky aspoň Monice a Leošovi za tu trochu kritiky.

Následoval sestřih postupujících, ve kterém jsme mohli vidět i několik favoritů. Pekař Jaroslav Dolník zatím prochází soutěží jako nůž máslem a velmi by mě překvapilo, kdyby se při své typové výraznosti neobjevil ve finále. Na svůj casting výborně navázala i Natálie Kollárová, jakkoliv mezi děvčaty bych ve finále raději viděl jiné. Trochu mě zklamal David Jakubkovič, u kterého jsem měl pocit, že nestíhá s rytmem, nicméně hlas má příjemný a pořád pro mě zůstává potenciálně nejpřijatelnějším ze všech plyšáků pro puberťačky, kteří v soutěži jsou. Opačný případ je pro mě jiný plyšák – Mikuláš Hrbáček, který podal rozhodně lepší výkon než na castingu, nicméně jeho barva hlasu je totálně jalová a další Callto-Mišík je to poslední, co by naše pop music mohla potřebovat.

Ján Ožvoldík

zpíval: Gladiator – Bonboniéra

Janko z castingu postoupil s rapem, proto všechny překvapilo, že umí i zpívat. Přestože v této písni nepřekonal Mira Šmajdu, který ji svého času skvěle vystřihl na castingu, ale rozhodně v ní byl lepší než Jakub Pružinský v minulé SuperStar. Pro další kola už by Janko byl neperspektivní, nicméně odchází se ctí.

Samanta Jožková

zpívala: Michelle Williams feat. Beyoncé & Kelly Rowland – Say Yes

Totálně mimózní výběr písně, kterou si může dovolit zpívat Beyoncé a ty dvě další „šupy“ (jak řekla Monika), které ji svými hlasy ozvláštní, ale rozhodně ne Samanta, v jejímž podání to byl dopst otravný kolovrátek. Zasloužený nepostup.

Matěj Vávra

zpíval: James Bay – Hold Back The River

Návrat krále Matěje. V castingu se mi Matěj příliš nelíbil, jelikož megahit Human překombinoval. Tentokrát se však opět předvedl v plné parádě a potvrdil své kvality, které ukázal už před šesti lety v X Factoru. Stále sice moc nevěřím, že Matěje coby profláknutou tvář uvidíme ve finále, nicméně z kluků to byl v tomto díle suverénně nejlepší výkon.

Po Matějově vystoupení si porota předvolala celou „čekačku“ a oznámila jim, že do dalšího kola postupují všichni. Já si tak trochu myslím, že všichni postoupili především kvůli Lubošovi Mrázovi, který v této skupině patřil k nejslabším, ale (jak ostatně zmínil i Leoš) kvůli příběhu dvojčat ho v soutěží „potřebují“.

Adéla Krejdlová

zpívala: Cee Lo Green – Forget You

V plné nahotě se potvrdilo to, co jsem psal už od začátku, že Adéla je bez klavíru méně než poloviční. V kategorii zpívajících klavíristek jsou v soutěži mnohem zajímavější zástupkyně, především Dominika Lukešová a Kamila „Hošťálková“ Polonyová, proto by mě vyloženě naštvalo, kdyby z této trojice postoupila do finále Adéla jakožto suverénně nejslabší, avšak s nejostřejšími lokty.

Rozálie Synková

zpívala: Duffy – Mercy

Rozálka v castingu mnohé okouzlila s intimní verzí klasiky Creep od Radiohead. Tentokrát však udělala osudovou chybu ve výběru písně a to nejen proto, že si tento gigahit navždy přivlastnila Lucia Láncošová, která jej v pouhých 13 letech fantasticky vystřihla ve slovenském Talentu (což si beztak pamatuju jenom já). Pro typ zpěvačky, jaký představuje Rozálka, to byl zcela nevhodný výběr písně, tudíž vyřazení bylo bohužel spravedlivé, jakkoliv bych Rozálku nadále viděl v soutěži raději než některé jiné.

Esther Lubadika

zpívala: Geri Halliwell – It’s Raining Men

Tohle bylo krajně nevkusné a překombinované vystoupení, které se chvílemi sledovalo i poslouchalo dost nepříjemně. Je to v podstatě podobný případ jako Giovanni z minulého dílu a stejně jako jemu i Esther pomohla k postupu exotičnost. Finále však pro ni vidím v nedohlednu.

Diana Kovaľová

zpívala: Christina Aguilera – Contigo en la Distancia

To nejlepší nakonec. Až dosud jsem měl Dianu pouze v kategorii respekt, po tomto vystoupení ji však řadím mezi své osobní favoritky. Teď už můžu prohlásit, že nemá s technokratickými zpěvačkami typu Terezy Maškové nic společného (sice si vybrala píseň velkohlasé divy, ale velmi netuctovou, žádné Beautiful ani The Voice Within), jelikož vedle techniky dává do zpěvu i obrovské emoce. Když k tomu přičtu výbornou španělštinu (která není překvapením vzhledem k tomu, že Diana žije ve Španělsku), tak mi z toho vychází jednoznačný TOUCHDOWN.

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1. Diana Kovaľová
2. Barbora Piešová
3. Matěj Vávra

Zbývajících 18 zpěvaček si porota předvolala hromadně a po podušení jim oznámila, že poustupují dál bez zpěvu, což si někomu mohlo připadat nespravedlivé, ale vzhledem k tomu , že většina kluků postoupila bez zpívání přes první kolo, tak je to téměř fifty-fifty a v nevýhodě jsou pouze ti, kteří zpívali dvakrát (i když z diváckého hlediska to vlastně ani nevýhoda není). Příště by měla produkce zvážit, zda by nebylo lepší místo dvoukolového systému udělat jedno kolo, ve kterém by zpívali všichni.

Hodnocení 2. SuperVýběru podle DJ Vlada:

Druhá část SuperVýběru byla po stránce výkonů určitě výš než ta první, jelikož jsme měli možnost vidět i několik výborných výkonů a mezi nimi (aspoň podle mého názoru) i jeden touchdown. Kontroverzí celé této první fáze SuperVýběru zůstává akorát výše zmíněné rozdělení do dvou kol, kdy ani v jednom nezpívali všichni soutěžící. Příští týden se přesuneme do divadla v Karlových Varech, kde nás čekají dvě kola kvartetů, čehož se dost obávám, jelikož naposledy, když jsme v SuperStar kvartety měli (konkrétně ve druhém federálním ročníku v roce 2011), tak dopadly katastrofálně a většina čtveřic spolu absolutně neladila. Navíc toto kolo přináší riziko, že když se ve čtveřici sejdou tři slabší a jeden výborný zpěvák, může ta čtveřice stáhnout toho výborného stáhnout do hlubin a naopak ve skupině tří výborných zpěváků a jednoho průměrného, tak se ten průměrný s tou výbornou trojicí sveze. Jestli z nějakému z těchto dvou případů dojde, to se dozvíme v neděli. Jako bonus přinášíme kompletní seznam 48 postupujících:

Gabriela Beranová, Klára Berisha, Lucie Bikárová, Jaroslav Dolník, Hana Džurbánová, Jan Fanta, Michaela Hanudelová, Mikuláš Hrbáček, Diana Chodžajanová, Michal Choma, David Jakubkovič, Natália Kollárová, Martina Koniariková, Diana Kovaľová, Júlia Kramárová, Adéla Krejdlová, Václav Krušina, Karin Křížová, Andrea Loužecká, Esther Lubadika, Dominika Lukešová, Valerie Lynn, Timotej Májský, Samuel Meyers, Tomáš Mikulka, Luboš Mráz, Štěpán Mráz, Daniel Mrózek, Tereza Navrátilová, Jaroslav Oláh, Hana Peceková, Barbora Piešová, Kamila Polonyová, Vlastimír Povolný, Zara Pragerová, Martina Puchalová, Giovanni Ricci, Silvester Roštár, Dominika Rovňanová, Martin Schreiner, Michal Šafrata, Miroslav Šimůnek, Nikola Šroubková, Sandrine Amadou Titi, Alica Urcikánová, Matěj Vávra, Veronika Weissová, Nela Žáková

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 407
1
Violete
Reagovat

Pro me byl touchdown vykon Nikoly a Martin Schneider se mi libil, Sevcikova fanynka jsem nebyla, ale tahle pisnicka ve trojici Sevcik, Kurc, Harich je hezka https://youtu.be/X-0wxs6cyis

2
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Trochu nesourodá kombinace Nikola a Martin Schreiner :-) Napadá mě moje oblíbená hláška ze Starců na chmelu „Soudružko, Masaryk, Marx a Seneca, jde to dohromady?“ :-D

3
Nadya
Reagovat

Díky za rekap. Nevím, jestli je to Barbořino koukání do země až takový handicap. Na někoho (třeba na mě) působí daleko sympatičtěji než přehnané sebevědomí Lucie Bikárové, takže pokud se Bára naučí aspoň občas zvednout hlavu, může to ve spojení s vynikajícím hlasem dotáhnout daleko.
A ještě k Dominice. Taky ji mám na seznamu, ale docela mě znervózňuje, že ji stejně jako Kamilu nebo moji lokálpatriotskou favoritku Nelu nenechali zazpívat celou písničku. Ty párvteřinové zpívánky byly o ničem a v kvartetech se taky můžou snadno utopit. Možná jsem paranoidní, ale trochu se bojím, aby si tím nepřipravovali jejich vyřazení. Takže to sloučení dvou kol do jednoho podporuju všema deseti.

4
Mia
Reagovat

@Violete: Ale myslím, že verziu Ivana Stroffeka a Petra Cmoríka to neprekoná. :-) Ale neviem, ako je druhá slovenská SS známa medzi českým osadenstvom. Kto by nepoznal: https://www.youtube.com/watch?v=RWj5T_PE7go

5
piha
Reagovat

@Violete: Tu písničku miluju…ale tohle jsem v půlce vypla,jediný poslouchatelný byl pro mě Kurc,ti dva zbylí ani omylem…
@Mia: Tahle verze už je mnohem lepší,přiznám se že znám jen Cmoríka.

6
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Já prostě taková jsem, spojuji neslučitelné :-)
@Nadya: Báru bych to neodnaučovala, naopak, myslím, že naopak v tomhle je to její kouzlo.
@Mia: Uznávám, že tyhle hlasy zní skvěle, i takhle dohromady, jen bych k nim přihodila toho Martina Kurce a bylo by to dokonalé.
@piha: Martina Kurce zbožňuji, ale vypadá to, že skončil v revivalu Bryana Adamse, není to škoda? https://www.youtube.com/watch?v=ilwlz8LgZ1E

7
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: @DJ Vlado: Já prostě taková jsem, spojuji neslučitelné :-)
@Nadya: Báru bych to neodnaučovala, naopak, myslím, že naopak v tomhle je to její kouzlo.

8
Violete
Reagovat

@Mia: Uznávám, že tyhle hlasy zní skvěle, i takhle dohromady, jen bych k nim přihodila toho Martina Kurce a bylo by to dokonalé.
@piha: Martina Kurce zbožňuji, ale vypadá to, že skončil v revivalu Bryana Adamse, není to škoda?

9
Piha
Reagovat

@Violete: já jsem mu tenkrát fandila ale kde skončil vůbec netuším…🤷‍♀️

10
Bezík
Reagovat

@Violete: No jo, pořád to opakuju, pěvci a pěnice by byly, ale pevný umělecký názor a hlavně repertoár, to je to co zoufale chybí. Proto jsou tak důležití pěvci – autoři.

11
DJ Vlado
Reagovat

@Nadya: Samozřejmě bych se v případě Báry rád mýlil (a taky je mi sympatičtější než až moc rozjetá Bikárová), ale na malý oční kontakt dojel v minulosti např. i tak skvělý zpěvák jako Samo Tomeček ze SHS1 (vzpomínám si, že to kdysi zmiňovala i Dolores), proto se u Báry obávám téhož, ale jak jsem napsal, budu se rád mýlit :-)

A k druhému odstavci – z téhož mám hrůzu taky, jelikož mám v té skupině mám všechny své největší favoritky (s výjimkou Diany, kterou jsem tam ale přidal až teď v neděli) – Dominiku, Kamilu, Maťu Puchalovou a především mou největší letošní srdcovku Alici :-( Na druhou stranu v minulých dvou řadách, kdy se z divadla stal SuperVýběr, tak většina pozdějších (semi)finalistů tohle kolo přeskakovala, z finalistů v něm vystoupili akorát Slepčíkovi, Danišová a Pružinský, ze semifinalistů Malundo, Shirmanová, Dzudza, Bartko, Černíková, Lacová a v neposlední řadě i má srdcovka Zuzka Chalupová, u které to bylo ale tou nešťastnou kolizí s maturiťákem, takže by to nemuselo nic znamenat :-) Na mě to především působilo tak, že v tom druhém kole prověřili všechny kluky, kteří až na tři výjimky první kolo přeskočili, a z holek hlavně favoritky, které v prvním kole příliš nezářily + pár outsiderek :-)

12
Lucas
Reagovat

Souhlasím, že Diana byla nejlepší, to bylo dokonalý vystoupení :)

Ale s tím, že na Shawn Mendes jalovou barvu hlasu nesouhlasím! :D pro mě je to jeden z nejzajímavějších hlasů :)

13
Tomáš
Reagovat

@Mia: Takový borec jako Cmorik by byl v těch dnešních SuperStar potřeba aby to zase jednou po tolika letech všem holkám někdo pořádně natřel. A Štroffek měl taky moc fajn rockový hlas.

14
Tomáš
Reagovat

Do předvýběru finalistů má jít 18 soutěžících. Z toho je bohužel jasné že finalistů bude maximálně 10 protože kdyby byla finálová 12, tak by těžko v ten rozhodující večer vyhodili jen 6 lidí. :( Asi mají malý rozpočet na to aby dali víc finalistů, každopádně my máme zase smůlu.

Říkám že podle mě nepůjde z Mrázů do Finále asi ani jeden. Luboš určitě ne a Štěpán sám za sebe bez svého fyzického klonu už tam nemá moc smysl protože bez toho druhého se z něj stává jen průměrný zpěvák v porovnání s jinými kluky co tam jsou. Takže myslím že z toho ještě vytřískají maximum a pak se jich obou nějak elegantně zbaví.

Vzhledem k tomu že tu konečně máme kompletní seznam všech postupujících ( díky Vlado ) tak se zase můžu pokusit sestavit svou Top 10 finalistů – Top 12 nemá smysl protože už je bohužel jasné že tolik jich stejně nebude.

Takže za mě Top 10
Kluci : Matěj Vávra, Timotej Májsky, Jaroslav Oláh, Jaroslav Dolník a o tom pátém bych se rozhodnul mezi Šafratou, Jakubkovičem, Krušinou a Fantou
Holky: Diana Kovalová, Julia Kramárová, Barbora Pišová, Klára Berisha a pátá je mi jedno. Včera jsem zapomněl na Bikárovou, ta tam bohužel může být místo Kláry i když na Kláru se kouká daleko líp.

15
Violete
Reagovat

@Piha: Kurc má sice kapelu Martin Kurc & Band, ale ty mají dva programy, buď přezpívávají oblíbené hudební hity, mají tam i Queeny, to nevím, jestli dával v soutěži, to by věděl DJ Vlado :-), nebo přímo repertoár Bryana Adamse, na videa můžeš mrknout tady http://www.bryanadams-revival.cz

16
DJ Vlado
Reagovat

@Lucas: Co člověk, to názor :-) Pro mě ta jalovost jeho hlasu totálně vyniká v Seňoritě, kde mi přijde, že Camile dělá jen doprovodný vokál, sorry :-D Ale v současném světovém popu v tom zdaleka není sám (zvlášť u mužů), zvlášť když to porovnám s mužskými hvězdami minulosti, viz. Jackson, Mercury, Adams, Cocker, Collins, Williams, Sting, Seal atd. – to bylo co hlas, to originál, což dneska prostě není, imho jediný unikátní hlas má můj oblíbenec Rag ‚N‘ Bone Man a částečně Sheeran (ale ten jenom ve výškách), ve zbytku hledám marně, např. i Marse a Weeknda mám problém rozlišit :-) Naštěstí mezi zpěvačkami je těch výjimek v současnosti víc :-)

17
libena
Reagovat

leoš má na insta opět ochutnávku na neděli – vystoupení čtveřice holek, která vedla k aplausu celé poroty – lucie bikárová, esther lubadika, valerie lynn a klara berisha
tak teda super vystoupení, telephone – ledy gaga ft. beyonce

18
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Moje Top 10 v poměru 6:4, protože u holek se do 5 nevejdu (a i tak musím oželet Julii a Sandrine), respektive bych se i vešel, ale nemůžu tam nedat Báru, u které je u mě fandění omezeno „syndromem povinné četby“, ale zároveň nechci žádnou ze své Top 5 holek oželet :-)

holky: Alica Urcikánová, Diana Kovaľová, Dominika Lukešová, Kamila Polonyová, Martina Puchalová, Barbora Piešová
kluci: Jaroslav Oláh, Jaroslav Dolník, Michal Šafrata, Matěj Vávra

19
Violete
Reagovat

@libena: To jsi mě moc nepotěšila, zrovna mezi nimi nemám žádnou favoritku.

Kolik myslíte, že bude tedy holek a kluků do té vybrané osmnáctky? 9 a 9? Mohli bychom si navrhnout spíš ještě tu osmnáctku.

20
piha
Reagovat

@libena: Tak z té čtveřice se mi líbí akorát Klára…:/ Asi se začne střílet do řad mých favoritů…

21
piha
Reagovat

@Violete: Díky za info,pohledám jestli nenajdu nějaké novější video…:)
Včera jsem přepínala večer telku a zjistila že na Primě v Modrém kodu hrál Tomáš Savka…Zase jsem se utvrdila,že čím jsem starší tím víc nechápu jací kluci se mi líbili v mládí…:D

22
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Jak vidíš, tak já bych do Finále kluků vybral taky minimálně 8 nebo 9. Do pěti finalistů se vůbec nemám šanci vejít ( a to ještě aby jich vůbec bylo ve finále aspoň těch 5 ). Z holek bych se spokojil s Dianou, Júliou, Bárou a Klárou, víc bych jich tam mít nemusel. Ale stejně je nám to houby platné, my zatím o ničem nerozhodujeme.

23
Violete
Reagovat

@piha: Vidíš a mě se zrovna Tomáš Savka líbí čím dále víc, tedy v muzikálech v divadle Kalich musím ocenit, že zpívá prostě nádherně, třeba takový Osmý světadíl nebo Atlantida, to je top, ty hity Žbirky a Elánu mu jdou skvěle. Jan Kříž se v Kalichu také pěvecky zdokonalil https://www.youtube.com/watch?v=KcfdAjThY58

24
piha
Reagovat

@Violete: Ani jeden muzikál jsem neviděla,takže nemůžu bohužel posoudit…:/ Ještě mám doma někde jeho CD a i ten výběr všech finalistů první Ss a to jsem v té době už nebyla žádná puboška.:D

25
Violete
Reagovat

@piha: Tak kdybys si chtela Savku pripomenout, tak Kalich doporucuji a co rikas na Jana Krize https://youtu.be/B9-kw4_OmwM

26
piha
Reagovat

@Violete: Jako chlap se mi nelíbí,ale zpívá krásně,to se musí nechat!

27
Monika
Reagovat

@Tomáš: Hele mozna tam budou oba Mrazove jajinek Lubosek dostal protekcni song Pribeh nekonci, takovou jednoduchou snadnou vec na ktere nema moc co zkazit, pekne mu jdou na ruku, jen co je pravda.

28
libena
Reagovat

@piha: no mě se z nich taky líbí jen klára. je ale pravda, že ten song daly všechny božsky. bohužel…
v té ukázce byla nejlepší valerie lynn! takže na ni bacha.
už vím, co je mi divné na lucii bikárové – hrozně moc mi připomíná míšu tomešovou, která je mi stejně nesympatická s tím kulením očí a předváděním se, moc tlačí na pilu

29
Joel
Reagovat

@libena: S Valerii naprosto souhlasím, zatím mě v soutěži nějak nezaujala a považoval jsem ji za lepší, ale lehce zapomenutelný, průměr. Obzvlášť po castingu jsem si řekl, že oproti Kramárové, která zpívala stejnou písničku, hodně slabý odvar. Ale tentokrát pro mě jednoznačně nejlepší! I jako celek se mi to vystoupení moc líbilo.. sice ve výškách tam někdo mečel, jak zpívaly všechny dohromady :D ale nějak jsem nerozeznal která to byla. Klidně bych holky bral jako nové české Little Mix, škoda, že nejsme v X Factoru a skupiny se nedočkáme. Nějaká nám tu na scéně chybí od dob skupiny Holki ;)

30
libena
Reagovat

@Joel: jj, tady je díra v trhu, skupina by z nich byla super, esther jako raperka a valerie jako hlavní zpěvačka

31
Monika
Reagovat

baby jako celek pusobi dobre, krasne se doplnuji, maji zmaknutou chorosku, ale stejne me to nebavi…Vlastne mi z nich ani jedna neprijde jako solo zpevacka, mnohem vic by mohly fungovat jako skupina. valerie za me ne, ma uplne nulovej obycejnej hlas jako kazda treti amaterska zpevacka.

32
Ally
Reagovat

@Violete: @piha: Já Savku viděla párkrát v muzikálech v Ostravě, uplně nadšená z něho nejsem , pro mě takové ..muzikálové :) , ale zas lidi co s nima chodím jo..Za to Cmorik jako Ježíš jojo. Já nevim , to jsou ty typy , že hned víš že : tohle bude ta Superstar ( ted myslím soutěž, ne muzikál :) nebo ok max druhé místo..Nevím, jestli je tam někdo takový letos ?

33
Ally
Reagovat

A já nevím, neměli by se na to hledání Supestar vybodnout ? Však už ji hledají nějakých 15 let ,ne ? :) Nebo nemohl by jí Ken vyhlásit přímo když jsme v nouzovém režimu ? :) A kdyby Tomáš zjistil, že podle nějakého paragrafu to letos nemůže být holka, vláda to odvolá a vyhlásí někoho jiného ? :) He , už mlčím, jdu spát..já nic proti, doba je složitá..

34
Violete
Reagovat

@Ally: Cmorika jsem jako Ježíše neslyšela a co Roman Tomeš jako Ježíš? Já mám naposlouchaného v téhle roli pouze Střihavku a Noida, jednou jsem viděla Skořepu. A Superstar ať raději ministr nevybírá, teď ještě minimální šance, že vítěz bude někdo zajímavý, alespoň v to doufám, Vojtěch by určitě vybral jednoho z Mrázů.

35
libena
Reagovat

leoš mareš právě říkal na evropě 2, že to vypadá, že ty živé přenosy budou :-) jen se vyskytl problém, který fakt nikdo nečekal – že nemůžou přijet ti slovenští soutěžící kvůli zavření hranic mezi čr a sr., že prostě ho v životě nenapadlo, že se tohle vůbec může řešit ;-) patrik hezucký vtipně poznamenal – tak budou zpívat ze slovenska, nedá se nic dělat ;-)

36
hanna
Reagovat

@libena: No a vidíš a i tenhle problém je už vyřešený protože hranice už otevřené jsou a může si zase jezdit kdo kam chce. Takže není co řešit, živé přenosy budou pokud se toho teda všichni ve zdraví dožijeme. :-)))

37
Ally
Reagovat

@Violete: Tak to jsi znalec, já viděla jen tehdy Dana Bártu ve Spirále a to je pro mě asi stejně pořád nej zpěvák ( nemyslím jen v téhle inscenaci )
Mráze, to je asi možné :) leda bychom sepsali nějakou petici :)

38
libena
Reagovat

@hanna: no tak otevřené jsou, ale asi jen trochu :-) taky záleží na tom, jak se to vyvine na slovensku, tam je to asi zatím zakázané

řekla bych, že než dojdeme do živáků, dořeší se to, ne? ;-)

39
Violete
Reagovat

@Ally: Oba Bartove, Dan i Noid, byli jako Jidasove skveli. A koho bys z letosni Superstar videla, ze by byl skvely Jezis, ci Jidas? Ja bych dala Jezise Jaroslavu Dolnikovi a Jidase Sevcovi :-) Mozna by i Silvester nebyl spatny Jezis. Trochu mi evokuje i toho Skorepu.

40
Tomáš
Reagovat

https://superstar.markiza.sk/aktualne/1995481_sexi-superstaristky-sa-poriadne-odviazu-predvedu-sou-aka-tu-este-nebola?fbclid=IwAR02OcZUC2nixJ4V2Kxy6EQmAVFaNPqMj9Q-lm9PjdbnBF504h1cIJfizSQ Jako show asi dobrá ale jinak tenhle song a styl není šálek mojí kávy. Poslal bych z těch čtyřech dál jenom Kláru. O Bikárové nemá smysl se bavit, tu bych vyhodil hned, tu Valerii sem doteď vůbec ani nezaznamenal že tam vůbec je takže nevýrazná a taky mě nebaví, Esther se mi líbila na castingu ale od minulého vystoupení už mi leze pěkně na nervy a taky bych ji klidně vyhodil. Takže za mě by z těch čtyř měla jít dál jenom Klára.

41
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Až na to, že Valerie tam ostatní tři pěvecky naprosto zválcovala :-D, tak je třeba ji vyhodit :-D Mě teda nebere ani jedna z nich, ale pokud bych se měl snažit o objektivitu tak těch čtyř jasně Valerie.

42
Tomáš
Reagovat

@libena: Určitě nemůže být problém dát povolení pár osobám aby mohli vycestovat ze Slovenska do ČR. Navíc bych od toho odečetl i Haberu protože ten žije v Praze. Naše velkorysá vláda si mění nařízení ze dne a den a už toho povolili tolik, že se určitě se slováky nějak můžou domluvit na čemkoliv. A taky myslím že se to do začátku živáků ještě dořeší i jinak.

43
Violete
Reagovat

Tak já zkusím navrhnout pro mě ideální osmnáctku a kupodivu spíše u holek jsem měla problém vybrat devět, ale nakonec dávám šanci ještě Gabriele Beranové a Andree Loužecké, myslím, že je tu nikdo moc nezmiňoval. Andrea má dobré i vlastní písničky https://www.youtube.com/watch?v=8E3nbQcrX9g U Gabriely by mě zajímalo, jak se bude vyvíjet dál, podle mě na to má https://www.youtube.com/watch?v=1NoioCRfpB0

Jaroslav Dolník
Michal Choma
Timotej Májský
Samuel Meyers
Tomáš Mikulka
Jaroslav Oláh
Silvester Roštár
Martin Schreiner
Miroslav Šimůnek

Gabriela Beranová
Adéla Krejdlová
Andrea Loužecká
Tereza Navrátilová
Barbora Piešová
Zara Pragerová
Dominika Rovňanová
Nikola Šroubková
Veronika Weissová

44
Tomáš
Reagovat

@Bezík: To víš, já uchem pouhého lajka to tak nepoznám a navíc sem si to pustil jen jednou, prostě si lepší odborník ty no. :-D Ale i kdyby je technikou zpěvu zválcovala, tak mě prostě nezaujala ani jako osobnost ani pěvecky takže bych ji stejně vyhodil no. Spíš sem to bral podle celé dosavadní soutěže protože tenhle song mě stejně nebere a celkově nejlíp na mě doteď působila Klára takže proto dál ji no. Ale řekl bych že porota se asi rozhodne tak že postoupí všechny čtyři.

45
Violete
Reagovat

Viděli jste ten společný song soutěžících, přezpívaný hit od kapely Mirai? https://novaplus.nova.cz/porad/superstar-2020/bonus/5681-soutezici-superstar-nazpivali-spolecny-song-bude-z-nej-hit-internetu

46
dolores
Reagovat

@Violete: videla som, siri sa to po nete uz od zaciatku coronakrizy

Ja som velmi rada, ze konecne tento rok produkcia zaplatila aj hlasovu pedagogicku a korepetitorku na tie kvarteta a je to ta ista co ucinkuje aj v Tvari (SK) Janka Bugalova (Danova), sympaticka osoba (byvala detska hviezda, len mala smolu, ze to bolo v case slavy megahviezdicky Darinky R., ktora ju vtedy dost zatienila) …

a ak by som si mala vybrat kvarteto, tak urcite nie to dievcenske vyssiezmienovane, ale to zmiesane na konci videa v tomto clanku…v nom skvela spolupraca mojich favoritov Barbory a Michala … (najprv je vseobecny rozhovor s Bugalovou, staci to zapnut od 2:15, zmiesane kvarteto od 5:55 )
https://superstar.markiza.sk/aktualne/1995483_zakulisie-divadelneho-kola-jediny-den-na-nacvik-spolocnej-pesnicky

48
Ter.
Reagovat

Zjebat Sigmunda za to, že se nepotkal s hudebním podkladem, a zároveň chtít druhou šanci pro Aničku, která na tom byla v tomhle ohledu ještě podstatně hůř a šíleně jí utíkal rytmus? Mno dobře…. Mě Sigmund v tom Sheeranovi dost bavil, produkce mu chudákovi hrozně naložila. U Aničky bych si bejvala přála postup, je moc sympatická, ale v divadle by stejně skončila, tak aspoň ušetřila nervy.

49
Ter.
Reagovat

@libena: Přesně! Taky mi Bikárová od začátku připomíná M. Tomešovou. Ta mi ale nikdy tak bytostně nevadila jako tahle sebestředná pinda, pardon my French. Divila jsem se u těch závěrečnejch záběrů postupujících z bunkru, proč tam Bikárová poskakuje na bedně jak koza v petrželi. Pochopila jsem to až z Leošova videa na instáči. „Pane Maréééš! Pane MARÉÉÉŠ! Natočte mě, my jsme postoupili!“ OMFG. Strašná vtěrka a hééérečka.

50
Violete
Reagovat

@dolores: Tak to je dobre, ze meli poradkyni, vypada na skvelou zenskou a ty Beatles zneji slusne.Vypada to, ze michali chlapce a divky dohromady, ani, nevim, jestli je to ted polovina chlapcu a devcat v te ctyricet osmicce.

51
Bezík
Reagovat

@Violete: Beatles znějí slušně, jen Vávrovi to z huby nějak neleze. Ten kluk je prostě marnej …

52
Monika
Reagovat

@dolores: No mne se cela ta ctverice libi vic nez ty baby nahore. Ty hlasy tam dobre fungujou nejen u Michala a bary, ale kupodivu i ten Vavra do toho pasuje.

53
Tomáš
Reagovat

@Bezík: A nebo si marnej ty, to je ta druhá možnost.

54
dolores
Reagovat

@Monika: ano, zda sa z tej kratkej ukazky, ze je tam chemia medzi vsetkymi styrmi ..

skoda ze tu nepocujeme ani ton, ale aspon pozname zaujimavo poskladane kvarteto
https://superstar.markiza.sk/aktualne/1995436_porotca-sokoval-svojich-kolegov-netusili-ze-v-tejto-kultovej-piesni-spieva-on

55
Monika
Reagovat

@dolores: Jak jsem cetla playtlist, tahle ctyrka mi prisla jako jedna z nejlepe poskladanych a i ten song je top, na ne se taky hodne tesim.

56
Violete
Reagovat

@dolores: @dolores: Tak to je dokonalá čtveřice snů, doufám, že postoupí všichni, Nicole by tahle píseň mohla skvěle sedět.

57
dolores
Reagovat

@Monika: mame niekde playlist?

@Violete: Z tejto stvorice do finale asi nepostupia vsetci, resp. ktovie ci aspon niekto, predokladam, ze len jeden Jarda … ak vobec. brala by som pekara

58
Violete
Reagovat

@dolores: Kdyz se jim to povede ve ctverici, proc by nepostoupili? A budou drzet stejne pocty divek a chlapcu? Mne jde hlavne o Nikolu, at postoupi.

59
Monika
Reagovat

@dolores:
Dolnik, Olah, Sroubkova, Weissova: Baroko od Mullera,
Safrata, vavra, sandrine, Piesova; Come together od Beatles
Majsky, Krusina, Kollarova, Polonyova: Deamons od Imagine Dragons
Mikulka, Rostar, Rovnanova, Puchalova: Usmev od Modusu
Schreiner, Simunek, Dzurbanova, Louzecka: Scientist od Coldplay
Jakubkovic, Mraz Lubos, Krizova, Pragerova: Pribeh nekonci
Chodzajanova, Zakova, Urcikanova, Hanudelova: Lose you to love me od Gomez
Povolny, Giovanni, Koniarikova, Lukesova: Let her go od Passenger
Hrbacek, Fanta, Meyers, Choma: Story of my life od One direction
Kovalova, Krejdlova, Pecekova, Navratilova: Elastic heart od Sia
Mrozek, Stepan Mraz, Kramarova, Beranova; Let me entertain you od Williamse

60
Monika
Reagovat

ja jsem samozrejme s playlistem velmi spokojena, vesmes same super komercni songy, megahity, to se povedlo :-)) na hodne vystoupeni se vylozene tesim, libi se mi i ty ctverice plus minus, uz aby to bylo…

61
Bezík
Reagovat

@Monika: Úsměv od Modusu je „super komerční song, megahit“ ??? :-D Možná tak super sračka. Jasná „odstřelovačka“ , takže Dominika je v háji :(((

62
Bezík
Reagovat

@Monika: A nechybí ti jedna čtveřice, máš jich 11 a soutěžících je 48, ne ?

63
Monika
Reagovat

@Bezík: No jeste ty baby vyse co zpivaji Beyonce, se mi to nechtelo prepisovat :-)) Berisha, Lubadika, Bikarova, Magallanes: Telephone od Beyonce a Lady Gaga..jj Usmev je sracka a jeste me neba Beatles tenhle song zrovna, byt v ukazce mi ta upravy prijde lepsi nez origos

64
dolores
Reagovat

@Monika: diky, nevedela som ze aj do divadla je playlist…… a Usmev je kult zo 70th, na ten mi nesiahajte ! :-)))

@Violete: do posledneho vyberu by mohli dajme tomu postupit vsetci z tej stvorice, ale do finale nie, a preco ? odpoviem biblicky, lebo je vela povolanych a malo vyvolenych 8-)

65
Violete
Reagovat

@irena: Podle ceho myslis, ze bude Timotej ve finale? Jinak v tom rozhovoru je docela sympatak a je pri zemi, kdyz rikal, ze Superstar je jak radost, i bolest, neco v tom smyslu a hlavne, at si to posluchaci uziji.

66
J
Reagovat

Jak koukám na ten playlist, (jestli tam nechybí nějaká čtveřice kluků, aby jich bylo 48 celkem – ehm čistě náhoda, že v top48 by bylo 24 kluků i holek, že?) tak je přesně vidět, že už skladbou těch čtveřic a přidělením (výběrem?) písně jsou někteří vyloženě na odstřel a jiní ne. Jedna skupina má Coldplay nebo Imagine dragons (což neni úplně brnkačka) a jedna Příběh nekončí? Jo, jo tak to je úplně spravedlivý. Se divim, že nevybrali 4 nejslabší a nedali jim: Kočka leze dírou, pes oknem…
Co se písničky Příběh nekončí týče, vrací se k ní v SS stále častěji. Což jen ukazuje, že je škoda, že od té doby už nikdo nedokázal pro TOP10/12 finalistů napsat pořádnou a pěknou písničku, která by se stala hitem. Kam zmizeli všichni dobří textaři?

Bohužel já se čím dál víc nemůžu vyhnout pachuti toho, že je to stejně celé řízené. To jak celá skupina zazpívá beztak dle ukázek neznamená, že postoupí celá. Někteří z dané skupiny můžou jít dál, jiní domů – takže už to stejně vypadá, že je mají dopředu vybrané, jen holt zazpívají povinou jízdu ve čtveřici. A díky kombinacím přesně jak píše DJ Vlado – silnější zpěváci můžou vytáhnout dál slabšího, slabší potopit silnějšího. A třeba ukázka na dámskou sehranou čtyřku (jako to vystoupení jim sedlo a skvěle to ladí) tak z nich se mi líbí na postup sólově max 1 (nebo 2). Rozhodně ne celá čtveřice…

PS: K tomu závěru dílu, kdy posledních 18 holek postoupilo dál. Tam někde bylo řečeno, že je pustili bez zpívání dál? To mi nějak uteklo. Já z toho pochopil, že byly na čekačce, akorát že jsme je neviděli zpívat a pak je nechaly všechny postoupit (stejně jak všechny kluky na čekačce). Ale zarazilo mě, že tam bylo hodně dobrých zpěvaček…
Třeba Kamila Polonyová mě na castingu fakt dostala. Ale od dalších postupů mi přišlo, že neměla prakticky žádný prostor. (Zato na v předchozím díle vyhozenou Ladudu jsme se museli dívat skoro celý tenhle díl) :-P

PS2: Za mě letos porota: Habera standard. Monika mě příjemně překvapila a baví mě tam i Čeky. Pořád nějak doufám, že až budou živáky (ty 3-4 který tak můžeme čekat), že se Leoš s Patricií oddělí od poroty a půjdou moderovat. 5ti členná porota do předtočených dílů jakštakš ok, ale do živáků je to too much

67
Violete
Reagovat

@Bezík: S tim Usmevem tomu produkce dala, ja chtela slyset Dominiku v necem rockovem.Prohodila bych ji se Sandrine, aby si dala alespon ty Beatles. V tomhle se take obavam, ze nema moc sance zazarit.

68
Monika
Reagovat

@J: Ty ctverice jsou dobre poskladane, tak nejak uz je tam videt nastrel kdo z nich odejde a kdo pujde dal. Muze se stat, ze nekdo prekvapi a porota ho bude muset pustit dal, i kdyz s nim puvodne nepocitala.
Pribeh nekonci je tam kvuli Luboskovi, produkce ho beztak chce do dalsich kol a co ma delat, kdyz je Lubosek tak mizerny zpevak…

69
Ally
Reagovat

Tak dokoukla jsem co, jsem neviděla. Ti Mrázovi, pěkné karaoke no.. :). Nikola se mi líbila ..bylo vidět , že se líbí i Haberovi , že je to zas něco jiného ,tak možná ji potlačí trochu dál. Monika, jakkoli se mi dost líbí, v tomhle je možná ještě porotcovsky a vůbec nezkušená ..?

Jinak se mi snad i víc líbili celkově kluci :)
A tenhle Timotej..těžko říct..ale někoho mi hlasově barvou hodně připomíná..?

70
Bezík
Reagovat

@Ally:Monika to bere podle své oblíbené hudby. Když ji tím někdo nakrmí uši, tak je spokojená. Ale když někdo naopak vezme styl který nemá v oblibě, tak může zpívat jako bůh ale je odmítnut.

71
Bezík
Reagovat

@Ally:Monika to bere podle své oblíbené hudby. Když ji tím někdo nakrmí uši, tak je spokojená. Ale když někdo naopak vezme styl který nemá v oblibě, tak může zpívat jako bůh ale je odmítnut.

72
jab
Reagovat

@dolores:
Souhlas, taky mám tu písničku rád. Není to nějaké velké umění, naopak veselá a vkusná věc, mně osobně vždycky zlepší náladu. :-) Do těch čtveřic se navíc hodí, jsou tam jak prostory pro sóla, tak i pro společný zpěv.

73
jab
Reagovat

@Violete:
Mohla by si vzít Lehotského party, ty by jí mohly sedět

74
Bezík
Reagovat

@jab: Jediné, co tu písničku zachraňovalo bylo to, že ji zpívala tehdejší slovenská all stars. Jinak je to hrozná sračka. Mít to v repertoáru někdo průměrný, tak ji dnes nikdo nezná.

75
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Pekaře Jardu vidím jako dost možná nejjistějšího finalistu, vzhledem k tomu, že je jediný výrazně starší soutěžící, a jelikož zrušili horní věkovou hranici, tak někoho 30+ prostě vzít musí, aby to nevypadalo, že ji rušili pro srandu králíkům :-) A přestože jsou hlavní cílovkou SS mladí, tak i starší generaci je třeba uspokojit potenciálním favoritem, jelikož zatímco mládí na SS koukají na Voyo, případně si ji stahují, starší spolehlivě v neděli večer zasednou k TV a zvyšujou jim sledovanost :-)

76
Tomáš
Reagovat

Tak zítra to vypadá na vyhazov Giovanniho protože v ukázce říká Čekovský jemu a jeho přítelkyni, že je bude muset rozdělit. A tu uspávačku hadů myslím hned tak rychle nevyhodí takže to bude Giovanni. To mi nevadí vůbec protože kluků je tam aspoň teda pro mě dobrých strašně moc a už takhle se jich spousta do Finále vůbec nedostane a zrovna Giovanni mě doteď ničím nezaujal. Já bych je nejraději ale vyhodil i s tou Martinou oba dva. Doufám že to nebude nějaký blaf a zase oba dva nepostoupí, pro mě jsou tam oba zbyteční a teď už začnou vypadávat i ti lepší.

77
Monika
Reagovat

@DJ Vlado: Celkem souhlasim, ale porad se mi to uplne nepozdava, mam pocit, ze je az prilis retro, ze zpiva old school stylem a nedokaze zasahnout emoce, nema charisma a je jako osobnost nevyrazny, i kdyz je to veliky obr. Ani za nej bych ruku do ohne nedala.

78
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Taky vidím pekaře s jistotou ve Finále a přeju mi to. Tím pádem ale vidím jistě i to že do Finále nepustí boxera protože dva tak podobné typy tam prostě jít nenechají. :( Jako dalšího jistého finalistu vidím Šafratu. Ten je fajn i když možná trochu trpí syndromem neslanosti nemastnosti, je nevýrazný ale to se dá ještě v živácích vypilovat. Já tam chci ale nejvíc ze všech Vávru, to jsem zvědavý jestli budu mít zase smolíka a nebo se porota a produkce konečně pochlapí a pošlou mi do živáků favorita. Myslím si že ne.

79
Violete
Reagovat

@Ally: Neptipomina Ti Kurce nebo Smejkala? Ti meli take sepotave hlasy. @jab: Tak treba to dopadne dobre a Dominika to poradne rozpali.

80
Tomáš
Reagovat

@Monika: Částečně máš s tím pekařem pravdu ale zpívá skvěle a je to takový sympaťák, že mu to Finále stejně přeju. Je to člověk z lidu, diváci se s ním dokáží ztotožnit. Samozřejmě ale ještě víc bych tam chtěl boxera Jardu ale fakt si nemyslím že pustí do finále oba dva hromotluky. :( A boxer na rozdíl od pekaře bude výkyvář, moc songů mu nesedne a v živácích by byl bohužel stejně asi brzy na odstřel jako v minulé řadě například Borkovec nebo Pružinský. Z tohohle ohledu by byl spolehlivějším zpěvákem pekař. Ale bude to hodně těžký rozhodování, počítám že už brzy a možná už hned zítra dojde i na některé moje favority, kteří prostě už chtě nechtě pošupajdí domů.

81
Violete
Reagovat

Jeste me napada Roman Lasota, ja tyhle typy hlasu zboznuji a to i u zpevacek, tenhle zpev je sexy https://youtu.be/Se_OPI9BsKs

82
Ally
Reagovat

@Violete: Možná Smejkal, ale spíš to není nikdo ze soutěží..jsem se dívala, že na YT casting Timoteje docela virál, i lidi z ciziny, tak třeba na to někdo přijde. Ale názory na něho taky rozporuplné…sice holky v porotě jdou do kolen jen otevře pusu :)
Zpěv a sympatie nic moc, ale nějakého Stinga by mu mohli zkusit dát ?

@Bezík: souhlas..už si nepamatuju, jestli třeba Ben byl objektivnější? Ale věřím , že se jí dotkne i něco jiného :)

83
Bezík
Reagovat

@Ally: Možná byl, ale to je těžké, být objektivní, to chce hodně zkušeností a určitý odstup a stejně to jde jen do určité míry, jsme prostě jen subjekty ;-)

84
J
Reagovat

@DJ Vlado: Věkovou hranici sice zrušili, ale obávám se, že málokdo kolem 30ti má v téhle šou šanci. I kdyby ho tam protlačila porota, myslim, že u diváků nemá moc šancí. Hodně záleží na té finálové sestavě. Doufám, že vyberou kluky, kteří zpívají dobře (když jich tam ještě pár zbylo). A ne tragédy jako předloni…

85
Tomáš
Reagovat

Mě z holek nejvíc baví Diana. Dnes sem znovu koukl jak zpívala ten španělský song a bylo to vážně dost procítěné, plné emocí. Doufám že bude ve Finále a kdyby takhle zpívala pořád, tak by si asi zasloužila být SuperStar. Snad jí nesrazí vaz teď to zpívání ve čtyřech. Bára je taky skvělá ale té budou fandit všichni a bude to na mě až moc povinná četba, proto pokud spolu budou ty dvě ve Finále, tak já budu víc fandit Dianě.

86
Monika
Reagovat

@Tomáš: No pekar a boxer oba do zivaku neposlou ani nahodou, to je tutovka. Pekar je bezesporu lepsi zpevak, spolehlivejsi, ale celkove nudnejsi a nezajimavy. Ja si jeho vystoupeni uz ani nepamatuju, do pisni nedava zadny prozitek, energii, pro me je to takova chciplotina. A ta lidovost no ja si treba myslim, ze by vyletel mezi prvnima..je to takovej nezajimavej paprda..to se vubec neda srovnavat se Zonygou ten mel charisma jak blazen, chrcela z nej energie, obrovske emoce, jak spustil Huslicky…no nebe a dudy..neni lidovost jako lidovost…u pekare to daleko fakt nevidim

87
Tomáš
Reagovat

@Monika: Těžko říct co na něj diváci ale teď ještě rozhoduje porota a tam myslím že je to asi jasný – rozhodně dají přednost pekařovi před boxerem. Pro mě má boxer taky daleko větší charisma a je to pro mě zajímavější osobnost v této show ale obávám se že porota se konkrétně v tomhle případě mezi těma dvouma bude rozhodovat podle techniky zpěvu. A boxer bohužel nedá všechno, je to ve zpěvu začátečník i když má charisma jak blázen a sympatie a krásnou barvu hlasu. Ale obávám se že se ve Finále budeme muset obejít bez něho což mě taky pořádně naštve. :(

88
jab
Reagovat

@Bezík:
Tu písničku zpívali pouze členové Modusu a Lehotský ji taky s Peterajem složil. Možná ji pak zpíval i někdo jiný, ale v originále nikdo „zvenku“ nebyl. Ano, kdyby do toho dali Modusáci lacinější aranž, vykašlali se na nějaké změny temp atd atp., vyšlo by to ve finále určitě hůř. Nicméně ten whole package, jaký z toho vylezl, mi zní skvěle, melodie je pěkná, zapamatovatelná, text taky není úplně nesmyslný…nemusí být nutně sračka všecko, co nemá vysoké umělecké ambice, stačí aby to bylo vkusné a dávalo to aspoň trochu smysl ;-). Což třeba postrádám u značné části soudobého tuzemského popu nebo u většiny produktů z Janečkovy stáje.

89
Bezík
Reagovat

@jab: Ano, zpívali ji členové Modusu což byla tehdy sestava Lehotský, Žbirka, Gombitová, čili slovenská all stars tehdejší doby. Nevím, co myslíš tím „zvenku“.

90
Violete
Reagovat

@Ally: Sting by byl fajn, ja bych mu dala Joe Cockera a velky orchestr, myslim, ze Timotej neni uplne marny.

91
dolores
Reagovat

@jab: ano, a navyse Usmev bol zavan cerstveho vzduchu z Bratislavy v casoch, ked hlavne z Prahy prichadzali same prerabky zahranicnych songov.. Usmev vlastne zahajil slavnu eru povodnej tvorby Modusu, potom prisli dalsie skvele veci,.. klenoty od Lehotskeho, ale aj od Zbirku …. :)

ty ako (tusim) amatersky muzikant isto vies najst kavlity tej piesne, ktora posobi mozno prvoplanovo, ale tie akoze jednoduche party mozu vylamat sutaziacim krky, zaspievat to s potrebnym vyrazom a trafit sa do rovnych tonov nebude tak lahke ako u modernych songov.. u Silvestra sa dost obavam, ze to prave nie je trefa do cierneho…a tipnem si, ze Marikin part asi zaspieva Martina Puchalova ;-)

92
dolores
Reagovat

@Monika: v tomto stadiu sutaze je este dost priskoro porovnavat pekara, ktoreho sme videli zaspievat len 2- 3 x pred porotou aj to bolo osekane,.. so Zonygom, ktory si zaspieval bohaty repertoar snad v desiatich kolach pred publikom … ak pekar postupi do zivakov, potom porovname .-D

93
Monika
Reagovat

Nechci moc prozrazovat, ale na Panackovi bude slzave udoli vesmes, hned u nekolika soutezicich.
Beziku, opet uprimnou soustrast :-(( Ty si umis vybrat lidi k fandeni….

94
Monika
Reagovat

@dolores: ten rozdil uz je znat ted podle me, to je nebe a dudy. pekar vubec nevyvolava zadne emoce, pusobi i jako introvert, Zonyga byl extrovert. Ja tam vidim obrovsky rozdil uz ted.

95
Jana2
Reagovat

@Monika: jj, bude to masakr, opět v několika případech pro mě nepochopitelny.

96
Saskie
Reagovat

Tak opět zdravím,

po minulém díle jsem si upravila pár favoritů. Na úvod musím říct, že mě mrzí ta Kamča. Vůbec jí nedávají prostor, jakoby tam ani nebyla. Není nikde vidět ani slyšet, ale dosud jsem se k ní nevyjadřovala a dál už ani nebudu, jelikož se známe, tady prostě nemůžu být objektivní. Jí fandím pochopitelně jinak než ostatním, ale budu dělat, že tam není, ať jsem objektivnější.

Tak nejvíc mě určitě překvapila minule Diana, ta holt musí být ve finále. Když tam nebude ona, tak už asi fakt nevím, kdo jiný. Je to i velká adeptka na celkové vítězství, fakt sympatická holčina, která super zpívá. Její hlas mi není nikde nepříjemný, netrhá mi uši, nic. Bára od castingového kola sice spíš klesá, i když poslední vystoupení lepší než předposlední, ale ten potenciál, co má, ten je obrovský. To je za mě další jasná adeptka na finále. Kdo mě překvapil, tentokrát jinak, a to ne moc pěkně, byl Timotej. Možná na hodně lidí působí, že si věří, ale podle mě tak úplně ne. To by sebou nenechal tak manipulovat a nesundával si ty brýle, kteří mu tu někteří kritizují. Pokud brýle byly jen image a ne to, že má zrakové problémy. A pak taky to poskakování tam, tam souhlasím s Leošem, že vypadal, jak kdyby zrovna utekl z blázince. Dívala jsem se a říkám, jestli to myslí vážně. Na castingu mě zaujal víc, ale jsem na něho ještě zvědavá. Nikola, která je některými vnímáná arogantně, tak na mě nepůsobí a překvapila mile. Po castingu jsem myslela, že na tuto soutěž absolutně nemá, ale přijde mi, že se zlepšuje. Uvidíme ještě. Klára Berisha se mi na rozdíl od místních diskutujících líbila a tady jsem se ztotožnila s porotou. Nebylo mi to nepříjemné, ani mě to v průběhu jejího vystoupení nenapadlo, jakože by mi to mělo být nepříjemné. Naopak jsem si říkala, že má úžasně silný hlas. U pekaře Jardy naprostou souhlasím s Haberou. Přesně tak na mě působí, „já vám ukážu, jak umím zpívat“, ale radost z toho nejde. Takhle na mě působil hlavně v té ukázce těch pár lidí ze superstar, kteří přezpívali ten český známý song. Nejmíň sympaticky ze všech. Ten fakt ne, prosím. Mile mě překvapil i Mikuláš Hrbáček. Já si myslela, že bude jeden z prvních, co odejde, ale možná v něm něco přece jen dřímá, poslední vysotupení rozhodně lepší než casting. Pak ta exotická taneční Lubadika. Jako proti jejímu vystoupení nic nemám (čistě beze zpěvu), i když tu hodně lidí bude tvrdit, že míň je víc, za mě udělala nejlepší show, nepřipadalo mi to nepřiřozené, spíš jsem měla pocit, že všechny roztančila, že se všichni konečně probrali, že má energie na rozdávání a je spíš na místě ji to závidět. Horší je ten zpěv. Ale to číslo, co předvedla, nehodnotím tak negativně jako 90 % lidí. A nejvíc mě mrzí vyhazov Lucie Horáčkové, ta měla pro mě asi nezajímavější hlas ze všech v této soutěži, co se dá dělat.

97
Saskie
Reagovat

Zkusím dát dohromady nejlepší 18 a nejlepší 10 bez ohledu na pohlaví a národnost

1. Diana Kovalová
2. Matěj Vávra
3. Barbora Piešová
4. Michal Šafrata
5. Klára Berisha
6. Veronika Weissová
7. Tereza Navrátilová
8. Dominika Rovňanová
9. Martin Schreiner
10. Gabriela Beranová
11. Lucie Bikárová
12. Jan Fanta
13. Michaela Hanudelová
14. David Jakubkovič
15. Julia Kramárová
16. Timotej Májský
17. Samuel Meyers
18. Jaroslav Oláh
———————————————

1. Diana Kovalová
2. Barbora Piešová
3. Matěj Vávra
4. Michal Šafrata
5. Dominika Rovňanová
6. Tereza Navrátilová
7. Jan Fanta
8. Martin Schreiner
9. Klára Berisha
10. Timotej Májský

98
Tomáš
Reagovat

@dolores: Český X Factor měl dokonce 11 finálových kol, o tom si můžeme nechat v dnešní době jenom zdát. :D A i tak byla tehdy výhra Zonygy docela překvapení, většina lidí tipovala spíš jazzmana Rumla. Já taky myslím že pekař může dojít daleko ale těžko říct, v dnešní době už se pro chlapy moc nehlasuje tak to nejde moc odhadnout. Ale na výhru ho určitě nevidím, letos jste na řadě vy slováci. :-)

99
Monika
Reagovat

@Tomáš: Vyhra Zonygy byla jasna, mmainka se satkem v publiku, Huslicky na scene, to se nedalo porazit. Ani na okamzik jsem jiny vysledek neocekavala.

100
Bezík
Reagovat

@Monika: Mě to bylo jasný, že do finále mi nezbude vůbec nikdo. Obě dámy s Marešem prostě vyčistí cokoliv zajímavého a Habera se k nim velmi často ochotně přidá.

101
Monika
Reagovat

Tohle kolo je takove zvlastni….ctverice davala dohromady produkce a pridelovala i konkretni songy….hned nekolikrat mi prislo, ze postupuji lide, kteri byli k postupu uz predem vybrani. nekteri dostali song primo nahravku na smec, jini se topili v naprosto nevhodnem songu pro ne.

102
Bezík
Reagovat

@Monika: Stejně rozhoduje produkce, jako vždy.

103
J
Reagovat

@Monika: Jo jo, to jsem psal už v komentáři výše, přesně to vypadá, že s nimi na začátku dělají nějaké pohovory. Pak si je vyzkouší jak zpívají a pak si vyberou typy do Top10 a porota má jen úkol je všemožně protlačit do finále (dostanou píseň na míru a jsou vychváleni, něco se jim nepovede, tak porota přimhouří oko…atd). Tohle mi bohužel vadí čím dál víc a o to je víc vidět, že ze zpěvácké soutěže se stává spíš zábavný program, kde je vše dopředu nachystané :( A je to stále u víc a víc pořadů.
(Světlou vyjímkou bylo letošní Peče celá země, kde mi přišlo, že výkony soutěžících tak nějak odpovídají tomu, jak postupují dál)

104
Monika
Reagovat

@Bezík: Ja uz tomu taky neverim, ze to je z hlav porotcu. V nekterych pripadech maji instrukce produkce, aby tam zustali pro ne zajimavi lide. Uz mi lezou na nervy neustale kecy kolem Giovanniho a jeho parnerky, rozdeli par nebo ne, jak se na sebe pekne divaji, cele je to kolem nich vic o vztahu nez o zpevu. To same bratri Mrazove, dnes byl na vyhazov uz i Stepan, je to silena krec se na nej koukat a ten karaoke zpev ani nehodnotim. Parodie na Williamse.

105
jjj
Reagovat

@Bezík:
Můžu tě aspoň utěšit tím, v přírodě panuje rovnováha. To, že ty seš nespokojenej, znamená, že někdo jinej je spokojenej. Tím nemyslím sebe :-) A jestli si pesimisticky myslíš, že už nemůže být hůř, já optimisticky tvrdím, že může :-)

106
Bezík
Reagovat

@jjj: No, myslím že o rovnováze to vůbec není, klidně by taky mohli být nespokojeni třeba všichni :-D, ale co se toho druhého týče, jsem také rozhodně optimistou !!! :-D

107
jjj
Reagovat

@Bezík:
To je dobře, že seš stále optimisticky naladěnej a neztratils víru, vypadals nějakej skleslej :-)

108
Tomáš
Reagovat

@Monika: Já popravdě čekal tenkrát víc výhru Rumla protože v předchozím podobném duelu zvítězil slušňák Drda nad rockerem s šátkem Spilkou. Tak sem to z toho logicky očekával ale nakonec to dopadlo jinak. Ty aspekty o kterých píšeš u Zonygy sem si asi tehdy moc neuvědomoval ale v konečném důsledku máš myslím pravdu. Já to tenkrát o trošku víc přál Rumlovi i když sympaťáci pro mě byli oba dva. Takového chlapského duelu se myslím už asi nikdy nedočkám, dnes je prostě už jiná doba. Zajímalo by mě jak by Zonyga dopadnul dnes kdyby soutěžil, třeba by už šanci na výhru proti všem těm holkám taky neměl.

109
piha
Reagovat

Tak máme neděli…začínám být nervozní …doufám,že mi po dnešku nevypadnou všichni favoriti…:/

110
dolores
Reagovat

@Monika: citim z teba skepsu,..vyhodili aj niekoho pre teba doleziteho ?

da sa tusit, kto vyletel Bezikovi ….taka Nikola ma ani neprekvapila, vzhladom na to ako rumazga vo videu na stranke Markizy..:-/

111
Tomáš
Reagovat

Já pořád čekám kdy už vyhodí i nějakého favorita mě a zatím stále nic, tak snad se ani dnes nedočkám.

112
Monika
Reagovat

@dolores: Oni nebyli vsichni, jen osm ctveric dnes, ctyri si nechavaji na priste a jsou to prave vetsinou favorite. tim se asi moc neprozradi dneska zazni jen: Baroko, Usmev, Scientist, Let her go, Lose you to love me, let me entertain you, Story of my life a Telephone.

113
Monika
Reagovat

A z tech lidi co dnes budou zpivat, se mi nejvic libili oba Jardove, ten Muller jim proste sedl a pak se mi taky libila Dominika.

114
Violete
Reagovat

@dolores: A co provedla Nikola ve videu?
@Monika: Tak aspon ze Jardum a Dominice, jestli se to podarilo.

115
Piha
Reagovat

Takže se dnes nedozvím jak dopadne moji největší favorité Timotej a Matěj,škoda.:/

116
dolores
Reagovat

@Monika: takze Beatles sa dnes este spievat nebude,..skoda

117
dolores
Reagovat

@Violete: v tom videu len place a hovori nieico, comu nerozumiem, takze dozvieme sa asi o chvilu,…

118
libena
Reagovat

mě taky bude zajímat, jak dnes v noci dopadne vysílání american idolu „from home“, všichni budou doma – porota, soutěžící, moderátor. a lidi z té top 20 odhlasují top 10.

119
Tomáš
Reagovat

@Piha: Tak to máme úplně stejné největší favority a taky se to dnes nedozvím.

120
libena
Reagovat

no tak nikola si to nezasloužila :-((((

121
Violete
Reagovat

Nicole to semlelo, skoda, stejne byla pro me nejlepsi po celou soutez.Za postup Veroniky jsem rada.

122
Tomáš
Reagovat

Tak vypadnutí Nikoly mi nijak zvlášť nevadí. Chápu že ji tu dost lidí žralo, já k ní měl neutrální postoj. Mohla jít klidně i Veronika, sice hezká ale nevýrazná. Jardové postoupili oba dva, to je skvělý!

123
Piha
Reagovat

Nikola byla jedna z mála holek co se mi líbila…a už je venku…😒

124
J.
Reagovat

Chudák ta Nikola, tyhle případy znám, působí salámovitě a chladně a pak se jednou za čas otevřou, vrátí se jim to jako bumerang a rozseká je to. Pak se člověk nediví, že se jim nechce s kůží na trh… Z první čtveřice jsem tipoval na nepostup spíš Veroniku. Ale Nikola měla slzavé oči už v ukázkách. Mrózek se taky moc daleko nedostal, Mráz byl horší…

125
libena
Reagovat

tak se teď hezky ukázalo, jak na tom nikole záleží a není jí to jedno, nemá to na háku. jak sama říkala – postupně se jim odkrývala a nakonec to není dost. je mi to u ní fakt líto.

126
Motylek
Reagovat

Po tak – s prominutím – debilní písničce se ani nedivím, že Nikola vypadla… To není nic proti Müllerovi ani Horáčkovi… :-)

127
Prochor
Reagovat

To jsem nečekal, že vypadne nadějná Urcikánová.

128
libena
Reagovat

@Motylek: tak debilní je rozhodně i song od seleny gomez

129
Bara
Reagovat

To je drsný, Alici bych nechala…

130
Piha
Reagovat

Tak ta Alice mě mrzí hodně…😒Radši bych poslala domu Julii co neustále vystavuje kalhotky než ji.🤷‍♀️

131
Tomáš
Reagovat

Vypadnutí Alici mi udělalo radost, já tyhle quirky uspávačky fakt nemusím. Hezká holka ale pěvecky mě vůbec nebavila. Je to docela překvapení ale na druhou stranu těch favoritek mezi slovenkami se tam nakonec letos vyprofilovalo tolik že některá z nich zákonitě musela jít z kola ven. Upřímnou soustrast DJ Vlado.

132
Motylek
Reagovat

@libena: aha, tak díky, moc se těším.. :-DD

133
libena
Reagovat

btw. koučka janka je skvělá! září i ve slovenské tváři :-)

134
Piha
Reagovat

Tak Alice je mi líto..radši bych poslala domu Julii co neustále vystavuje kalhotky než ji 🤷‍♀️

135
Violete
Reagovat

Jak vypadly vsechny ctyri holky, byl docela sok, Alici bych take nechala i Michaelu postoupit, rikala jsem si, ze si delaji misto a postoupi ty ctyri chlapci vcetne Samuela, ale bohuzel.Aspon ze Choma prosel.

136
J.
Reagovat

U Seleny Gomez stačil začátek písničky a hned bylo jasný, že to všechny odstřelí. Likvidační song. Alica se svezla, že je mladá a má čas…

137
Violete
Reagovat

Proc vyhodili Andreu, kdyz byla dnes nejlepsi? Miro me hodne mrzi.Stejne tak Gabriela ma krasnou barvu hlasu a neprosla.Moc to nechapu.

138
Filip
Reagovat

Nova si dneska rekla, ze pokori REKORD v poctu reklam za hodinu?

139
libena
Reagovat

@Violete: přesně, andree řekl habera, že byla nejlepší a pak ji vyhodili, nechápu

140
Tomáš
Reagovat

Tak vyhazov Mrózka je mi celkem jedno, trochu mě mrzí že odešli Samuel a Miro ale přežiju to, do Finále by se stejně nedostali. Teď bych si přál aby Silvester postoupil.

141
lpolCruct
Reagovat

write my college essay for me https://essaywritergfbk.com/ – cat essay writer hire essay writer expert essay writers good essay writers

142
Filip
Reagovat

@Piha: Julie je prave i tim Superstar nebo sis nevsimla, ze vsechny svetovy Superstar je vystavuji?

A to si je samozrejme Julie muze dovolit ukazovat.

143
Fialka09
Reagovat

@Violete: Přesně, taky jsem si říkala, že jedinou z nich pochválili, a jediná z nich nakonec vypadla! Ale zatím mě teda nejvíc mrzí vypadnutí Nikoly, byla výborná a nezasloužila si to.

144
Pattrick
Reagovat

Ty kráso, tak ta Selena to je moc.. tohle teda produkce hodně posrala, čtyři hlasy do takto pomalé písničky, to není možný.. takhle nasranej jsem snad nikdy nebyl, zatím teda ty songy jsou otřesný výběry.

145
Violete
Reagovat

@libena: Stejne tak Silvestra chvalili, ze byl nejlepsi.Dominiky je mi take lito, mela dostat jinou pisen.Naopak druha Dominika zazarila.Mikulka je pro me stale vyborny showman.

146
Tomáš
Reagovat

Tak dnes mě nejvíc ze všech mrzí vypadnutí Silvestera ale to se dalo čekat, do živáků by to stejně nedotáhnul. Přál sem mu postup víc než Mikulkovi ale Mikulka dnes zpíval líp, nedá se nic dělat. A ten trapnej páreček Giovanni s Koniarkou postupujou jen proto že spolu chodí jinak by tam ti dva šašci už dávno nebyli, to je vážně ubohost.

147
Nadya
Reagovat

Tak nevím, je to jenom můj dojem, že měli postupující vybrané dopředu a tohle byla jenom formalit?

148
Violete
Reagovat

Ja to dnes vydychavam tezko.Z te posledni ctverice me prekvapila pozitivne akorat Lucie.A stve me, ze je to o vyberu pisnicek, kdyby byla Dominika Rovnakova v te posledni ctverivci, tak urcite postoupi.

149
Saskie
Reagovat

Ufff, tak to byla síla. Na poslední skupinku se dodívám zítra, ale z toho zbytku mě vyloženě nakrkli párkrát. Vyhodili nejlepší ze skupiny a nejhorší nechají postoupit. A nejvíc, co mě žere nejvíc, byl vyhazov Dominiky Rovňanové. Ufffff, to se musí rozdýchat. To mě fakt naštvali, až jsem tomu nevěřila. Ale od začátku teda.
První skupinka – tady se holky fakt nemohly moc předvést, bylo to, jakoby si hodili losem, která z nich postoupí. Ani jedna nezářila, ani jedna neudělala průser. Hoď si mincí. K Nikole jsem měla neutrální vztah, takže je mi to docela jedno vlastně.
Druhá skupina překvapila. Čekala jsem, že postoupí spíš Mrózek než Mráz. Pěvecky na tom byl přece o dost líp nebo slyším úplně špatně? Tady bych vyhodila jen Štěpána, který zrovna postoupil.
Třetí skupina, za mě nejhorší. Vůbec to neladilo, možná blbá písnička, možné blbé hlasy k sobě. Michaelu bych v soutěži ale ještě nechala, tak ojedinělého hlasu je škoda. U Alice jsem čekala postup vzhledem k tomu, jak je favorizovaná a musím uznat, že z této skupiny byla nejlepší spolu s Michaelou, ty dvě mohly jít dál.
Čtvrtá – chlapecká skupina mě velmi mile překvapila a potěšila. Strašně se mi líbilo, jak si byli vzájemně oporou, ty bych poslala dál všechny už jen za tu lidskost, co předvedli oproti jiným. A Jan Fanta se dostává pomalu na čelo mých favoritů.
Pátá skupina – to jsem pochopila asi nejmíň ze všeho. Ocení Andreu a pak i Mira, že jim ty hlasy pasovaly, že Andrea udělala nejmíň chyb a ty dva vyhodí. U Mira bych to čekala i tak, na tuto soutěž fakt ne. A nechápu ani postup Hany. Tady byla jedna z těch horších a nikdy, za celou dobu, nepředvedla nic dechberoucího. Čím si zasloužila postup víc než Dominika Rovňanová nebo i ta Alica Urcikánová? Nechápu.
Šestá skupina mě vyloženě nakrkla vyhazovem Dominiky. I Martina se mi tam líbila. Aspoň Tomáš šel dál, skupina jako celek se mi celkem líbila.
A sedmá skupina, tady to zválcovala Dominika. Giovanni napravil reputaci, fakt byl tentokrát dost dobrý. Martina po tomto výkonu měla skončit, tak příště, co už.

150
Bezík
Reagovat

Co k tomu dodat. Chujové to jsou !

151
Piha
Reagovat

@Filip: Neříkám že na to nemá,ale už je to minimálně podruhé co je polonaha…ale jo,jsem zaujata,je mi prostě nesympaticka stejně jako Bikarova.Prijdou mi obě strašně afektovane.
Nečekala jsem že vyhodí Andreu a toho mladého kudrnace,oni jediní tu pisnicku drželi a ladili.
Dneska jsem těch postupu a nepostupu nepochopila víc…v podstatě o kom jsem řekla že se mi líbil tak vypadl.Priste budu mlčet.😂😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

152
libena
Reagovat

tak jich bylo 48, po zpívání ve čtyřech jich zbude 24 (teď jich postoupilo 18, příště předpokládám 6) a po duetech 12 – a to jsou finalisté. uvažuju správně??

153
J.
Reagovat

@Nadya: Už jsem to dnes psal, že to přesně tak vypadá, že už mají finalisty vybrané a tohle jsou jen povinné jízdy, aby se k nim dopracovali. Vrchol trapnosti je pak, když někomu řeknou, že byl ve skupině nejlepší a pak nechají postoupit jiné a je vyhodí.
Jsem rád za postup Dominiky L. a Kláry B. Mrzí mě ta Nikola. Nechápu postup Esther, ta neměla být už ani v top48 stejně jako Giovanni. Dneska jsem myslel, že poletí celý pár, aby je nemuseli dělit…

154
Monika
Reagovat

Tak nejak mam stejne pocit, ze ty vykony ve ctvericich moc nerozhodovaly a o vetsine postupujicich bylo rozhodnuto predem. Kdyz to vezmu postupne
Baroko: kluci meli obrovskou vyhodu, ten song presne ladil k jejich barve hlasu, baby se tam ztracely, pro Nikolu to byl odstrelujici vyber uz dopredu a bylo mi ji hrozne lito, byla jsem v soku, ze nevypadly obe dve a veronika postoupila, to jsem necekala, z meho pohledu byla uplne nejhorsi, jeste za Nikolou.
Let me entertain you: omg omg Mraz je chudak, ja uz s nim snad budu soucitit, to bylo umuceni, tak strojenej projev a porota mu porad nalhava, ze je skvely zpevak a on je to takovej traged. Mrozek to dal o dve tridy lip minimalne, ve vysledku Mrozek domu a chudinka do dalsiho kola, aby se nam nerozbrecel. To byl total ulet, no jo my ho potrebujeme kvuli bratrickovi, ostuda.

155
jardach
Reagovat

Soutez uz je tezka parodie, ale kdyz nam nic jineho nedavaji, tak na to clovek koukne ze setrvacnosti..letos jsou tam celkem pouzitelni lide, tedy aspon v ramci souteze, do budoucna to vidim NADA…zaverecne cislo bylo dost dobre, zajimalo by me kolikate bylo skutecne, tohle tam pustit na uvod,tak se vsichni pos…

156
Filip
Reagovat

@Piha: A ja jsem zrovna fanousek obou – Julie i Bikarove, obe dve v sobe maji tu jiskru, co by Superstar mit mela.

Z chlapu ti jiskru ma treba i rom Jarda, Timotej (ale ten tipuju kvuli rozsahu uz poleti priste) a nebo David Jakubcovic

Techto 5 lidi jsou pro me Superstar a verim, ze 4 z nich budou ve finale.

157
Monika
Reagovat

Gomez: tahle ctverice byla spatne vybrana, asi na sebe zustaly, ctyri velmi podobne hlasy, ktere v songu zanikaly a splyvaly v jednohlas. navic ten song byl v jejich podani nezajimavej, nejvic jsem se u toho nudila a vubec me to nebavilo. A uprimne me osobne nebude chybet ani jedna z tech bab.
Scientist: jo to bylo dobry…Habera rika, ze vsichni udelali chyby, ale nejmene chyb udelala Andrea a pak Andrea vyletela lol nedavalo to smysl vubec jinej nez predem urceni lidi na postup a vubec nechapu postup hany v cervenych satech, ktera to tam nejvic kazila a byla nejslabsim clankem.

158
Ina
Reagovat

Na mě Nikola působí od prvopočátku nesympaticky, Ale to její ubrečený kňourání o emocích a otevření se s chladnýma a vypočítavýma očima mě úplně dorazilo. Můj favorit Dolník. Konečně nějaký 100% hetero. :-)))))

159
Monika
Reagovat

@J.: Kdepak ja vypadnuti neocekavala, musi je tam jeste mit nejakou dobu, aspon by si mohli odpustit uz to trapne musime vas rozdelit, v ukazce na priste to opet rikaji, uz je to otrepana fraze, jednou je to vtipne, pak uz je to o nicem a nespravedlive vuci osttanim, i lepsi lidi vypadavaji a parecek zustava.

160
Prochor
Reagovat

Lucie Bikárová je vážně číslo. Já se musím vždycky smát když to „rozjede“. Takže doufám, že postoupí do finále aby byla sranda.

161
Rheo
Reagovat

Tá posledná štvorica bola ŠUPA (v preklade Štyri uvrešťané p***y afektované). Už je to naozaj tak viditeľné, že to tam produkcia tlačí cez stereotypy (sladkí chlapci, pekné dievčatá), rôznorodosť (rás a národností, bohužiaľ, nie hlasová) a (vykonštruované) osobné príbehy. Kde sú časy ťuťka Tomáša Bezdedu, sympošky Katky Koščovej, salámistky Zdenky Prednej… Inak to sa vážne snažia porovnávať pesničky ako The Scientist, Let Her Go s Úsmevom (BTW, predstavte si, žeby túto pesničku dali spievať tak ospevovanej poslednej štvorici) a Barokom?

162
Violete
Reagovat

@Saskie: Presne Dominika si postup zaslouzila. Je to letos dost loterie, koho pusti dal. Zajimave typy jako Miro, Nikolu, Dominiku, Silvestra, ale i Andreu, ci Alici uplne zbytecne vyhodi.A tezko mohli ostatni pripravit tak libive choreografie na ostatni pisne.A prece to nebyl ani ucel, tim me teda dost nastvali.

163
jab
Reagovat

Na jednu stranu, docela často jsem dneska dokázal trefit toho/ty, kteří nepostoupí, ale občas jsem i já zíral s vytřeštěnou pusou. Myslel jsem, že ušetří Alici Urcikánovou, nepochopil jsem nepostup Dominiky Rovňanové, ostatně obě holky se mi v tom Úsmevu líbily, mrzel mě konec Nely Žákové, škoda, že nedostala něco rockového, naopak Nikole se Baroko neovedlo, ostatně Jadové tam holky dost válcovali. Obrovskou radost mám z výkonu a postupu Dominiky Lukešové, velmi mile mě překvapil Giovanni, jak se zhostil ve své čtveřici role leadra-kapelníka (podobně jako pekař Jarda v Baroku), i výkon mi od něj přišel nejlepší v celé soutěži. Poslední číslo bylo jako celek úžasné, nicméně z téhle čtveřice bych chtěl v živácích asi jen Kláru, zbytek de dost mimo mě (i když Lucie B. zpívá výborně a je takový whole package pro showbussiness).
A Mira si přidávám do kategorie Hradecký slunovrat 20xx. ;-)

164
jab
Reagovat

A teď půjdu dost proti prudu, mně se Hanka líbí už od castingu a rozhodně mi nepřišla v Scientistovi nejhorší, naopak se mi tam velmi líbila (i když nevím, jestli její hlas a projev k té písni úplně seděl). Naopak nejslabší mi v té čtveřici přišel velmi překvapivě Martin.

165
Monika
Reagovat

Stejne me z celeho vecera nejvic stve postup Stepana Mraze. To je takovej traged, uplne pominu, ze cumi jako pripos..nej mesicek a klepe se jako kure, ale pevecky to bylo hrozne, z cele ctverice byl nejslabsi. Mrozek neni muj kun, jeho postup me nemrzi, ale byl objektivne mnohem lepsi, ten song drzel pohromade a vedl ostatni, traga Stepan nebyl ani slyset.

Dneska me prekvapili dva lide: Mikulka poprve v soutezi se mi docela libil a kupodivu i Fanta mi vubec nevadil.

Z bab se do meho zebricku nahoru dost dostava ta Dominika, moc pekna barva hlasu.

166
Joel
Reagovat

No tak jak mi to nadějně začalo, i když jste tady strašili, že vypadnou soutěžící, u kterých to člověk nečeká, tak jak to šlo dál, tam mě čím dál tím víc některé nepostupy mrzely.
No tak postupně:
Baroko – nechápu tady nadšení některých z boxera.. já si teda nemyslím, že by mu písnička seděla. Vždyť mu vůbec nebylo rozumět skoro jak Vasilovi :D samozřejmě nadsázka, ale chvilkama jsem si vážně myslel, že neumí česky. Z téhle čtverky fandím jen Veronice, tak jsem rád, že přežila i když zanikala. A druhý Jarda solidní výkon, i když k němu nemám vztah, tak zasloužený postup.
Let me entrertain you – tady jsem moc rád za postup Julie, docela solidně Gabrielu převálcovala, i když to taky nebyl vyloženě průser. Mrózek si sice zasloužil postup víc než dvojče, ale nepostrádal bych ani jednoho.
Lose you to love me – no kdo tuhle písničku holkám vybral, to mi hlava nebere. Ale hlavně nechápu, kdo k nim dal Dianu, která je hlasově úplně jiný typ než ty ostatní holky. Tady chudák blbě vyčnívala a na postup to nebylo, i když mi nikdo nevymluví, že ji odstřelili výběrem víc než ostatní. Jak psala Violette, že by Dominika postoupila, kdyby byla v poslední skupině, tak si myslím, že pro Dianu by to platilo taky.. její silný hlas by tady k holkám šel daleko víc. Nepostup Alice mě vlastně příjemně překvapil. Za mě nejvíc přeceňovaná soutěžící letošního ročníku.
Story of my life – Jan Fanta super, jak se zatím prezentuje, tak vypadá, že nezkazí vůbec nic :) ten mladík taky příjemně překvapil. Já osobně bych pustil dál jen pravé křídlo. Samuel už v soutěži přesluhoval, takže opět se vesměs shodnu s porotou
Scientist – tak tady jsem po dnešku objevil soutěžící, na kterou mám fakt averzi :D omlouvám se Hance, ale to vibráto ala Mašková brrrrr. Za mě fakt ne. Schreinera bych taky nepostrádal, ale jeho postup se dal čekat. Miro zamrzel zatím nejvíc. Škoda, ten hlas mi bude chybět.
Úsměv – fuuu tak tohle jsem vůbec nepobral. Já bych naopak pustil jenom holky. Tomáš je sice asi výrazný, ale ve skupině byl pomalu nejhorší. Dominice jsem nefandil, ale dala to opravdu moc dobře a mladá Martina mě potěšila, za mě obě jasné favoritky. No co se dá dělat, budu si nadále pouštet její acapella Chlapa z kríža a smutnit :D
Let her go – no ještě, že to dopadlo, jak to dopadlo, co se týče postupu. Máte pravdu, že tady zářila Dominika a Martina byla vyjímečně slabší, ale o její hlas bych v soutěži nerad přišel. Pro mě ještě unikátnější než Emma Drobná. A myslím, že Giovanni některé z vás konečně musel přesvědčit, že je opravdu kvalitní zpěvák. Ta jeho druhá fráze.. no kdybych se nekoukal, tak řeknu, že je to nějaký zahraniční umělec na grammy ;)
Telephone – tak tady se ani po shlédnutí celého vystoupení za mě nic nemění. Valerie o několik levelů výš, ale Bikárová i Klára Berisha slušně sekundovaly. Esther bych osobně asi nepustil, ale možna chtějí nějakou šoumenku/rapperku :D

167
Violete
Reagovat

@jab: Giovanni prodal i v te pisni hezkou barvu hlasu, u me zacina ziskavat body. Martin take mi prisel slabsi, jestli nemel den.Co myslis s tim Hradeckym slunovratem?

168
jab
Reagovat

@Violete:
To je takový festival který před asi 5 lety založil Václav Müller na Hradci nad Moravicí a zve si tam převážně alternativní/rockové/folkové/všelijaké různé interprety. Do toho navíc kvalitní gastronomie, většinou z restaurací a podniků z Opavska. A navíc se mu to dost rozrůstá, letos měli přijet třeba Hradišťan, Michal Prokop, Prago Union…v minulosti tam vystupovali Jablkoň, Jan Spálený, David Stypka. Asi dva roky byla v různých uskupeních pravideným hostem a dá se i říct i jednou z tváří festivalu Jitka Šuranská, pro mne osobně největší hudební ztráta loňského roku. :-(

169
jab
Reagovat

Jinak pokud by to někoho zajímalo, tohle hluché období vyplňuje Müller různými online rohovor přes Skype, teďka v pondělí si povídal s Michalem Juppem Konečným, organizátorem Port, zítra zas bude rozhovor s Milanem Tesařem. Myslím, že se to dá všechno zpětně shlédnout na youtube. ;-)

170
Ally
Reagovat

Mně úplně praštilo do očí minule, že jakoby to , co porota říká a jak vyhazuje spolu vůbec nemělo souviset :) Tak rozumím, že je to nějaký kompromis, ale ..
Však nejlepší byl v tom nějakém minulém kole Habera “ urob krok vpred, teraz urob krok vzad..a j.b.m na to ..postupuješ :))

dneska už si ani nepamatuju , kdo mě všechno naštval..
Ty HLP atd jsou otravné jako vždy,ale asi divák si žádá ..
u Nikoly to asi dost přehnali, chudák holka..
Giovanni příjemně překvapil, Martiny hlas je takový příjemný pro mě , možná jako Emma Drobná ?

171
Violete
Reagovat

@Joel: Pokud by chteli rapperku, tak by tam byla jina adeptka, takze je to ve hvezdach, co vlastne na Esther ocenuji, tanec? Snad mi tam nekdo zbyde jeste do finale, z moji favorizovane trojky divek uz je tam jen Veronika.

172
Joel
Reagovat

@Violete: Tak možná proto, že umí od každého něco, ač v ničem nevyniká? Taky tomu nerozumím…
No hlavně Veronika bude zpívat příště s Mrázem, jestli jsem to dobře zachytil v ukázce :D no to potěš. Snad mi chlapec moc nezkazí prožitek z jejího výkonu.
Taky jsem dost zvědavý na Juliu a Kláru Berisha. To zas dostanou pěknou čočku od diváků, kterým leží hezké holky v žaludku ;) ještě jak nám je tam neservírujou vedle sebe v krátkých šatech. Tipuju, že porota je dala spolu, protože chtějí do finále jen jednu z nich?

Mimochodem, nezaznamenali jste taky v úvodu dílu, že nějak naznačili, že už je vlastně teď oblíkali maskéři? Nebo jsem to jen špatně pochopil v té rychlosti?

173
libena
Reagovat

@Rheo: jéééé, díky za připomenutí první řady slovenské superstar, úplně jsem se zasnila, vzpomínám na památečné tošovo dnes v prvním live nebo postup zdenky prednej – zazpívala i keep on fallin a habera (nebo laco lučenič? už nevím) ji zastavil – i bylo dobré, keep bylo dobré, on bylo dobré, fallin bylo dobré – postupuješ :-))))

174
Michaela
Reagovat

@jab: Mně se Hanka také líbí od samého začátku. Poté Dominika.

Myslíte, že to příště Matěj Vávra ustojí a postoupí?

175
libena
Reagovat

zajímavosti z éteru evropy2:
– leoš říkal, že čtveřice nejprve odzpívaly všechny, mezi zpěvem a rozhodnutím bylo 6-10 hodin. tím se stalo, že okamžitě po zpěvu někoho pochválili, ale pak ho vyhodili (což jim katka říhová vytkla).
přeloženo do čestiny – vybrali si koho chtěli mnohdy bez ohledu na výkon :-(

– po čtveřicích jich do duetů postoupí 28 (já jsem někde výše dedukovala, že jen 24)

176
Monika
Reagovat

@Michaela: kdyz je v semifinale, tak postoupi. ta fotka ester co davala na instac je tutove cast semifinale, i po vcerejsku to sedi.

177
Violete
Reagovat

@libena: Diky, no, postrada to smysl, jestli to bylo takhle, nemuseli v divadle vubec zpivat.Chapala bych, ze bude nejaka zona ohrozeni u tech, u kterych si nebyli jisti a ze chteli mit celkovy prehled o vsech vykonech, ale ta rozhodnuti jsou sporna. A hlavne se vytraci v tehle faze souteze i u divaku. Kde byly doby, kdy si clovek v divadle teprve nekoho oblibil? Take se mi libilo, kdyz druv zpivali ve skupinkach stejnou pisnicku, alespon to bylo srovnatelne, nebo kdyz jim dali k vystoupeni klavir https://youtu.be/200mgqI32D4

178
Violete
Reagovat

Vypadlo mi tam slovo. Chtela jsem rict, ze mi prijde skoda, ze se u divaku v tehle fazi souteze vytraci nadseni a radost z vykonu, neprijde vam?

179
Tomáš
Reagovat

Tak taky kvarteta zhodnotím postupně

Baroko – Oba Jardové super, skvěle jim to sedlo a zaslouženě postoupili. Pekař je technicky lepší ale boxer má pro mě zajímavější barvu hlasu a větší charisma. Ale sympaťáci jsou oba dva. K Nikole jsem měl neutrální vztah, takže její vyřazení je mi vlastně úplně jedno. Veronika je hezká ale totálně unylá zpěvačka, já bych vyhodil i ji.
Let Me entertain you – Vyhazov Mrózka mi nevadí i když mi už letos nebyl tak nesympatický jako v Hlasu a nevadil by mi asi ani ve Finále ale konkurence je velká. Jsem rád za postup Julie. Gabriela pro mě úplně neviditelná a nevýrazná, zasloužený vyhazov. Mráz ať zatím klidně postupuje, mě to nevadí.
Lose you to love me – Nejhorší vystoupení a jsem rád že všechny čtyři vyletěly. Hlavně jsem rád za vyhazov Alici, která byla typická slovenská quirky uspávačka hadů a tak je aspoň o jednu favorizovanou uspávačku méně. Ostatní holky byly pro mě tak hrozné, nudné a nevýrazné že je ani hodnotit nebudu.
Story of my life – Kluci naopak super. Hlavně Jan Fanta a Michal Choma. A docela překvapuje i Mikuláš, kterého tu nikdo nemusí ale on se pořád zlepšuje. Polde všech předpokladů měl být už dávno pryč, na castingu outsider ale stále tam je a už předběhl i některé počáteční favority. A by ho ještě nakonec porota neposlala do Finále. Mrzí mě vyhazov Samuela, já bych poslal dál i jeho ale to se dalo čekat. Jeho výkony byly bohužel už průměrné a stejně by to nevyhrál. Myslím ale že jeho vlastní tvorba je zajímavější než karaoke co by musel dál předvádět v soutěži takže on se snad obejde i bez SS.
Scientist – Kameníka Mira je mi líto, byl to sympaťák a byl zajímavý ale stejně jako Samuel je dost specifický a dál by se asi už jen trápil, stejně jako u Sama myslím že jeho vlastní tvorba bude zajímavější než disciplíny co by byl dál nucen předvádět v SS. Trojici co zpívala s ním bych ale taky klidně vyhodil. Holky pro mě hrozné obě dvě, neměla postoupit ani ta s brýlema. A Schreinerovi jsem taky nějak na chuť nepřišel, ani jeho bych asi dál neposlal. Je to na mě moc kantilénový typ bez větší přidané hodnoty.
Úsměv – Půjdu proti proudu. Já jsem strašně rád za vyřazení Martiny Puchalové a Dominiky Rovňanové, obě dvě mi byly totálně nesympatické a neuvěřitelně mě nebavily. Aspoň že už jsou pryč. Nejvíc mě zamrzel vyhazov Silvestera, byl to pro mě zajímavý týpek a chtěl bych ho vidět ještě dál. Bohužel to nebyl natolik výrazný talent aby v konkurenci všech těch lidí před porotou mohl obstát a do Finále by to stejně asi nedotáhnul. Škoda, jeho pozitivní aura mi tam bude velmi chybět. A nakonec Mikulka. Víc sem přál postup Silvesterovi ale Mikulka byl v tom songu pěvecky lepší. Z Mikulky si nijak na zadek nesedám jako třeba z Matěje Vávry nebo z boxera ale nevadí mi. Oceňuju že se zlepšuje a třeba to dotáhne až do Finále, kdoví.
Let her go – Tady mě totálně namíchl postup zamilovaného párečku Giovanniho a Martiny. Giovanni zpívá úplně na houby, pro mě i nezajímavá barva hlasu a Martina je jen další napodobenina Emmy Drobné a uspávačka hadů. Kdyby netvořili pár, ani jeden z nich by tam už dávno nebyl. Ale produkce potřebuje příběh a to je jediný důvod proč pořád postupují dál stejně jako Mrázové. I ten vyřazený Vlastimír byl pro mě celkově zajímavější zpěvák než Giovanni. A stejně tak Samuel, Miro, Silvester a Mrózek byli lepší. A Giovanni tam pořád je jen proto že tam má babu. Doufám že se toho párečku už brzy konečně zbavíme a že nepůjdou až do Finále, už mi tam vážně dost vadí oba dva.
Telephone – Dobré číslo, zdařila show ale nebyl to šálek mojí kávy. Pustil bych dál jen Kláru protože mě v předchozích fázích soutěže bavila z těchto čtyřech nejvíc. Valeria je technicky dobrá ale pro mě nevýrazná a nebaví mě, Esther a Bikárová už mě celkem iritují takže bych je taky obě vyhodil.

Celkové dojmy – O některé oblíbence jsem sice přišel ale mohlo to dopadnout i hůř, stejně to vesměs byli lidi kteří by tak ani tak neměli šanci se přes porotu a přes produkci do Finále dostat. Naopak to vyvážil fakt že byly vyřazeny i některé mé antifavoritky, tak aspoň že tak no.

@Michaela: Doufám že Matěj Vávra to příště dá a postoupí. Pokud bude porota hodnotit zpěv, tak není o čem. Dost se ale bojím o Timoteje a pomalu se s ním loučím, myslím že ho asi porota už vyrazí.

180
Prochor
Reagovat

@jab: Urcikánovou jsem vnímal jako jednu z favoritek, takže mně to taky překvapilo. Nikola byla zase pro mně zajímavá od začátku až do konce. Nakonec se ukázalo, že pod maskou salámovosti se skrývá hodně citlivá holka. Bikárová mně prostě baví jako komička a je zajímavé, že na její sestru Marii si vůbec nevzpomínám. Ale na Lucku asi jen tak nezapomeneme – o to se už postará svými výstupy:-)

181
Prochor
Reagovat

@Joel: S boxerem souhlas. Pro mně má sice fantastický hlas a je to sympoš ale zpívat moc neumí. Už v bunkru to hodně podělal. Jenže zase hledáme superstar a ne nejlepšího zpěváka. Takže uvidíme co tomu řekne národ.

182
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Zdravím, mě teda Urcikánová nikdy jako favoritka nepřipadala a trochu jsem nechpal to lehké nadšení pro ni od Vlada i jiných tady.
S Oláhem souhlas, zpívat neumí a jeho postup byl včera jedním z (naštěstí) mála přešlapů včera. Ale chápu, že ho asi z jistých důvodů museli poslat dál…..i když z tohoto etnika by mě v dalším průběhu úplně stačila Bikárová. I když je mně nesympatická až protivná, zpívat přece jen trochu umí. :-)
Jinak včera překvapivě k postupujícím ani vyřazeným velké výhrady nemám, až na asi 1-2 případy. Přesto jsem zatím letos nezaznamenal nějakou opravdu výraznou SUperstárovskou osobnost. Očekávam vyrovnaný průběh bez nějakých velkých touchdownů. Aspoň zatím tam žádný nebyl. :-(

183
DJ Vlado
Reagovat

Jsem tak nasranej jak jsem byl naposledy vloni ve Voice po vyřazení Lucky Večeřové :-( Sice ten kvartet jako celek nebyl nic moc, ale Alica postoupit měla (a s ní Nela, která taky nebyla špatná, kazily to zbylé dvě), takže pro mě je první velká rána letošního ročníku :‘-( Hned vzápětí mě nakrklo přechválení jediného boybandu, který mi dost trhal uši, hlavně „Callto-Mišík“ Hrbáček mi začíná lézt svým jalovým hlasem a protežováním od poroty dost na nervy (že by nový Lacho?), pro mě nyní hlavní antifavorit spolu s Mrázovci :-/ Pak přišla ještě menší ranka v podobě vyřazení Maťky Puchalové (které jsem ale čekal), u které se opět ukázal pověstný dvojí metr, kdy u holky vadí nezralost víc než u kluka (což je nelogické, holky dospívají dřív) :-/ Naštěstí mi to všechno vykompenzovala Dominika, která sice k mým favoritkám patřila od castingu, ale teprve včera se stala mou srdcovkou, jelikož celý kvartet zcela nekompromisně táhla, navíc pod rukama vizážistů vyloženě kvete do krásy a má obrovský (byť neprvoplánový) sex-appeal :-) V tuto chvíli moje No. 1 (možná spolu s Dianou, kterou si ale nechám v záloze do pozdějších kol) a hrozně moc jí chci ve finále, kde by mohla být černým koněm :-)

Jinak do rekapu jsem opět vyvolal ze záhrobí ducha jednoho českého herce, u kterého to bude příští týden rok od smrti a který si zopakuje svou životní roli :-)

184
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Jedním z mála přešlapů ? Já jsem snad nic jiného než přešlapy neviděl. Ale pravda, nemám na to čumět.

185
Tomáš
Reagovat

Z chlapů vidím jasně ve Finále Šafratu a Dolníka. Je otázka co Jakubkovič. Možná ale i Schreiner má slušnou šanci ale toho bych tam mít nemusel. A řekl bych že vůbec nejsou bez šance ani benjamínci Mikulka a Hrbáček. Hrbáček jsem myslel že bude už dávno vyřazen a on místo toho překvapuje porotu a postupuje, jen tady si toho doteď nikdo ani nevšimnul. Může se stát že to bude finalista. Těžko říct jaké šance můžou mít Fanta nebo Choma ale spíš bych řekl že ve Finále nebudou. Jistě vidím jen Šafratu a Dolníka, o další místa to ještě bude tuhý boj.

186
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: ja to mam stejne, taky mi Alice nepripadala nikdy jako favoritka, vzdycky byla ve stinu Bary , Diany, Natalie atd. Porota ji pustila dal jako x dalsich soutezicich, ten mytus o favoritce je pouze tady v diskuzi na Panackovi asi s ohledem na Vlada, ze to byla jeho srdcovka. Mimo Panacka lidi ani nevedeli kdo to byl, jak moc byla nevyrazna.

187
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Co se týká borců, tak Dolník a Šafrata by mohli být mezi favority. Šreiner do finále možná ano, ale jako favorita ho nevidím.
Borky podle mě podávají většinou dost nevyrovnanké výkony, Nemám mezi nimi vyloženou favoritku. Mezi ty lepší ze včera považují Berishu, Bikárovou, Lukešovou, Kollárovou….

188
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Tenhle ročník se zdá být přelomový. Tebe postihla velká bolestivá rána dřív než mě, to se snad ještě nikdy předtím nestalo. Pokud jde o Hrbáčka, tak mě nevadí a rozhodně ho mám radši než třeba Giovanniho. Ale zase nějak na zadek si z něj taky nesedám, možná bych tam radši dál viděl Samuela nebo Silvestera než Mikuláše. A jsem překvapený z toho že tam pořád ještě je, po postupu z castingu jsem očekával vyřazení hned v bunkru. Teď si říkám jestli si ho snad nakonec ještě porota nezamýšlí posunout až do Finále.

Pokud jde o Dominiku Lukešovou, tak chápu že asi zpívá fakt dobře a že je hodně lidem sympatická. Ale já s ní mám podobný problém jako se spoustou dalších holek v soutěži. Prostě mě absolutně nebaví, nudí mě a i přesto že je asi výrazná tak mě vlastně přijde hrozně nevýrazná a má pro mě úplně nevýraznou barvu hlasu. I teď sem na ni úplně zapomněl že v tom kvartetu s Giovannim, Martinou a Vlastimírem zpívala ona a až teď sem mi to připomnělo. Takže pro mě úplně zbytečná nepostradatelná soutěžící, vě mě ona jako osobnost nevyvolává absolutně nic. Ale je dost možné že šanci na Finále má slušnou a že to bude z češek právě ona, která tam postoupí. A s ní buď Bikárová nebo Klára, spíš bohužel tipuju Bikárovou.

189
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Však já jako favorita Schreinera nevidím, pouze jako favorita na Finále bohužel asi ano i když ho tam moc nechci. Ale já jako favorita nevidím žádného chlapa, respektive vidím favority na finále ale na vítězství určitě nikoho z nich protože to beztak stejně letos tak jako pokaždé vyhraje zase nějaká baba.

190
Nadya
Reagovat

@Violete: Naprosto souhlasím. Zůstala mi z toho včerejšího dílu na jazyku hodně silná pachuť.

191
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Letos budeš spokojenej Tomášku, vyhraje chlap. Všechny baby co za něco stály už jsou v hajzeli :-(

192
piha
Reagovat

Asi si ten včerejšek budu muset pustit znova,nějak stále nepobírám některé postupující…Zjistila jsem že stále nemám přehled kdo je kdo a když čtu diskuzi musím hledat fotky a u některých ani nevím co zpívali.:D Pokud mě vyloženě neiritujou nebo se mi nelíbí tak jsem v pasti a obdivuju vás za dobrou paměť!:)

193
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Hm, který baby, co za něco stály, už vypadly? MYslím, že v té záplavě podprůměrnosti je celke jedno, jestli některá vypadne teď nebo až za týden…. :-D

194
jab
Reagovat

@Bezík:
Všechny ne, zbytek ale asi dorazí příště :-/

195
Bezík
Reagovat

@jab: O tom nepochybuji :-D

196
Eva
Reagovat

@piha: jsem na tom úplně stejně, taky si souběžně pouštím jednotlivá vystoupení, když s někým v diskusi v duchu polemizuji. Už jsem prosila DJ Vlada, aby u rekapů dával fotky, ale asi to nestíhá, tak snad mu to bude při méně soutěžících usnadněno.

197
jjj
Reagovat

Těžký hodnotit, když každej měl jinou písničku, pro někoho vhodná, pro někoho ne, taky jsem tím ovlivněnej. Např. hned první píseň byla vysloveně vhodná pro oba Jardy a nevhodná pro holky.
Baroko – Jarda Oláh, čistej amatérismus, nedotahovaný tóny, opatrný, zřejmě, aby nebylo slyšet, že neumí vůbec zpívat, občas jen hučel, hrozná výslovnost. Včera nejhorší, i když jeden těžký soupeř ho hned v následujícím vystoupení ohrožoval a nedal mu nic zadarmo. Druhej Jarda zpívá dobře, mně čistě osobně připadá jeho zpěv vlezlej, přehnaně snaživej a muzikálovej. Veronika měla jeden dobrý moment, nejvíc mě bavila Nikola. Vyhodil bych jen oba kluky. Přes kritiku většiny z kvarteta se mi to jako celek celkem líbilo, byly tam horší vystoupení.
Robbie – ten těžký soupeř pro Jardu Oláhovic se vyklubal ze Štěpána Mráze. Jeho parodie na chraplák mě upřímně rozesmívala. Celkově slabý nevýrazný karaoke. Nevím, který vystoupení bylo ve skutečnosti první, jestli se snažil Štěpán trumfnout Jardu či naopak, v televizi šli takhle, tak jsem připsal body za bojovnost Štěpánovi a Jardu tak porazil. Julie opět afekt, překombinovaný, kudrlinky, i když hlas má jinak zajímavej. Nechal bych postoupit jen Mrózka, za ten nástup.
Selena Gomez – líbila se mi Diana celou píseň, příjemný hlas a Alica slušný jedno sólo. Ty dvě bych nechal postoupit, zbylé domů.
Abych to zkrátil, u boybandu bych vyhodil dva zleva. U Coldplay nechal jen Mira. U Modusu jen Dominiku, ale nijak zvlášť mě nezaujala.
Passenger – nejzajímavější hlas měl Vlastimír, nebavil mě Giovanni. Martina má pro mě příjemnej a hodně jemnej hlas, divím se, že ji ještě nevyhodili. Dobrá členka do skupiny, nechá nesobecky vyniknout ostatní a taky jejich zpěv zjemňuje. Bylo to vidět, když se na chvíli rozdělili do duetů, výraznější hlasy Dominika a Vlastimíra k sobě nešly, zato Martina skvěle doplňovala Giovanniho a nechala ho i vyniknout. Dominika i díky výše položenému hlasu než ostatní zněla nejlépe, včera jedna z nejlepších. Vyhodil bych jen Giovanniho.
A poslední holky, skvěle sehraný, dominovaly Valerie a Klára, kousek za nimi Esther, Lucie moc tlačila na pilu, ale správně postoupily všechny ze povedené představení, přestože poslední dvě jmenované bych oželel.

198
Eva
Reagovat

Jinak vás taky všechny obdivuju za úžasnou paměť, já si nepamatuji kdo je kdo ani od včera natož kdo s jakým vystoupením postupoval od castingů, potažmo z minulých řad pěveckých soutěží, ale moc ráda si tady vaše příspěvky pročítám, jste fakt super.

199
jjj
Reagovat

@Eva:
Taky si ty jména až tolik nepamatuju. V podstatě ale stačí znát necelou polovinu, pak si najít na youtube vystoupení, kde jsou uvedeny všechna jména ve skupině, zbytek jmen se dá odvodit, některé najít.

200
dolores
Reagovat

tak vcera az na 1 vynimku, predpokladane nepostupy… @Monika: aj ja som hned myslela na tu fotku, lebo to stale viac zapada…

co sa tyka dievcat, v tejto epizode neucinkovali moje hlavne favoritky, a po vypadnuti Rozalky zostala uz len Dominika L. a ta postupila, takze v podstate spokojnost. prekvapko vecera bol nepostup Alice ( zamerne pisem jej krstne meno ako prejav sustrasti tebe Vlado ;-) ).. myslela som si, ze z tej stvorice postupi prave ona, lebo bola tam podla mna najlepsia… ten song bol sice dost likvidacny, ale mozu si zato aj same, pretoze sa zle pripravili a nechali sa zdecimovat tremou, posobilo to velmi utrapene. asi tam nebola vodcovska osobnost, ktora by zavelila do doja…. baby z posledneho vychvaleneho kvarteta evidentne taky problem nemali, ale myslim, ze prvotny napad na choreografiu asi vysiel od produkcie a Ester ako tanecnica to zmanazovala
Co sa tyka hyperaktivnej Bikarovej, sice jej nefandim, ale som vlastne zvedava, co tato pacientka bude predvadzat dalej :-D
to ze niekoho pochvalili a potom vyhodili pripisujem tomu, ze za tie hodiny rozhodovania si to zrejme prehravali a zistili, ze niektori aj ked zaspievali dobre, vo vysledku posobili na obraze nevyrazne, alebo ako tu uz niekto pisal, karty boli rozdane uz skor :-D

201
Tomáš
Reagovat

Vzhledem k tomu že Alica je naštěstí ze hry venku, vidím to dost jasně na výhru Báry, která bude zpívat až příště. Ta nejvíc odpovídá prototypu naší vítězky. Diana je až moc hezká, snaživá, vzorná a dokonalá, té tu výhru asi nedají. Snad nedostanou diváci záchvat samaritánství a nezvolí Natálii protože ta je pro mě naopak nekoukatelná a co je ještě horší je to že pěvecky i jako osobnost mě nudí tolik jako snad nikdo jiný v soutěži, prostě úplně antistar. A o Julli nemůže být ani řeč, mě se sice líbí ale diváci ji asi z finále vyhodí dost brzy, pokud v něm bude. Pořád myslím že to bude letos slovenka, jen se tam těch favoritek mezi nimi vylouplo až moc a tak Alici poslali domů, všechny je stejně do Finále vzít nemohli.

202
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Však na tvé favority taky dojde :-D Ale s Hrbáčkem nestraš, protože by pak hrozilo, že ho pubiny budou držet stejně jako vloni Mulisáka :-( To už i snad ten protekční Lubošek by byl menší zlo, jelikož ten beztak v live shows shoří jako papír :-)

Po vypadnutí Alice jsem měl těžké dilema srdce a rozumu, jestli si jako náhradnici vybrat Dianu, nebo Dominiku, přičemž rozum mi říkal „Nebuď blázen a vyber si Dianu, je výraznější a má šanci dostat se dál“, ale pak srdce začalo bušit „Domča! Domča! Domča!“ a já jsem holt ryzí srdcař, no :-D Pro mě je Domča potenciální černý kůň, zatím přehlížená, ale tichá voda břehy mele a mám pocit, že může hodně překvapit :-) Pak je tu ještě Kamila „Hošťálková“, ale u té moc nepočítám, že by ji pustili do live shows, nicméně má potenciál uspět po soutěži, jelikož na „Hošťálkové“ prokázala skladatelský talent a mladá písničkářka s folklórními sklony u nás chybí, přičemž každý, kdo u nás rozbíjí tu nesympatickou postlunetikovskou partičku Mišík, Callta, Sebastian, Mirai, Slza atd. je jednoznačně vítán :-D

Ale ať je to jak chce, tu největší srdcovku mám letos v porotě a ta pokud předčasně neporodí, určitě nevypadne :-)

203
jjj
Reagovat

V rozporu mezi hodnocením poroty a vyhazovy nevidím absolutně žádný problém, další zbytečně nafouknutá bublina. Je to stejný, jako když v živácích dostane na konci moderátor obálku s pořadím podle hlasování diváků. Taky se nikdo nediví, že pořadí je často jiné, než byl názor poroty. Tady je to stejné, akorát v obálce není pořadí podle diváků, ale podle produkce :-)
Zaujal mě včera jeden Leošův moment. Habera zas vykládal nějaký ty svý moudra ohledně smyslu kvarteta, jak se do něj kdo nebo co hodí a nehodí, nevím už přesně. Leoš s použitím selského rozumu odporoval, že tohle přece není soutěž pro skupiny, ale pro jednotlivce. Leoš má záblesky, už dřív u castingů se mi od něj líbila zmínka, že hodně u postupů záleží, v jakém jsou oni jako porota v rozpoložení, dokud ho, mám ten dojem, že opět Habera, nezpražil pohledem :-)

204
J
Reagovat

@Tomáš: Vím že ty a holčičí favoritky = nepříliš reálné. Ale říct o Dominice L.že má nevýraznou barvu hlasu? Ta je jedna z mála zpěvaček tam, jejiíž barvu hlasu nezní stejně jako 20ti dalším holkám a ač vypadá pokaždé trochu jinak, podle hlasu jí poznám snad pokaždé, když zpívá sama, v duetu, kvartetu atd. a nemusím ani koukat na obraz… Jako jo, chápu, že tě nemusí bavit, nezajímá tě a jde mimo tebe, ale že by měla nevýraznou barvu hlasu? To fakt neee. Celou tu čtveřici táhla a bylo to strašně slyšet.

205
J
Reagovat

Ještě musim říct, že mě rozesmála jedna věc. Jak na konci dílu po vystoupení posledního kvarteta Čeky řikal: „A takhle to vypadá, když ty děti z ulice ukazují těm z konzervatoří jak se to má dělat…“
Chvíli předtím ve jmenném popisků u soutěžících: Lucie Bikárová – studentka konzervatoře :))))

206
dolores
Reagovat

co sa tyka chalanov, tam som mala viac objektov zaujmu a je mi luto nepostupu Mira a Silvestra, … ale asi je to ich strop v sutazi.. Miro je osobity, ten ak nahraje dobru pesnicku, sa nestrati a lepsie pre neho nebyt vo finale, aby si zbytocne nepolarizoval fanusikov, no dostat sa aspon do duetov este mohol… podobne Silvester, tiez mi bude chybat ako zaujimava spevacka osobnost, mozno k jeho vyhadzovu prispela aj odpoved porote na hodnotenie, to oni nemaju radi, a dovolit si odvravat mozu sutaziaci az vo finale aj to len rebeli (ako Mikla, Seps…)
celkom ma doteraz zaujimal aj Martin Schreiner, je to taky medvedik na fandenie :-)) , takze jeho postup vitam …
No a chalani z boybandu ma velmi potesili, toto vystupenie som si uz par krat opakovane pustila, na rozdiel od dievcenskeho tanecneho cisla, ten ma vobec nezaujima :-)) Zda sa mi, ze aj ta chemia a prajnost chalanov bola silnejsiea ako u dievcat… boli skvelo zohrati, mali dobre vymyslene tie dvojhlasy, stvorhlasy, proste super vystupenie ako celok. Samuel bol sice najslabsi a jeho nepostup hodnotim ako spravodlivy, ale zapadol k nim perfektne, usi ma dobre. Hrbacek ma cistucky az panensky chlapcensky hlasok, tiez bol vhodnou sucastou tej skladacky. Jan Fanta je uz dlhsie objekt mojho zaujmu, ale nie nekritickeho, takze sice som rada, ze postupuje dalej, ale u neho si vsimam, ze si rad dopraje spevacke exhibicie ala Maskova, hlavne vo vypatajsich polohach, kde jeho hlas posobi zbytocne ostro, ale v tichsej polohe bol uzasny…. a vobec mat konecne dobreho spevaka – aj chlapa nie je na skodu v tejto testosteronom ochudobnenej sutazi. :-)) Velmi nenapadne presiel dalej aj Michal Choma, pozoruhodny typek, ktory svojim zamatom pekne doplnil tu fantovu rezavu farbu, spolu im to klapalo, ale klapalo to vsetkym kombinaciam v tomto kvartete. Choma by si finale zasluzil, ale neviem ci zapada do cielovky, asi tam daju radsej Jakubkovica s pribehom. Navyse on uz hra v celkom uspesnej kapele, tak ho v posledom vybere poslu domov… bude ho skoda, ma teraz na instaci super nahravku Fix you, konecne aj nejaky chlap to dobre vkusne zaspieval ;-)
podobne si myslim, ze neprejde ani Jan Fanta, rozlucia sa s nim s tym, ze ty si herec, zarabas v muzikaloch aj serialoch, ty si uz za vodou, nepotrebujes to…. navyse dvaja muzikalovi spevaci on aj Schreiner vo finale nemaju miestenky, takze jeden z nich urcite tam nebude … pravdepodobne Fanta
Hrbacek aj Mikulka su planovani imho pre pubiny, Mikulka trochu ako rebel a Habera ho do finale potrebuje ako terc na utocne vtipky, lebo zda sa, ze chlapec vela vydrzi a Hrbacek by tiez mohol plnit funkciu samponika a zaroven otloukanka (Vlado sa hlasi :-D)

207
dolores
Reagovat

este chcem pochvalit Leosa a nasledne aj Haberu za zvysenie ratingu tolko podcenovanych a zosmiesnovanych boybandov :-D

208
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Tak na některé mé favority už včera taky došlo ( Samuel, Silvester ) a pořádnou ránu schytám až vypadnou Vávra, Timotej nebo boxer. Neboj, vím že se taky jistě už brzy dočkám, o tom vůbec nepochybuju. :-)))) Ale pokud aspoň někdo z nich dojde do Finále, tak to pro mě bude fakt výhra.

209
Tomáš
Reagovat

@J: Tak mě na barvě hlasu u Dominiky nic extra zajímavého a rozpoznatelného prostě nepřijde no, prostě si jen řeknu že dobře intonuje ale že by to byla nějaká fakt jooo zajímavá barva hlasu to si vůbec nemyslím. Nevím ale prostě se mi nijak výrazně neodlišuje od spousty dalších slušně zpívajících holek, není pro mě ničím výrazná a s tím asi nic nenadělám. Zajímavou barvu hlasu má pro mě například Timotej ale ten ji má zase až tak odlišnou od ostatních, že to spousta lidí prostě ani nijak pozitivně do sebe nevstřebá. :-D

210
dolores
Reagovat

zabudla som na Giovanniho, ..je to zauimavy spevak, nemam s nim problem, jeho prejav je taky intimny, inteligentny…. mozno dynamicky to este treba dopilovat, ale technicky je slusny, vcera bol v tom kvartete uveritelny, jeho partnerka je slabsia, uz mala vyletiet vcera, je taky slabsi odvar Emmy Drobnej, a posobi na podiu krcovito a neprirodzene na rozdiel od jej frajera… a Dominika jasne nad nou vitazila

211
Violete
Reagovat

@jjj: A to jsem si prave u Mira myslela, ze pro jeho hlas jsou Coldplay jak usite na miru, tak nevim, co se pokazilo.Patrne ho porota stejne nepustila dal.Ja hlavne jsem smutna z Nicoly a Dominiky, ze neprosly, snad Veronika vydrzi do finale. S tim Leosem mas pravdu, to bylo super, ze to rekl.Meli by byt v tehle fazi souteze za sebe a mi by mit prostor se ukazat, coz se moc nedeje vyjma nekterych jako Mikulka, ktery si to vyslovene tu pozornost urval i temi pohyby vpred. Mozna tip na viteze? Naopak z te posledni ctverice bych nebrala nikoho prave proto, ze to bylo komplexni vystoupeni. Co vic od nich cekat? Jestli si nevystrilely naboje predcasne.

212
Tomáš
Reagovat

@dolores: Když srovnám Fantu a Schreinera, tak na Fantovi je sice taky trochu vidět že je to muzikálový zpěvák a herec ale baví mě, je zábavný a má charisma. Schreiner na mě proti němu působí jako takový nudný nevýrazný balík. Zpívat umí bez debat oba dva. Takže já když bych si z těch dvou měl vybrat, tak chci do Finále daleko raději Fantu. Je mi fakt o hodně sympatičtější a bližší než Schreiner. A přijde mi že si vybírá i zajímavější a modernější songy, Schreiner mi přijde úplně kantilénový old school. Ale jinak souhlasím a jak znám produkci, tak ta má dar to vidět všechno úplně naruby než já takže jestli z těch dvou bude jeden ve Finále, tak s tou největší pravděpodobností to bude Schreiner. Fanta je asi bez šance na Finále, což mě dost mrzí protože bych ho tam fakt chtěl.

213
Violete
Reagovat

@dolores: Pekne jsi to shrnula, mam Chomu hodne vysoko, take bych ho chtela do finale, ale byl by to zazrak. Ale jak tak nenapadne pstupuje, tak treba to vyjde a bude vranikem souteze ;-) Spolu s Veronikou, tajnou zbrani poroty. Kez by!

214
jjj
Reagovat

@Violete:
Mikulka je dobrej příklad. Ač Habera neustále zdůrazňoval, jak mají myslet na ostatní, trochu se ve skupině mírnit, tak Mikulka pochopil, že správná varianta je naopak vlastní exhibice bez ohledu na ostatní, něčím vyčnívat, a hlavně proto postoupil. Poslední holky vlastně taky všechny předvedly exhibici, do té písně se to ovšem hodilo, takže působily sladěně. Celkově měly nevýhodu jemnější hlasy, které by samostatně s vhodným výběrem mohly zválcovat silnější, zpívat najednou je ale pro ně většinou nevýhoda, když je špatně zvolená píseň. Jen dávají možnost vyniknout ostatním. Taková Martina postoupila čistě kvůli vztahu s Giovannim, kterej už taky delší dobu přesluhuje :-)

215
Eva
Reagovat

@jjj: děkuji za radu, teď už jich bude méně, tak se v nich snad zorientuji

216
Tomáš
Reagovat

Choma ve Finále by mi taky vůbec nevadil, byl by třeba ze slováků i zajímavější než jakobčík ale taky tomu moc nevěřím no, šance na finále mu dávám minimální. Kdybych si měl vybrat mezi Chomou, Mikulkou a Jakobčíkem, tak bych vzal do Finále Chomu. Počítám s tím že Timotej asi poletí příště. Tak mě napadá, Vávra se vlastně dá počítat jako čech nebo i jako slovák? Když žije v Bratislavě. :-))

217
Ally
Reagovat

@piha: v klidu, já jsem taky pozadu a spoustu si jich nepamatuju..ty výrazné tedy od castingu jo..jako L.Bikárová..prý pacientka, dolores zabila:)
Michal Šafrata..někdo kdo si nevyláme zuby na Chci zas v tobě spát ..tu snad ještě nebyl ?

No a ty rozpory v hodnocení a vyřazování , pokud to teda není , že “ v obálce “ je to co řekne produkce..je fakt, že sami říkali / Habera, že někdy slyší, že to někdo kazí a v těch čtyřech nepoznali hned kdo, takže po dalším poslechu …
Jen možná mohli natočit nějaké záběry z rozhodování ,bylo by to zajímavější ..a vypadalo by to věrohodněji ?

218
Violete
Reagovat

@jjj: Presne, takze to chtelo exhibovat, ale kdo vi, treba by ani to nepomohlo. Konkretne od Mikulky jsem to cekala, ze se timhle drajvem prosadi, na rozdil od takoveho Mira nebo Samuela. Ty jemne hlasy tam budou chybet.
@Ally: Obavam se, ze se na zaznam porota uz nedivala, protoze to by snad nevyhazovala ty co byli nejlepsi uz na prvni poslech, tim by si to prece potvrdili, jako treba Andrea, Silvester. Moc tomu neverim.

220
Prochor
Reagovat

Tak jsem se dočetl, že poslední díl zvítězil ve sledovanosti. Taky je zajímavé, že na Youtube má poslední vystoupení holek za jeden den přes 65000 shlédnutí.

221
Mata
Reagovat

@Tomáš: Mozes prosim prestat hejtovat Nataliu? Nahodou sa ti to splni ako predpoved vitazstva Anny Marie vo Voice a ja nechcem, aby Natalia K. vyhrala. :D

222
Bezík
Reagovat

@Mata: Koho Tomáš hejtuje, ten to vždycky vyhraje :-D. Možná teď začne hejtovat svoje oblíbené chlapce ? :-D ;-)

223
Mata
Reagovat

@Bezík: Len neviem, ci to hejtovanie chalanov bude ucinne na vitazstvo, ked to nebude mysliet vazne.. :-D

224
Bezík
Reagovat

@Mata: Musel by tomu věřit … asi bude mít problém :-D

225
Tomáš
Reagovat

Škoda že se Vlado rozhodnul fandit Dominice, která mě vůbec nechytla. Myslel sem že konečně budeme mít letos společnou favoritku Dianu, tak zase nic no. Dominika mu to stejně nevyhraje, je z Česka. Ale je to jeho volba.

226
Tomáš
Reagovat

@Mata: Nepřestanu asi hejtit a ani nezačnu hejtit kluky. Protože to už bych tu nemohl být upřímnej a moje diskutování tady by tím ztratilo smysl. :-D I když trochu už tu hejtím Giovanniho ale ten to stejně nevyhraje. Myslím že to vyhraje Bára a nebo bohužel Natália, jinak to nevidím. Ani ve výhru Diany moc nevěřím. Tak budeme doufat že to vyhraje Bára no. :-)

227
piha
Reagovat

Tak se dívám se svojí pubertální dcerou znovu,snad konečně budu trošku tušit kdo je kdo.:D
Po prvním čísle stále platí,že mě mrzí nepostup Nikoly,líbila se mi z nich asi nejvíc.Pekař mi stále nic neříká,boxer má pěkný hlas a ta Veronika se mi zdála nejslabší.

228
Mata
Reagovat

@Tomáš: Mozno to tak aj bude..:) Bara na prvom mieste, na druhom mieste nejaky chlap a tretia Diana, a mozno uplne inak:) S Barou ako vitazkou by som bola spokojna- vyborne spievajuca sympatacka. Z chlapov zatial neviem komu najviac fandit z tych, co tam zatial zostali, viaceri sa mi pozdavaju, uvidime, kto sa dostane do finale. A antifanklub urcite obaja Mrazovia, nechcem ich vidiet vo finale.

229
Monika
Reagovat

Zatim z divadla do dalsi faze duetu postoupilo 18 lidi a ma jich byt celkem 28, takze jeste 10 lidi postoupi z techto ctyr ctveric:
Safrata, vavra, sandrine, Piesova; Come together od Beatles
Majsky, Krusina, Kollarova, Polonyova: Deamons od Imagine Dragons
Jakubkovic, Mraz Lubos, Krizova, Pragerova: Pribeh nekonci
Kovalova, Krejdlova, Pecekova, Navratilova: Elastic heart od Sia

A protoze to neni uplne o zpevu ve ctvericich, da se docela odhadnout kdo to bude aspon priblizne, navic 10 lidi ze 16, je dobre skore.

Urcite postoupi: Safrata, Vavra, Piestova, Kovalova vime z fotky u Ester. A zbyva tedy jen uhadnout 6 lidi z sandrine, Majsky, Krusina, Kollarova, Polonyova, Jakubkovic, Mraz Lubos, Krizova, Pragerova, Krejdlova, Pecekova, Navratilova

230
Monika
Reagovat

A jeste pripominam na zakalde indicii leose postoupi tri lidi z Timotej, Diana, safrata, natalie, jakubkovic….osobne se domnivam, ze Diana je tutovka a spolu s ni natalie a safrata. Timotej je imho out, sestej smysl mi rika :-)))

231
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Tak možná k tomu ještě dojde, jestli za Češky vyberou Kláru i Bikárku, tak mi Domču do finále nepustí, tak budeme společně fandit Dianě :-) I když u tebe člověk nikdy neví, může přijít veletoč, kdyby se Diana ukázala být větší favoritka než Natálie… :-D

232
dolores
Reagovat

@Ally: no a ta pacientka by to mohla aj cele vyhrat :-D vsimni ako spievala v 8 rokoch so zivou kapelou, a to este na 1 ucho nepocuje :-o

https://www.youtube.com/watch?v=JiLAbDhlECI

233
jjj
Reagovat

@Monika:
Zkusím předpovědět. Zatím postoupilo devět slavíků a devět slavic. Z fotky jsou jasní další dva chlapci a dvě holky. Zbývají čtyři hoši a osm dívek na šest míst. Očekávám masakr děvčat. Z mládenců postoupí Luboš Mrázů, aby pak mohl zpívat se Štěpánem duet, jedno oko nezůstane suché, až je po duetu rozdělí. Krušina nepostoupí, protože se mi zdá nejzajímavěší. Takže zbývající dva pěvci Májský a Jakubkovič postupují, aby vyšel stejný počet mužů a žen. Z děvčic se mi líbila nejvíc Kamila, ta ale postoupí, jeden postup bude mě natruc, aby mě mohli namíchnout v duetech. Kollárová nejspíš taky postoupí, tušení. Takže ze zbývajících šesti holčin postoupí jen jedna, dejme tomu Sandrine :-)

234
dolores
Reagovat

@jjj: podla uputavky Mrazikovia spolu spievat nebudu, ale jeden z nich (neviem rozpoznat ktory) si zaspieva duet s Varonikou, ak som to teda spravne desifrovala
a Majsky sa tvari dost skleslo, takze asi skonci

235
Rick
Reagovat

Koľko bude tento rok vlastne finalistov? Človek sa v tom už pri tom znižovaní live prenosov stráca. Napr. American Idol ma 20 finalistov a 4 live kola. A nechápem prečo si všetci myslia ze chcú víťazku zo Slovenska ak by sa držali kľúča aby vyhrávali rovnomerne tak by mal vyhrať chalan zo Slovenska a budúcu superstar chalan z Čiech, od Adamca vyhrávali len baby.

236
libena
Reagovat

@Monika: @jjj: podle aktuálního instagramu leoše mareše postoupí do hotelu celkem 26 lidí!

instagram podrobněji:
díky koronavirové krizi se epizody roztáhly tak, aby získali nějaký čas. divadlo se roztáhlo do dvou dílů, takže uvidíme všech 12 celých soutěžních vystoupení. teď v neděli bude půl dílu zbytek divadla a půl bude hotel a zbytek hotelu další neděli. takže tím pádem vidíme podrobnější věci, hodnocení a tak. leoš znovu zopakoval to, co jsem psala výše – o tom, že někoho pochválí a pak ho vyhodí…upřesnil, že po skončení pěveckých vystoupení měli na tabuli fotky, hodnocení a poznámky a rozhodovali kdo postoupí. takže při tom sestříhání se to mohlo zdát, že někoho pochválí a okamžite nato ho vyhodí. chápe, že to působí divně, ale je to tak správně, že je srozumitelnější, když je někdo po výkonu hodnocen a pak vyřazován…
na slovensku nedělní superstar trhala všechny rekordy sledovanosti, u nás sice ne, ale byla královnou nedělního večera.
a co že tam palo habera dělá s tím tabletem? mixuje jim hudební podklad s hlasitostí mikrofonu do sluchátek. v televizi my to slyšíme upravené z přenosového vozu, ale jim to do sluchátek pouští palo. a že někdy vypadá že se nesoustředí, ale on se prý skvěle soustředí :-)

237
Monika
Reagovat

@dolores: S Veronikou bude zpivat Stepan, ukazovali v tom sestrihu jen lidi co uz postoupili z divadla. Pacientka urcite nevyhraje, ona sice umi zpivat velmi dobre a je muzikalni, to ji nikdo nebere, ale je ukrutne nesympaticka a vlezla. Leze na nervy lidem i v diskuzich na socialnich sitich, takoveho cloveka lidi nenechaji vyhrat, sympatie jsou pri posilani hlasu hodne dulezite.

238
Tomáš
Reagovat

Já myslím že letos nás může čekat úplně klidně i GrandFinále ve čtyřech. Protože za předpokladu jestli vůbec bude finalistů aspoň těch 10, tak by museli vypadávat po dvou jako v předloňském modelu a stejně by to vyšlo i s GF celkově na 5 live shows a začíná to až koncem května. Já nevím jak vy ale já počítám maximálně se třemi, maximálně čtyřmi živáky. Víc jich imho nebude. Určitě neměli ani původně v plánu dávat nějak přehnaně živých přenosů a ta koronavirová krize to myslím ještě víc umocnila.

239
Tomáš
Reagovat

Schvalte mi komentář, co se zase děje bože.

240
Tomáš
Reagovat

A jinak se bojím že teď v neděli přijdu o Timoteje i o Krušinu, to už mě bude asi docela dost štvát. A dost možná nepostoupí z divadla ani Luboš Mráz. Proč by jinak zpíval Štěpán duet s Veronikou a ne s bráchem?

241
jab
Reagovat

@Tomáš:
Nebuď nedočkavý ;-)

242
Nadya
Reagovat

@Monika: Osobně bych byla jedině ráda, kdyby pacientka (fakt krásný terminus technicus) moc daleko nedošla, ale on je mezi sociálními sítěmi a hlasováním dost rozdíl. Často když na někoho v diskuzích nasazují, jeho fanoušci se tím spíš semknou, a pokud se posílá málo hlasů, může to hrát značnou roli.

243
Violete
Reagovat

@libena: Díky moc za upřesnění, ta diskuse nad fotografiemi byla vždy, to je fakt, ale potom by z pohledu diváka bylo zajímavé slyšet třeba část té diskuze, ale to bych chtěla asi moc. Pak také mi přišlo, že ty soutěžící mohli být zmateni, když je vychválí a pak jim řeknou, že nepostoupí, v některých případech i bez komentáře, hodně záleželo, kdo jim to sděloval. Podle mě je to o správně nastavené komunikaci jak k soutěžícím, tak k pomyslnému divákovi a srozumitelnému vyjadřování se a pak ale i otázka střihu a režie, jak se to prezentuje :-)

244
libena
Reagovat

@Violete: díky :-)
nemůžu jinak než se obrátit na kolébku hudebních soutěží – american idol (přestože v británii byl první). fotky a povídání nad nimi je nedílnou součástí vystoupení v divadle. dále to v současnosti to probíhá tak, že soutěžící v posledním kole před live shows (asi náš hotel) zpívají už samostatně před venkovním publikem (letos na havaji), normálně pódium, křičící holky pod ním, kapela, rodina a někde vzadu porota. ta porota nic neříká, nehodnotí, pouze se nonverbálně vyjadřuje (tančí, směje se, mračí se…). no a v epizodě pak vidíme: dlouhá cesta, soutěžící jde k porotcům, střih – sestřih cesty soutěžícího od kástingu, střih – povídání soutěžícího s koučem bobby brownem před vystoupením na pódiu, střih – vlastní vystoupení na pódiu, střih – soutěžící sedí před porotci na dlouhé cestě a oni hodnotí a posílají ho dále nebo ne. takže si soutěžícího připomeneme od začátku do konce, vidíme jeho vystoupení, cestu soutěží a vidíme rozhodnutí.
neříkám, že to tak musí být i u nás, ale mě se to líbí.

btw. v pondělí už byla první „live“ show top 20 (21), zůstalo jich 10. měli to dost vkusně udělané, každý měl doma připravené nějaké místo, prostor, kde zpíval, porota byla online, ryan taky. katy perry asi měla honičku s vizáží, tak na sebe „oblékla“ plastovou obří láhev, byl vidět jen obličej. vím, že je těhotná, tak to asi mělo být účelné a vtipné.
když už jsem se rozepsala – tak moji favorité jsou just sam, arthur gunn, francisco, dillon james, louis knight, lauren mascitti…vlastně je jich tam hodně skvělých. a hlavně jsem ještě neviděla, kdo z nich postoupil do top 10 :-)

245
Monika
Reagovat

@Tomáš: Timotej a Krusina imho tenty tyden odejdou, ten song jim nesedne. Ale nevim samozrejme, jen je to muj tip :-))) U Mraze ja ti porad nevim co s nima zamysli, neumim to moc odhadnout, tam jsou pripustne obe moznosti.

246
Violete
Reagovat

@libena: Mne by se to takovou formou take libilo, ale dlouha cesta jeste u nas bude, ne? Takze uvidime, jak ji pojmou. Bohuzel zatim se mi to zda dost osekane, vlastne o rade soutezicich, nebyt toho, co si vyhledame na internetu, moc nevime a jejich postup soutezi nemuze byt lidem, co se tomu vice nevenuji i mimo zhlednuti poradu v televizi, moc zrejmy. To by mela produkce vylepsit. Zahranicni souteze nestiham, ale rada kouknu na ty Tve tipy na zpevaky.

247
jjj
Reagovat

@Tomáš:
Nežádoucí slovo bude skryté ve spojení Gr*ndFinále. Bezík ho taky použil, když byl ke mně gr*nd a nabízel mi až podezřele ochotně bratry Mrazíky. Pak byl ten lump po zásluze potrestán posláním do karantény :-)

248
Bezík
Reagovat

@jjj: No říkal jsem si, že bych mohl začít fandit bří Mrázům, protože komu fandím, ten hned vyhučí :-D , jenže proč, když už mi nezbyl vůbec nikdo. takže je to vlastně úplně jedno, kdo projde do finále.

249
Ter.
Reagovat

Achjo, já už to mám s Bikárovou tak, že jak se objeví na obrazovce, přepínám / přetáčím. Zároveň ji pokládám za jistou účastnici finálovejch kol, což mi dost zkomplikuje jejich sledování :) Za celou historii superstar mi nikdo tak nevadil jako ona :( Moje srdcovka je od castingu Dominika, držím jí palce.

250
Monika
Reagovat

@Ter.: ja si taky myslim, ze Bikarove je pro finale jista. Zpiva spolehlive, kazde kolo prochazi levou zadni a porotci urcite budou chtit poslat nekoho z romskeho etnika do finale a Jarda je slabej zpevak.

251
piha
Reagovat

@Ter.: Mám s ní stejný problém…Na mě je jí moc,asi jako Pavlíny v Masterchefovi.:D

252
Ally
Reagovat

B@dolores: Je teda hustá, takhle válet v 8 letech..
No a chování , v tomhle věku je to ještě roztomilé..ted už by se mohla trochu krotit, pokud ji k tomu sami neponoukají :) produkce
Ale myslím tu někdy minule taková holčina byla, typu : od malička jsem hvězda a vím to..a uplně daleko nedošla ? A pokud tu vadí všem..

Ted koukám docela naStudio Dva, karantenové vysílání, byla tam Vendula Příhodová, taky řešili, že byla v Rozjezdy pro hvězdy..ne , že bych jí vyhledávala, ale je celkem příjemná pěvecky a vůbec..no taky už je starší

253
dolores
Reagovat

@Monika: sice ja diskusie na sietach nesledujem, ale pod videami na yt ma dost chvaly, hlavne slovaci za zvladnuty Unikat ju velebia do nebies… jedine negativne bolo pod inym videom, ked ju nejaka hejterka, vraj spoluziacka obvinila zo skolskej sikany a kradezi sperkov… no to este bude estrada ina, ked bude vo finale :-D u nas vybuch smiechu bol ked zahlasila, ze jej sestry zavidia ake ma krasne rovne nohy :-))) Dost haluz pre mna, ze ju spojili do duetu s Fantom, ale asi dopadne dobre, su tam slzy dojatia..:-D
co sa tyka dvojciat, je logicke co pises, samozrejme my mame vediet len o tom jednom ze postupil…ale ked ja ti ani neviem, ktory to vlastne bol, takze Stepan ? to je ten vyssi lepsi ? tak teda ten slabsi este nespieval ? omg, tak ten mozno neprejde do duetov vobec …a ak ano u nich sa nemusis bat, ze budu vo finale, podla mna ich vyhodia uz teraz alebo kvoli sledovanosti az v poslednm vybere. .. a podla uputavky skutocny pacient bude prave Stepan, je tam s nim zdravotnik a meria mu tlak, asi sa mu urobilo nevolno …

254
jjj
Reagovat

@Bezík:
Jo, všiml jsem si, že vždycky hrdě napíšeš seznam svých oblíbenců a vzápětí se poroučí domů. Máš dobrej odhad :-) No, popravdě řečeno, nejsem v tom odhadu až o tolik horší :-)

255
Violete
Reagovat

Ale všimněte si, jaký sen má Lucie na plátně v tom videu, kromě toho, že se chce stát zpěvačkou, herečkou a tanečnicí, chtěla si zahrát v pohádce s Blanarovičovou, tak ať jí dají roli čertíka posluhujícího Blanarovičové a bude spokojená :-)
@Ally: Vendula Příhodová je skvělá, znám ji z muzikálů, ale že zpívala s Patrolou Šlapeto to jsem nevěděla https://www.youtube.com/watch?v=vvspXBvpBLo

256
jjj
Reagovat

@Ally:
Asi máš na mysli Dianu Kalashovou :-)

257
Violete
Reagovat

@Bezík: A nechceš začít fandit Veronice nebo Chomovi? Třeba se to prokletí, že ten komu fandíš, neprojde, zlomí? Nabízím půlku princezny a celé království kdesi v Itálii, když je dotlačíme usilovnými myšlenkami do finále.

258
Monika
Reagovat

@dolores: Bikarova da asi duet dobre kdyz ji pusti dal do semifinale….No ted zpival ten lepsi Mraz :-))) I kdyz to nebylo teda moc znat….kazdoapdne i v diskuzich co jsem cetla uz se dost lidi hneva, ze postoupil Mraz a lepsi Mrozek vypadnul. Kluci Mrazove jsou slabi a je to videt cim dal vic, neumim si moc predstavit, ze do finale postoupi jen ctyri az pet kluku a z toho hned dva slabi Mrazove. To si ani produkce nelajskne asi, divaci by zurili.

259
Bezík
Reagovat

@Violete: Veronika ani Choma mi nějak nic neříká. Ještě tam mám Šafratu a Krušinu, ale ty jsem tímto momentem poslal domů :-D :-D

260
dolores
Reagovat

@libena: diky za reporty, to rozhodovanie a dumanie nad fotkami je asi nastavnene podla licencie, to robili uz v uplne prvej serii, este slvenskej, co si pamatam….
a sledovanost, co Leos vyzdvihol, no tak produkcii vlastne ta korona tento rok vyrazne pomohla, ludia su doma, vecer sa nikam nechodia bavit, tak to sleduju … a mozno pomaha aj to, ze konecne z divadla idu cele vystupenia a nie len kratke strihy ako predtym… je to fakt podrobnejsie
a som zvedava, ci to finale urobia z domu ako v usa… lebo ak by to robili v nejakej hale bez divakov, len porota a sutaziaci, museli by mat ruska a to by asi pri spievani posobilo groteskne :-)))
@Ally: Vendulu som mala rada, ani neviem, co je s nou teraz …

261
jjj
Reagovat

@Bezík:
Chudák Šafrata! Byl na seznamu Leoše jako možný finalista, je na fotce Esther, a stejně mu je to houby platný. Mimochodem ta Violete se nezdá, nabízí ti půlku princezny a zrovna v Itálii, předpokládám že v Lombardii, bacha na ni :-)

262
dolores
Reagovat

@Bezík: nestras :-D, aj ked ani ten Safrata nie je isty…ale ako ta poznam, casom si tam nejaku babu najdes :-D

263
Violete
Reagovat

@jjj: Ano, bacha na mě :-) Ale ta oblast je provincie Trento v regionu Tridentsko-Horní Adiže, neboť někdy mi přijde díky své posedlosti šlechtickým rodem Thunů, že jsem se tam v minulém životě narodila.

264
Bezík
Reagovat

@Violete: To seš skoro „sousedka“ :-D Já jsem se v minulém životě narodil ve Fiesole nad Florencií ;-)

265
Violete
Reagovat

Tak vítej sousede z toskánských vrchů :-) A koho si pozveme na hrady, aby nám zahrál, Natálii Rotterovou?

266
Tomáš
Reagovat

Timotej si myslím že asi teď skončí určitě. Ale Krušiny bude snad ještě větší škoda pokud skončí taky. Ten kluk je fakt zajímavej, mě přijde pomalu zajímavější než Šafrata nebo Dolník. To mi bude fakt líto. Krušinu bych taky chtěl do finále.

267
jjj
Reagovat

@Violete:
Bacha si na tebe dávám, protože podezřelás mi připadala už během The Voice. Tehdy jsem zaslouženě vyhrál krásné auto v nějaké mnou vyhlášené tipovací anketě a chtěl jsem pak spoluvítězům vyprávět, kde jsem s ním všude byl na výletě a co jsem zažil. A mám dojem, že tos byla ty jediná, komu nestačil dobrý pocit z mé výhry, hned ses mi chtěla nacpat do auta a jet na výlet taky. Ani nechci domyslet, jak by to se mnou dopadlo. Jak nějaká kuplířka tady nabízíš půlku princezny, což je beztak nejspíš nějaká tvá důvěřivá kamarádka, jejíž druhou půlku už jsi určitě vyměnila za něco jiného. Kdybych tě býval vzal s sebou, tak už bych pravděpodobně neměl možnost spamovat tady a byl bych někomu nabízenej jako půl prince! :-)

268
Violete
Reagovat

@jjj: Přiznávám bez mučení byla jsem to já, ale věřím, že bys na dlouhé cestě časem ocenil mou společnost. A z mé strany rozhodně nic nehrozí, všimni si, nesetínám hlavičky, ale nechávám poloviny :-) Ale poradím Ti, dej si pozor na princeznu Sophii z pohádky Žabí král aneb Železný Jindřich, ta je schopna omlátit žabího krále o stěnu, on se promění a ještě je za to vděčný. Tu bych tedy do auta, být Tebou, nebrala.

269
Bezík
Reagovat

@Violete: No ono jestli mít setnutou hlavičku nebo bejt rozpůlenej jako nějakej pašík, teda jako žádná výhra bych řekl ! :-D :-D

270
jjj
Reagovat

@Violete:
Díky za varování, jméno princezny jsem si pečlivě poznamenal a budu se jí vyhýbat velkým obloukem. Bacha si ale na tebe budu stejně dávat dál, mě jen tak lehce neobalamutíš :-)

271
jjj
Reagovat

@Bezík:
Mně tam pořád něco nesedělo a tys na to kápl. Je záludnější, než jsme si mysleli :-)

272
Tomáš
Reagovat

Co to tady jedete za off topic?

273
dolores
Reagovat

@Tomáš: Krusina je ten fubalovy trener ? inak je on velmi velmi charizmaticky, ale obavam sa ci dost univerzalny spevak pre tuto show, trochu svojim pesnickarstvom pripomina Petra Juhasa :-)

274
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: :-D Ta off topic konverzace je imho o dost zajímavější, než letošní Ss :D :D :D

275
Violete
Reagovat

@jjj: Tak to prr, bysta je prece na slechtickych sidlech zavedeny pojem. Takze doporucuji zopakovat si lekce u ucitele dvorni etikety a umeni a pri neuspechu se zavesit za ksandy do pruvanu ;-)

276
Bezík
Reagovat

@Violete: Viděla jsi někdy rozpůlený prase ?! Musíš uznat, že to je mnohem férovější nabídka, než když třeba z princezny dostanu tu spodní polovinu, že ? Kam si to pak vystavím ???!!! :-D

277
Mila
Reagovat

Lucie Bikárová je to nejlepší, co letošní superstar nabízí : skvělá zpěvačka, zábavná, živá, veselá…a že je trochu sebevědomá – proč ne, má na to. Vždy se těším, co z ní zase vypadne, jak se zatváří. Je to život a mládí v té nejryzejší podobě. Chcete raději nudné a ustrašené obličeje, kuňkající zpěvačky, „uspávačky hadů“ – jak tady často citujete.
Lucie umí a vy byste to měli uznat bez zbytečného hejtování a dávání přívlastků. Můžu mít jiného favorita, ale dokážu uznat i kvality soupeře.

278
Violete
Reagovat

@Bezík: To víš, jako princezna nemám takové zkušenosti, takové zážitky jsou mi vzdálené při rozhlížení se ze svých komnat, ale moje kamarádka Viktorie by o tom mohla něco vědět, když si namlouvala pasáčka vepřů. Možná bychom Viktorii mohli poradit, jakého interpreta ze Superstar by si měla dát do hrací skříňky, někoho hodně skladného :-)

279
Tomáš
Reagovat

@dolores: Ano, to je přesně on. Charismatu má na rozdávání, přesně tak. Vašek asi univerzální moc nebude ale mě to vůbec nevadí. Proč by kvůli tomu nemohl jít do Finále? Když si s finálovými koly poradili takoví pošuci jako třeba Jaroš, Jankovič nebo Šeps tak proč odstřelit dobrého zpěváka jen proto že není dostatečně univerzální? Vsadím se že by byl o dost vkusnější ve finálových kol než spousta z těch co se tam už v minulosti dostali. Bohužel ale produkci a porotě je asi tohle dost jedno takže se taky vsadím že ho vyhodí. Oni hledají hlavně univerzála nebo šaška, až potom kvalitní zpěváky. Pak ta jejich čistka vypadá tak že tady některý lidi už ani nemají komu fandit. Juháse mi taky trochu připomíná, ten měl ještě loni ve Voice štěstí že se se svým vzevřením a stylem dostal v této komerční show až tak daleko.

280
Violete
Reagovat

@Tomáš: Tak to bych se ohradila, jak nazyvas Sepse, on naopak byl mazany, takovy vlk v rouse berancim, dokazal v dobrem slova smyslu zblbnout porotu a propagovat svuj umelecky nazor.Ale souhlasim, ze v dnesni Superstar by se mu asi tak nedarilo postupovat soutezi.

281
Violete
Reagovat

A našla jsem super song pro Jaroslava Dolníka https://www.youtube.com/watch?v=382BTxLNrow, co říkáte?

282
Prochor
Reagovat

@Mila: Já taky nemám rád takové vystrašené týpky. Třeba krásná Tereza Mandzáková házela tak vyplašené pohledy, že jsem nikdy nevěděl jestli za chvíli neuteče z jeviště. S Bikárovou je legrace.

283
Tomáš
Reagovat

@Violete: Šeps byl v první řadě vždycky šašek. Já mu to jeho umění nikdy moc nežral.

@Prochor: Vidíš a mě nebavila Mandzáková a nebaví mě ani Bikárová, tak u mě je to úplně jedno. :-D

284
Violete
Reagovat

@Tomáš: Tak v tom se prostě neshodneme. Mně bude v soutěži chybět Adrián Ševc, vůbec nechápu, jak ho mohli vyhodit tak brzy, alespoň do duetů mohl zůstat, takhle zpíval před čtyřmi lety https://www.youtube.com/watch?v=aIfYoJusMXs

285
Tomáš
Reagovat

https://superstar2020.cz/tyto-posledni-ctyri-skupiny-nas-v-nedeli-v-superstar-2020-cekaji/?fbclid=IwAR33C1zX6hueI5Doxbnvgyqp_YyihTR-XcaPS2EVM14FQLB_kKrrzrG6U-s Jestli mi z toho třetího kvarteta vyhodí Timoteje i Krušinu a nechají postoupit Kollárovou, tak to bude fakt masakr. Ale asi bych se na to měl připravit.

Jinak mě překvapuje že podle Leošových indicií zřejmě nebude ve Finále ani Jakubkovič. U toho sem si myslel že má finále skoro jisté, tak nevím co se stane. To by mě moc zajímalo pokud tam vážně nebude, který slovák tam teda místo něj bude. Timotej je asi taky ze hry, tak že by Choma? Jinak už teda vážně nevím. Tak asi Mikulka ale pokud tam bude ještě nějaký další, tak netuším kdo.

286
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Souhlas se Šepsem. Byl to hlavně šašek a pozér. Mohl být rád, že když tam zůstali poslední tři s GG a Adamcem, tak nedostal přes držku v přímým přenosu :-D Adamec odmítl sdílet s ním pokoj a raději se na oko přestěhoval ke GG (měl tehdy v Praze přítelkyni a trávil noci u ní :-D).
Mandzáková mě taky nebavila a Bikárová sice umí trochu zpívat, ale je mně krajně nesympatická…

287
libena
Reagovat

@dolores: vendula pochází z vesnice nedaleko…dala se do dvojice s tomášem matonohou a vystupují pod názvem inspektor kluzó
takový jazzový popík

288
Violete
Reagovat

Finále patrně nemá jisté nikdo, ale kdyby nakonec byly ve finále Choma a Mikulka, tak to by byl sen. Pak ještě Dolník, Oláh a Schreiner a jsem úplně spokojená :-) A Timoteje bych brala k nim pro zpestření. Doufám, že bude převaha kluků ve finále, protože z holek, které mě nejvíce zajímaly, mi už většinu porota vyházela.

289
Bezík
Reagovat

@Violete: Proč tam tlačíte toho Oláha, dyk ten člověk zpívá skoro tak blbě jako já. A já mám povoleno zpívat jen v sebeobraně !!! :-D

290
Violete
Reagovat

@Bezík: Mě bavil nejvíce na castingu, jak jsem tady už psala připomíná mi Vino Alana, který je moje srdeční záležitost, tak asi proto https://www.youtube.com/watch?v=uNDzwl6s0b4

291
Bezík
Reagovat

@Violete: To jako chceš srovnávat Vina s Oláhem ??? :-D :-D To sis zalila uši voskem bo co ? :-D

292
Ally
Reagovat

@jjj:
Asi to byla Diana Kalashová, já naštěstí tyhle soutěžící co mě nebaví, vypouštím a nebudí mě další roky ze spaní jako DJ Vlada :) ( v normálním životě mi to u pár lidí ještě moc nejde :)

No a jestli pacientka Bikárová..tenhle termín používá i kolega a už jsme si zvykli, že jeto takové přátelské :) , asi to myslela dolores stejně

@Violete: @dolores:

Vendula/ plus J. Cina / tady, kdybyste chtěly / chtěli pohádku na dobrou noc :) je to delší ale pěkný ..Malý princ
https://www.youtube.com/watch?v=IobJ4H217HQ&feature=share

293
Violete
Reagovat

@Bezík: Asi nejde jen o zpev, ale nejaka podobnost tam je, krehkost uvnitr v kontastu s drsnosti na povrchu, ale Vino je pro me TOP, to je jasne.

294
jjj
Reagovat

@Violete:
Vidím podobnost maximálně v postavě. Asi by neskákal radostí dva metry do vzduchu, kdyby věděl, s kým ho srovnáváš :-) Vina jsem neznal, zpívá vážně dobře, pustil jsem si i něco jiného, je s podivem, že se víc neprosadil. Jen hádám, že je možná trochu problémovej.

295
jjj
Reagovat

@Mila:
Celkem se tu pro Lucii Bikárovou ujalo označení „pacient“. A myslím, že je to myšleno hlavně v dobrém a ze srandy, perfektně to k její hyperaktivitě sedí a jsem si skoro jist, že ani Lucie by s tím neměla žádný problém a zasmála by se tomu. Mně je třeba hned trochu sympatičtější :-)

296
Ally
Reagovat

@jjj: Jo taky to tak vidím, visí mi příspěvek na schválení, zřejmě ne kvůli slovu pacientka :) ale že jsem dala moc odkazů..

Jinak taky lehce OT ale prý tedy na podzim asi vyjde dost desek atd, jak jsou všichni doma a nekoncertují , žádné festivaly v létě..tak snad něco páchají ..:)

297
Bezík
Reagovat

@jjj: No jo, když tady je to samej pacient … :-D :-D

298
Prochor
Reagovat

@jjj: U soutěžícího na začátku je dobrý, když se něčím odlišuje aby se o něm mluvilo a aby si ho lidi zapamatovali. Většinou pak vznikají rozdíly v názorech. Tak Bikárová je typická tím, že se chová jako pošuk a taky se o ní často mluví. Aneta byla zase typická tím, že propagovala Alanis Morisette. Šeps propagoval srandovním způsobem reage atd.Takže z čistě komerčního hlediska postupuje Bikárová správně i když si myslím, že to u Lucky není taktika ale že se takhle chová normálně :-)

299
Violete
Reagovat

@jjj: Tak to jsem ráda, že jsi si Vina pustil, já nejvíce zbožňuji píseň, která zaznívá tady na začátku tohoto dokumentu https://www.youtube.com/watch?v=rkKAFOalwZ8 a líbilo by se mi, kdyby takové minidokumenty k výrazným osobnostem Superstar dělala Nova. Já jsem Vinovi dokonce psala, jestli by nechtěl přijet koncertovat k nám, jak jsem ho chtěla slyšet naživo. A myslím si, že Vino má tak dobré srdce, že by se Oláha ujal a mohl by být jeho mentor. Jejich duet by boural hitparády :-) K Lucii Bikárové, moc ji nemusím, ale v té čtveřici se mi líbila nejvíc, zvlášť jeden moment, kdy si to náramně užívala, podle mě je spíše taková divoká a hodil by se k ní spíše pojem „Amazonka“.

300
jjj
Reagovat

@Violete:
A odepsal ti něco? Hlavně Vinovi za žádných okolností ohledně Oláha nic nenavrhuj, neposílej na něj žádný odkazy, dělej, jako by se nikdy nenarodil. Nebo jdeš okamžitě na blacklist a ještě se s tebou bude soudit pro urážku na cti. Možná bys poznala, že Vino není až takovej dobrák :-)

301
Tomáš
Reagovat

Já ohledně Oláha úplně souhlasím s Violette co o něm napsala. SuperStar nikdy nebyla jen o zpěvu. Prostý lid jako jsme my vždy hodnotí v první řadě podle sympatií a podle toho jak na něj ten člověk na pódiu působí a co na něj vysílá. My nejsme žádní učitelé zpěvu abychom hodnotili jen podle techniky. Někdo může zpívat perfektně ale když v sobě nemá tu jiskru a charisma, tak je to stejně všechno k ničemu. Na druhou stranu zase když někdo neumí zpívat vůbec a je fakt hodně špatnej, tak to pak taky moc daleko nedotáhne. Asi by to mělo být tak nějak vyvážený, od obojího trochu a to všechno dělá dohromady whole packpage. Bohužel všechno dohromady se sejde v jednom člověku málokdy a když už jo, tak ho produkce stejně většinou vyhodí protože se jim nehodí pro jejich účely. Zrovna Oláh jakkoliv bych mu to přál a je jedním z mých hlavních favoritů, tak ve Finále určitě nebude. A to prostě proto že tam bude Dolník, který sice podle mě není tolik charismatický ale zpívá líp a dva podobné typy tam nepustí.

302
jjj
Reagovat

@Bezík:
Jeden z nás není, někdo musí mít odsud klíče :-)

303
nofux
Reagovat

TV program Markízy na 24.5.
SEMIFINÁLE: Na začiatku ich boli tisíce, teraz ich zostáva desať! Tí najlepší z najlepších z celého Česka a Slovenska zvedú strhujúci spevácky súboj o postup do veľkolepého SuperFinále. V stávka je prestížny titul Superstar a rozprávková výhra v hodnote 75-tisíc eur. Nenechajte si újsť napínavé semifinále SuperStar

Takže to vypadá, že budou jen 2 finálová kola jestli to chápu správně???

304
Tomáš
Reagovat

Pro mě jsou ti nejzajímavější kluci z těch co jsou ještě stále v soutěži Vávra, Oláh, Timotej, Fanta, Krušina a Choma. Kéž by se aspoň jeden z téhle šestice dostal až do Finále, to bych měl vážně favorita číslo 1 a fandění se vším všudy. Ale myslím že pokud se tam vůbec někdo z nich dostane, tak to bude skutečně zázrak. Šafrata, Dolník nebo Mikulka jsou fajn ale ti už pro mě nejsou až tak zajímaví a už to budou spíš pro mě takoví náhradní favoriti pokud nikdo z mých hlavních favoritů nepostoupí do Finále. Myslím že to dopadne přesně tak jako vždy. Ty nejzajímavější porota do Finále nepustí a mě nezbyde nic jiného než zase fandit náhradníkům.

305
Tomáš
Reagovat

@nofux: Vůbec by mě to nepřekvapilo. Bohužel současná situace asi jim toho ani moc jiného neumožňuje. Je to všechno v háji slušně řečeno. Kdyby zpívali všichni z domu, tak si nedokážu představit jak by probíhalo vyřazování. Vždyť by se ani ti soutěžící nemohli společně radovat z postupu a nebo smutnit z něčího vyřazení, nemohli by se ani objímat, nebylo by to prostě ono. V rouškách zase budou působit komicky ale pořád je to ta lepší varianta. Já bych byl pro ty průhledné štíty co teď už na Nově všichni nosí. To je asi to nejlepší řešení. Ale jen dvě finálová kola to je fakt mazec, to je ještě horší než sem si myslel. :(

306
Violete
Reagovat

@jjj: Odepsal, přijel by rád, ale ptal se, jak by se to dalo zařídit, tak jsem se i snažila psát na některé instituce, jestli by ho nepozvali. Z toho je vidět, jaká jsem jeho obrovská fanynka :-) Ale teď, když to tady čte produkce, tak třeba mi ho pozvou někdy do Superstar, nebyla by to krása? :-)

307
Bezík
Reagovat

@jjj: Ten co je měl (Scalex) už dávno odešel a hodil je do Vltavy … :-D

308
Violete
Reagovat

@jjj: A že by klíče měl Tomáš? :-) Ono to vyjde nastejno, když se teď kvůli COVID-19 zdržujeme převážně doma.

309
Scalex
Reagovat

@Bezík: jsa Nymburákem, tak do Labe.

310
Bezík
Reagovat

@Scalex: Chtěl jsem to zamlžit, kdyby si vzal někdo skafandr a začal v Nymburce prohledávat dno … ;-)

311
Tomáš
Reagovat

Taky sem z toho v šoku, myslím že nebýt toho koronaviru, tak by finálových kol bylo aspoň o dvě nebo o tři víc. Je jasné že letos tu sérii nějak dojet musí a dobrat se vítěze ale doufám že někdy v budoucnu až to bude možné, tak nám to vynahradí nějakým plnohodnotným ročníkem SuperStar kde bude o to víc finalistů i finálových kol. Tomu sice nevěřím že nám to v budoucnu vynahradí nějakým plnohodnotnějším ročníkem i kdyby k tomu ty podmínky byly možné, spíš jsou ještě rádi že to tentokrát můžou takhle ošidit a pořádně na tom ušetřit ale nějak se utěšovat musím jinak bych se z toho asi zbláznil.

312
Tomáš
Reagovat

Myslíte že bude nový rekap? Vladovi se asi tentokrát píše dost těžce.

313
Joel
Reagovat

Náhodou, buďme jako fanoušci za koronavirus rádi. Samozřejmě s nadsázkou, ale mě osobně těší, že je teď divadlo takové roztahané a můžeme si užít všechny výkony bez toho, aby je osekali. Bunkr byl sice zpracovaný zvláštně, ale celkově jsem rád, že můžeme vidět několik vystoupení od více soutěžících a ne jen castingy, pak díl nebo max dva a pak už jenom 8-9 finálových večerů (i když to už tu dlouho nebylo, jen reaguju na vaše podněty tady). Jelikož většinou už tak od top 5 nemám komu fandit, tak mě závěrečné díly ani nebaví :D

314
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: To máš pravdu, že se mi tentokrát píše dost těžce, navíc jsem přes den v práci, kde jsme tento týden najeli zpátky na normální pracovní dobu a minulé dva večery jsem se věnoval synovci :-) Dneska večer se k tomu ale už dostanu a navíc jsem už slíbil, že rekap bude mít exkluzivního hosta ze záhrobí, vloni zesnulého českého herce, který si zopakuje svou životní roli :-) Můžeme si aspoň dát tipovačku, o kterého herce půjde:

a) Luděk Munzar
b) Václav Postránecký
c) Stanislav Zindulka

Pokud by to byl Munzar, tak si znovu zahraje Jakuba Skláře, pokud Postránecký, tak se znovu představí jako Přemek Tvaroh z mého vůbec nejoblíbenějšího seriálu Byl jednou jeden dům, a pokud Zindulka, tak si zopakuje Josefa Pumplmě z Vlaku dětství a naděje :-) Tak který z nich myslíte, že to bude? :-)

315
jjj
Reagovat

@Violete:
Vážně žasnu, jak jsi aktivní. Možná až hyperaktivní :-) Nápad pozvat ho zajímavej, ale pravděpodobně nerealizovatelnej. Vina tu podle mě skoro nikdo nezná, do toho by těžko někdo šel, není divu, že jsi neuspěla.

316
jjj
Reagovat

@nofux:
Byl by masakr, kdyby byla jen dvě živá kola. Snad se to dá vyložit i nějak jinak. Když už mají po delší době slušnou sledovanost, zřejmě i kvůli aktuální situaci s virem, že by toho nevyužili?

317
Violete
Reagovat

@jjj: No já jsem od naprosté pasivity přešla k aktivitě a to včetně toho, že dřív jsem tady na Panáčkovi řadu let jen přihlížela. Navíc já už na nereálné myšlenky nevěřím, před časem jsem si třeba umanula, že budu propagovat Thuny a už se to začíná v uměleckém projektu realizovat. Takže třeba i ten Vino časem bude. Jen na vítěze Superstar nevím, zda to zafunguje :-) U Nikoly to nevyšlo, tak usilovně myslím na jednoho zpěváka, ať je ve finále a mohl by to tam dotáhnout svojí nenápadností skrytě ze zálohy :-) Jen to chce ještě touchdown.
@DJ Vlado: Těžká otázka, tak já si tipnu Postráneckého.

318
jjj
Reagovat

@DJ Vlado:
Pozor Spoiler! Správná odpověď je opravdu b, Václav Postránecký, to není tip, ale prosté konstatování faktu. V rekapu využiješ jeho křestní jméno. Nějaký výkon, nechci spoilerovat moc, takže nenapíšu který, bude plochý jak Letiště Václava Havla, nebo jak to vždycky píšeš. Co jsme s Violete vyhráli? Hlavně ne společný výlet, já se ji bojím, nechci bejt rozpůlenej :-)

319
DJ Vlado
Reagovat

@jjj: Zatím samozřejmě neprozradím, jestli je to správně, natož co kdo za to vyhrál, ale jdeš na to rozhodně logicky, mj. s tím Letištěm VH, jelikož Přemek Tvaroh byl pilot RAF, jakkoliv se nás v Barikádě ve vedlejší ulici (přetočená delší verze posledního dílu Obvaziště Boccaccio, kterou od revoluce nedávali, ale já ji možná jako jediný příslušník mé generace znám) snažili přesvědčit, že bojoval na východě, jelikož se tam objevuje v polské nemocnici ošetřován ruským lékařem, viz.: https://www.ceskatelevize.cz/porady/899205-byl-jednou-jeden-dum/8743-fotogalerie/ (fotka 4) :-)

320
Violete
Reagovat

@jjj: Vida, už jsme v tom zase spolu :-) Ale neboj, teď nemám zrovna půlicí období. Jen aby DJ Vlado nevyhlásil cenu, že si to musíme u něho odpracovat, třeba veřejně prospěšnými pracemi v té vedlejší ulici aneb Zmetci – Misfits v praxi :-)

321
Tomáš
Reagovat

Tak si říkám že jestli fakt budou jenom dvě finálová kola, tak je vlastně úplně jedno kdo v tom Finále bude. :-)))) Říkám si jestli je to fakt možné a jestli to přece jen nešlo udělat nějak jinak. Pokud to bude takhle, tak to asi bude něco na způsob finále Talentu a nebo X Factoru na Primě. A asi vyhraje ten co už od castingu má největší promo a největší ohlasy protože se za tu kratičkou dobu ani nestačí nic změnit. No je to vážně neskutečná bída, jestli to tak doopravdy bude. :-o

322
Bezík
Reagovat

@jjj: Zase máš šanci, že tvoje horní polovina skončí na nějakém jejím zámku a návštěvníci tě budou obdivovat ! Na druhé straně netuším, jak skončí tvoje spodní polovina, jestli v kuchyni, ve sklepě nebo na Aukru … :-D

323
Tomáš
Reagovat

@Bezík: O čem se to tu sakra doprdele vůbec bavíte?

324
dolores
Reagovat

@Tomáš: oni stale rozhoduju ako to vobec bude, hoci maju uz plan, ale nechcel ho prezradit dnes v Telerane sef PR Markizy, …ale ze po kvartetach a duetach maju predtocene este solove vystupenia, tak kvoli korone, ak som to spravne pochopila natocili akoby semifinale bez divakov ?
btw.vela hovoril a nic nepovedal .. akurat, ze Majsky ma na insta100 tisic followerov :-D

https://superstar.markiza.sk/aktualne/1995987_je-superstar-v-ohrozeni-sou-cakaju-zmeny-ake-tu-este-nikdy-neboli

325
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Klid Tomášku, věnuj se SS, tomu kolik bude finálových kol a nesnaž se všemu rozumět, nebo si princezna Violete z tebe udělá kožený kobereček ! ;-) :-D

326
tynka
Reagovat

to vážně budou jen dva živáky????

327
Tomáš
Reagovat

Ajéje tak podle ukázek bude Fanta zpívat duet s Bikárovou. A na konci Bikárová pláče a Fanta ji objímá. Takže to je jasný jak to dopadne, pošlou dál Bikárovou a Fanta půjde domů. No jak jinak, afektovanou krávu si pošlete do živáků a jeden z nejzajímavějších zpěváků půjde domů. Fakt žasnu nad tím jaký vkus má porota a produkce ale co se vlastně divím, vždyť jsou jejich rozhodnutí pořád stejná a nic se na nich od předchozích let nemění. Možná postoupí oba dva ale nevím nevím, nevypadalo to moc dobře.

328
jjj
Reagovat

@Bezík:
Violete z něj udělá spíš karbanátky než kobereček. Připadá mi víc jak řezník než princezna. A nebo je to princezna, co hrozně ráda vypomáhá v kuchyni :-)

@dolores:
Hodně sebechvály od toho šéfa :-) Zajímalo by mě, jak chtějí udělat ty tři díly. Jeden díl budou zbylá kvarteta a začnou duety. Mělo by být 14 duetů. To vychází na čtyři kvarteta a přibližně čtyři až pět duetů příště, kolem deseti zbylých duetů přespříště. Podle programu by jich po duetech mělo zbejt 18. To je docela dost na jeden díl na sólových vystoupení. Asi to nějak zrychlí.
A jestli budou jen dvě živá kola, tak mně osobně to sice nevadí, protože neočekávám, že by mi zbyl někdo na fandění. Ale vůči soutěžícím to není úplně fér, bude hodně rozhodovat, jakou oblibu získali ve výběrech. Některý moc neukazujou nebo jim dávaj nevhodný výběry. Když je víc kol, tak se postupně smazává, jak byl kdo oblíbenej před živými koly.

329
Bezík
Reagovat

@jjj: No o těch karbanátkách jsem chtěl pomlčet, ehmm … :-D Ale Violete je velmi praktická princezna, takže zužitkuje jak maso tak kůži … ;-)

330
Violete
Reagovat

@jjj: Kdepak, já jsem princezna, co ráda zahradničí, takže si vyprošuji další narážky na řezničinu. Ostatně já bych neublížila ani mouše a trofeje mi nesmějí přijít na oči.
@Tomáš: Dvě živá kola to je vážně málo, na to, že se v soutěžících dosud diváci skoro ještě pořádně nezorientovali, jsem tedy zvědavá, kdo nakonec bude vítěz. Třeba díky tomu vyjde konečně i ten chlap za vítěze, třeba Dolník? Já bych mu to i přála.

331
Tomáš
Reagovat

@Violete: Já myslím že vyhraje baba i kdyby to živé kolo bylo jen jedno.

332
Rick
Reagovat

Pochopil som z toho ze čakajú ešte kym sa niektoré opatrenia zrušia hlavne v ČR kde je to miernejšie ako u nás a budú sa živé prenosy natáčať tam ak tam dostanú Slovákov. Bud bude malý počet ludi na živakoch alebo nikto. Taktiež som pochopil ze asi sami nevedia koľko kol bude ešte live. Možno posunu celkovo dátum finále aby dali viac live lebo tieto epizódy co budu dávať mali byť dávno za nami ale sú natiahnuté aby výkrik co najviac týždňov. Osobne si myslím ze plánovali 4-5 live a teraz sa snažia to nejak vyriešiť.

333
jjj
Reagovat

@Violete:
Upřímně se kaji a lituji svého omylu, Vaše Výsosti :-) Holt nejsem takový gentleman jako Bezík, který byl sice také uveden v omyl, ale taktně o domnělém koníčku pomlčel. Přitom je to práce jako každá jiná. Předpokládám, že na zahrádce nejraději pracuješ s křovinořezem, pilkou či sekerou a ráda půlíš všechno, co ti přijde pod ruku :-)

334
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tomasi tak to nebude, postoupi z duetu oba dva. Nezapominej na fotku u Ester, v semifinale je Fanta i Bikarova, takze oba pujdou dal.

335
Bezík
Reagovat

@jjj: Ano, ano, máš se ode mne ještě co učit, například moje mistrovství v zavazování princezniných střevíčků, v tom jsou leta dřiny !!! ;-)

336
Tomáš
Reagovat

@Monika: Díky za uklidnění. Taky mi to vlastně docvaklo a vzpomněl jsem si na tu fotku o které se tu psalo a že Fanta tam byl taky. Takže aspoň že tak. :-)

337
jab
Reagovat

@Monika:
Fakt si myslíš, že by Esther nechali zveřejnit na iG fotku se seminifinalisty. Skoro bych to tipl na nějakou kouřovou clonu nebo momentku z oběda mezi nácviky.

338
jab
Reagovat

@jab:
Aha, tak fotka je z pizzerie v Praze, ale z těch komentářů si nejsu úplně jistý, jestli všichni na téhle fotce postoupili.

339
Violete
Reagovat

@jjj: Přiznávám, že křovinořez je můj hřích mládí, museli ho přede mnou zamykat :-) Ale teď už se nejraději hrabu v hlíně.
@Bezík: Udobření se tedy nabízí jediné, nasednout na kládu a uniknout všem co nejrychleji dokážeme a k tomu nám bude hrát Rozvíjej se poupátko.

340
Bezík
Reagovat

@Violete: Aha, no já vím, že film „Texaský masakr motorovou pilou“ se měl původně jmenovat „Toskánský masakr křovinořezem“ a měl být natočen podle skutečných událostí, ale producentům to přišlo moc kruté … Tak proto ti ho vzali a zamkli v kůlně … :-D

341
Jana2
Reagovat

Prosím kdo byl na té fotce o které mluvíte?

342
DJ Vlado
Reagovat

Zkusí si ještě někdo kromě Violete a jjj tipnout, který vloni zesnulý herec bude exkluzivním hostem rekapu? Munzar, Postránecký, nebo Zindulka? :-)

343
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Dobrá, tak Zindulka ;-)

344
Violete
Reagovat

@Bezík: Já myslím, že oproti tomu, co se odehrálo ve Florencii v roce 1478 při slavnostní mši v katedrále Santa Maria del Fiore je jakákoliv má aktivita slabý čajíček. Mimochodem ta hudba v seriálu je nádherná https://www.youtube.com/watch?v=TETgHZf6ho0

345
Bezík
Reagovat

@Violete: No jo, tož to byly zlaté časy, zlaté časy ;-)

346
Violete
Reagovat

@Bezík: Zlaté časy pro umělce, takový Medici ten by snad podporoval i Superstar :-)

347
Bezík
Reagovat

@Violete: Zlaté časy pro umělce i milovníky „live“ masakrů ! :-D

348
jjj
Reagovat

@Violete:
Mně už úplně dochází slova. Sice už se začínáš pomalu přiznávat a všechno do sebe začíná zapadat, na druhou stranu všechno zlehčuješ odkazováním na ještě větší masakry. Tvrdíš, že teď už se nejraději hrabeš v hlíně. Nepochybně na konci hrabání zůstane v zemi velká díra, do který se čistě náhodou vejde něčeho půlka. V seriálu Přátelé se Phoebe někoho ptala, co má rád a dotyčný odpověděl, že věci, co jdou spálit. A na dotaz, co nemá rád, odpověděl, že věci, co spálit nejdou, ty že úplně nesnáší. Na stejný dotaz odpovím ze tebe, máš ráda věci, co jdou přepůlit a nesnášíš ty, co nejdou :-)

349
jjj
Reagovat

@jjj:
Teď se mi vybavuje, že dotyčný vlastně odpovídal, že má rád věci, co jdou přepálit. Je to dost podobný přepůlení, možná to byl nějakej tvůj příbuznej :-)

351
Violete
Reagovat

@jjj: Konečně vidím fotku, o které se tady pořád mluví. Jinak k tomu příbuznému se tedy nehlásím, ale Phoebe ta by mohla být má spřízněná duše, neboť mám na stěně obraz, který se tomu jejímu podobá :-)

352
Jana2
Reagovat

@jjj: děkuji :-)

353
Bezík
Reagovat

@jjj: Hele, asi tak, ty si nacvičuj dvorní etiketu a zavazování střevíčků. Až bude chtít princezna půlit, tak se bude půlit !!! ;-)

354
Nadya
Reagovat

@DJ Vlado: Čistě z nostalgie, protože jsem ho jediného potkala osobně, tipuju Zindulku. A tu rozšířenou verzi posledního dílu Byl jednou jeden dům jsem asi viděla taky. Sice si to nepamatuju, ale pokaždé, když ten seriál reprízují, chybí mi v posledním díle Postránecký. Prostě mám takový neodbytný pocit, že by tam být měl, že si na to vzpomínám.

355
Prochor
Reagovat

@Tomáš: A to si ještě vemte, že takový Ben Christovao přišel o svou životní šanci reprezentovat Českou republiku na Eurovision Song Contest, který byl zrušen. To musí naštvat.

356
Prochor
Reagovat

Pro ty, koho zajímají výsledky FB popular poolu na bunkr:
Do hlasování dorazilo skoro tři tisíce hlasů.
Zde jsou výsledky:
1. Diana Kovalová
2. Štěpán Mráz
3. Martin Schreiner

357
Violete
Reagovat

@Bezík: Už jsem na to přišla, jestli vám s jjj maminka nepřidávala do mléka Esteva Solera, proslulého surrealistického spisovatele, jste totiž na stejné vlně.
@Prochor: A nebude reprezentovat Ben příští rok?

358
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Bena jako zpěváka nemusím až na jeden song, podle mě by se tomu moc věnovat neměl ale v porotě SS sem ho měl rád a bylo by fajn kdyby tam zase někdy byl znovu. Pokud jde o tu Eurovizi, tak by to měli kompletně celé přeložit na příští rok aby to bylo ke všem spravedlivé a aby nikdo o svou šanci nepřišel. Vítězové národních kol jsou, tak na co to celé vyhlašovat příští rok znovu? Stačilo by jen to mezinárodní finále, které se letos nemůže uskutečnit. I když bůhví co bude za rok. A nebo to měli udělat letos podobně jako American Idol ale určitě ne to celé bez odkladu úplně zrušit, to k těm letošním vítězům a jejich fanouškům vážně fér není.

359
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Tři tisice hlasů je hodně málo ve srovnání se skutečným sms hlasováním, tam takový počet dostane sám pro sebe i člověk co je na posledním místě a vypadává. Takže z toho se nedá odvodit stejně nic ale jinak mě úspěch Diany těší.

360
jjj
Reagovat

@Bezík:
S tím nacvičováním dvorní etikety a zavazováním střevíčků mám docela problém. Violete mi při neúspěchu doporučuje, abych se zavěsil za kšandy do průvanu. To by se ještě dalo, maximálně bych nachladl. Ale jak ji znám, kdyby mi to nešlo, tak bych se časem musel povinně věšet i za něco jiného, a to už by nebylo tak příjemný. Spíš hodně nepříjemný. Takže raději zůstanu neotesanec :-)

361
Prochor
Reagovat

@Violete: Obávám se, že pravidla ESC s coronavirovou situací nepočítaly. Takže těžko říct jak to bude s Benem.

362
Violete
Reagovat

@jjj: Už mi dochází trpělivost, nahnala bych vás s Bezíkem na zahradu, ať mi pomůžete s květinami, zrovna mi dorazila báječná dodávka rostlin Beefsteak plant, tak kdo se hlásí dobrovolně?

363
Violete
Reagovat

@Prochor: Ale to se dá řešit asi i dodatečně, já bych to udělala, jak říká Tomáš, přeložit to i s již nominovanými zpěváky. A Benovi jsem to přála. Ráda vzpomínám na jeho podání Family Portrait v Superstar. Pro něj ta Eurovize je jak dělaná, https://www.youtube.com/watch?v=JXlA8mSniNs

364
jjj
Reagovat

@Violete:
Jsem spíš realista a snažím se pojmenovat věci pravým jménem. Mimochodem, podle mě to nefunguje tak, že když někoho sníš nebo si ho přidáš do kafe, že pak získáš jeho schopnosti. Upřímně mě ale vůbec nepřekvapuje, že tomu věříš. Zřejmě ty připravené díry, co vyhrabaváš na své zahrádce, zůstanou často prázdné :-)
@Violete:

A sakra, už ti dochází trpělivost, úplně se mi ježí chlupy na zádech. Dobrovolně se zahrádku nehlásím, rád bych, ale opravdu mám hrozný práce, musím totiž udělat…, zrovna mě nic nenapadá, ale je toho hodně, ale Bezík určitě rád vypomůže. Já za nic nemůžu, navedl mě, je to všechno jeho vina! A má určitě spoustu schopností, co by se ti mohly hodit :-)

365
Bezík
Reagovat

@Violete: No, „syrák“, jak by řekl básník Kytka jsem zřejmě sál už s mateřským mlékem :-D Perilla frutescens říkáš ? Nenene, zahradničení není můj obor. Ale s půlením vždycky rád vypomůžu, stejně jako s věšením do průvanu … ;-) :-D

366
Prochor
Reagovat

@Violete: Nechat vítěze národních kol dává logiku. Ale vezměte si například, že Švédsko bude příští jaro možná pořádat Melodifestivalen 2021 pokud to bude možné. Že by vynechali soutěž, která nastartovala dráhu ABBY je pro švédy nepředstavitelné. No a vítěz Melodifestivalen má právo reprezentovat Švédsko na ESC. Najednou budou mít dva vítěze. Ale je pravda, že třeba my národní kolo ani nemáme takže u nás není moc co řešit.

367
DJ Vlado
Reagovat

@Nadya: Nejen Postránecký, ale i Čepek, Hudečková a Moučka mají v Barikádě dokončené osudy, které v Obvazišti chybí :-/ Postránecký je tam v té polské nemocnici, Čepek je zastřelen na pochodu smrti, Hudečková utíká z lágru a loučí se s francouzským přítelem a Moučka je tam ve vůbec nejakčnější scéně, kdy se setkává s Vinklářem a Hanzlíkem při bojích na vršovickém nádraží :-) Obě verze mají svá pro i proti, ale ty dotažené osudy jsou jasným plusem Barikády :-)

368
Violete
Reagovat

@jjj: Vykládám si to tedy tak, že dřina na zahrádce je vám cizí, ale pokud bych chtěla, abyste bojovali s Řádem mečových bratří, tak se hned s Bezíkem přihlásíte :-)

369
Bezík
Reagovat

@Violete: Jasná věc Vaše veličenstvo, to stačí písknout a jsme tam jak na koni ! (a v brnění !!!) ;-)

370
dolores
Reagovat

verim, ze nikomu nebude vadit, ak sa vyjadrim k zakladnej teme v tejto diskusii :-):-)

Bugalova niekde od 5:40 hovori, ze sa tesi , ze Giovanni s partnerkou dostanu potom aj viac „drajvove“ piesne , z toho mi vyplyva, ze obidvaja posupuju z duetov dalej :-o

https://superstar.markiza.sk/aktualne/1996080_superstaristov-cakaju-duety-pozrite-si-prve-ochutnavky-z-ich-vystupeni

371
Bezík
Reagovat

@dolores: No toto dolores ? O ničem jiném než o „základnej téme“ tu nemluvíme ! Nebo snad ano ??

372
Bezík
Reagovat

@Violete: Ještě k té „dřině na zahrádce“ Vaše veličenstvo, jen se stačí podívat na slůvko „zahradničení“. Základ slova „zahrad“ je ještě v pořádku ale co potom ? „ničení“ !!! A o mě se bohdá nebude říkat, že jsem snad zničil nějakou zahradu ! (k čemuž by jistě došlo, kdybych se s rýčem v ruce o cokoliv na zahrádce pokusil !) ;-)

373
jjj
Reagovat

@dolores:
Mně to nevadí, úplně v pohodě, klidně si piš i o Superstar :-) Vážně to podle té poznámky vypadá, že oba postoupili. Mně se jejich vystoupení líbí, jsou neuvěřitelně sladění, jak jeden hlas.

374
dolores
Reagovat

@jjj: diky jojo za ustretovost :-)
mne ti to pride zatial take mdle, ale mozno po celej ukazke zmenim nazor ;-)

375
jab
Reagovat

@Bezík:
Tak „zahrádkaření?“ ;-)

Podepsán vášnivý zahrádkář ze Slezska :-)

376
Tomáš
Reagovat

@dolores: Ať už jdou Giovanni s partnerkou konečně do prdele.

377
Monika
Reagovat

No musim rict, ze Julie a Klara jsou prekrasne baby, hned by mohly jit na molo a k tomu jeste velmi slusne zpivaji, ale me ukrutne nebavi, nemam rada tenhle americkej vyrvavaci styl zpevu. Takove sireny za me a jsem presvedcena, ze obe neprojdou. Jsou si hrozne moc podobne, takova kopie jedna druhe, nepusti dve stejne baby vizualne i stylem zpevu, na to je tam malo mist.

378
Monika
Reagovat

@dolores: No nevim ta koucka, muze to tak byt i nemusi. Mozna projdou do semifinale, tezko rict, ale ve finale s nima teda vubec nepocitam.

379
Violete
Reagovat

@Bezík: Ničení, či plenění zahrady je úplně v pořádku, pokud to bude mít duši. No, jestli o to nemáte zájem, mám tady v záloze Střihorukého Edwarda, už se mi hlásil, že mi pomůže, jen jsem vám s jjj chtěla dát přednost :-)

380
Violete
Reagovat

@dolores: Tak to moc nedávám, vyzývavý stříbrný oděv, to už nemohli více „vytunit“, že by měla garderobiérka v příbuzenstvu Měsíčníka a vyklízel šatník? :-) Také by mohly z fleku nahradit Jidáše v muzikálu v Hudebním divadle Karlín v reinkarnované scéně, tam se to tím třpytem jen hemží, případně i na roli andělů tamtéž by to bylo dokonalé :-)

381
Monika
Reagovat

U marese je ukazka Dominiky s Dolnikem. Dominika je velmi dobra, hodne se mi libi a dost se posouva v mem zebicku nahoru. Dolnik me proste nebavi, je to hroznej balik, dava do toho vic sily nez emoci, chybi mi jemnejsi a procitenejsi verze, ale na letosni bidu to mozna bude stacit. V jinem rocniku by si ani neskrtnul.

382
Tomáš
Reagovat

@Monika: Mě Julie a Klára vůbec nevadí ani jedna. Na to jak jinak holkám fandím málo, tak těm dvěma bych úspěch i přál. Hezky se na ně kouká, jsou sympatické a dobře zpívají. A pořád mě ten jejich styl zpěvu baví víc než quirky šeptačky. Aspoň mají charisma a nejsou nudné v porovnání s jinýma babama, aspoň teda pro mě. Ale dost možná máš pravdu že obě dvě do Finále nepustí, což je ale podle mě škoda. Naopak jak si napsala Dominika, tak sem začal pátrat v paměti a vůbec jsem nevěděl o koho jde a říkal jsem si, ona copak ještě nějaká Dominika v soutěži je? Rovňanová přece byla vyřazena a ta druhá taky. Pak mi docvaklo že myslíš Lukešovou. S tou já mám problém že je pro mě ta osoba tak strašně nevýrazná a nezapamatovatelná, nevím čím to je ale ta holka se mě nevryje do paměti snad nikdy. A tím pádem mě nebaví a nechyběla by mi. A Dolník je Dolník, s tím já žádnej problém nemám a i když jsou tam i kluci kteří mě třeba baví víc, tak Finále mu na 100 procent přeju a vůbec by mi nevadil ani jako vítěz i když vím že to letos bude slovenka. No je škoda že se zase skoro na ničem neshodneme. :-D

383
Violete
Reagovat

Dominika me od posledniho kola zacala bavit a ja myslim, ze Dolnik ma sanci i na vitezstvi. Naopak Julii bych chtela videt zpivat v dzinach a tricku, produkce zarid to prosim, alespon by se odlisila od Klary v tomhle vystoupeni.

384
Dana
Reagovat

Dělám něco špatně, že nevidím rekap z divadla?

385
jjj
Reagovat

@dolores:
Vážně není zač, jsem proslulý svou velkorysostí :-) Taky mě napadlo, že jejich duet bude někomu připadat málo akční. Já mám takový pomalý uklidňující přednesy rád, důležitý je, aby mi byl příjemnej hlas interpreta, což má každej nastavený jinak.
Ze předpokladu, že ona fotka je opravdu ze semifinále, tak už se dá odvodit poměrně dost semifinalistů. Devět z fotky, ten pár, pak Diana a Dominika jsou asi taky jasný, zřejmě i vždy vychválenej Dolník, možná Májský, když šéf zmínil oblíbenost jeho instagramu, to je 15 lidí z 18. Ale nevylučuju, že všechno bude nakonec úplně jinak, fotka mohla být udělaná po kvartetech, i když věřím spíš semifinále.

386
Violete
Reagovat

@Dana: Ještě není, DJ Vlado to sem vždy napíše, když je zveřejněný.

387
Dana
Reagovat

@Violete: Díky moc! Ulítávám na nich a ráda je čtu už léta, od dob Scalexe:) Někdy je to lepší než poslech účinkujících:))

388
Bezík
Reagovat

@Dana: Tak tak. Když střílí piják Kolalokovy limonády, netřeba volat lékaře ! Když Vlado píše rekapy, netřeba sledovat SuperStar !!! ;-)

389
Bezík
Reagovat

@Dana: Tak tak. Když střílí piják Kolalokovy limonády, netřeba volat lékaře ! Když Vlado píše rekapy, netřeba sledovat SuperStar !!! ;-)

390
Dana
Reagovat

@Bezík :))) Jo!

OT: jak děláte @jméno, aby z toho byl podtržený odkaz?

391
Dana
Reagovat

@Bezík:
že by takto?

392
Bezík
Reagovat

@Dana: Tak nějak :-D

393
Violete
Reagovat

@Dana: To je pravda, stejně tak i tady diskuse je někdy zajímavější než přenosy Superstar :-) A nejlepší byly dvojrekapy DJVlado-Scalex.

394
Dana
Reagovat

@Violete:
To tedy! Ale co pamatuju, to byly časy dodání dvojnásobné:)) a možnost sem psát jako diskutér nějak zapeklitá:)))

395
Violete
Reagovat

@Dana: Jak moznost sem psat zapeklita? Tak to asi nepamatuji, ja jsem dlouho jen pozorovala ten cvrkot tady zpovzdali.

396
Dana
Reagovat

@Violete: No teď stačí jen jméno + mail, předtím asi musela být registrace, což na mě bylo moc:)

397
Violete
Reagovat

@Dana: To je fajn.Tak vitej mezi nami a komu nejvice fandis?

398
Dana
Reagovat

@Violete: Zatím se tak nechávám nést a jména se mi pletou:) Sestřelila mě Barbora Piešová v castingu. A hodně se mi líbila dívenka s Derniére Dance a ještě něčím:) Žel i dívčinka Urcikánová, té je mi líto.
Bojím se k některým přilnout, už mi mizejí:(

399
Violete
Reagovat

Dominika by mohla mit sanci, tak uvidime. Presne, jak rikas, taky jsem si vybrala favority a uz jsou pryc. Jeste fandim ted nejvic Veronice a Chomovi.Mikulka je take fajn, dobry showman.

400
DJ Vlado
Reagovat

Rekap s exkluzivním hostem ze záhrobí, resp. jeho životní rolí, je venku :-)

401
Johanka
Reagovat

Omlouvám se, že se zpožděním (ale teprve teď jsem tady projela diskuzi), ale musím reagovat na zmínku o Dino Alanovi – ale to byla úúúplně jiná liga! Na toho nemá Jarda Oláh, při vší úctě, ani omylem. To byl (doufám pořád je!) teda excelentní zpěvák!

402
Dana
Reagovat

@DJ Vlado:
@Violete:
Asi bloudím:) Včera jsem nikde nenarazila na diskuzi k probíhajícímu dílu:) Prosím, hoďte mi sem odkaz, kde jste🍀

403
Dana
Reagovat

@DJ Vlado:
@Violete:
Už OK 🤔 Načetlo se mi vše až tímto mým komentem, ách jo. Už vás vidím… O tolik dní později….

404
Ter.
Reagovat

Bikárka dneska vypadá jak klingon.

405
Anonymní
Reagovat

Доводим Вас до сведения об одобрении выдать Вам некую сумму. Рекомендуем сейчас сиюсекундно разбираться с подробностями перейдя на главную страницу платежного сервиса в течение 5 часов.Не упустите момент пока Ваш доступ в систему не заблокирован!Зайти в систему: http://tinyurl.com/Kisegeks

406
Bobča
Reagovat

Dobrý den, případně pro pouhé psaní ahoj :-)
Vím, že můj vzkaz budeš ignorovat, ale…si milá, poděkuješ, poprosíš aj. je to strašně krásné :-) ale…, je tu opět ale…
Jsem téměř (neznám Tě osobně) stejné povahy jako Ty. Prostě stydlín, který poprosí, poděkuje, požádá (kdy se u toho stydí a bojí se nejen odmítnutí) i se obává říct svůj názor aj.
Je mi o 15 let víc než Tobě. Život mě učí, podkopává mi nohy, ale zároveň mě staví na nohy, abych měla pro co žít a jít v životě dál, ale stydlivost převládá. I potom všem, po těch všech letech a zkušenostech jsem se nezměnila.
A teď to podstatné, proč to píšu ;-)
Hodně, hodně špatně se s touto povahou žije!
Já už se nejspíš nezměním (pokud nenajdu protějšek, se kterým budeme mít dítě za které začnu bojovat), ale…
Ty máš furt o 15 let náskok se studem, se kterým není lehké žít, čas začít bojovat. Naslouchej vrstevníkům a bojuj o své místo v životě ;-) :-)
Byla si jednou z mých favoritek, ale prosazení se chybělo. Proto píšu, co píšu.
Každopádně držím palce a budu se těšit na nějaké Tvé skladby :-)
Hodně štěstí!

407
Anonymní
Reagovat

Направляем Вам Уведомление об одобрении выдать Вам некую сумму. Обезопасьте себя! сиюминутно оформить детали пройдя на главную страницу сайта в момент до 2 дней.Не упустите момент . В случае просрочки Ваш доступ в систему будет заблокирован!Переход на страницу: http://tinyurl.com/Kisegeks

Přidat komentář