Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chris Pine bude Svatý


ikona
do_Od
Chris PineDexter FletcherremakeRoger MooreSvatýthrillerVal Kilmer
Chris Pine našel další velkou roli. Zahraje si v remaku kultovního seriálu ze šedesátých let. 

Dva roky po Batmanovi si Val Kilmer zahrál ve filmovém remaku slavného seriálu ze šedesátých let, Svatý. Děj akčního thrilleru, v němž si původně zahrál Roger Moore, se točí kolem jistého Simona Templara, odvážného lupiče, který se nebojí zkřížit cestu ani ruské mafii. Film z roku 1997 se nicméně příliš nepovedl (soudě dle hodnocení na zdejší filmové databázi, ale klidně mi to v komentářích vyvraťte), a tak na pokračování nikdy nedošlo. V dnešní době už ale asi nikoho nepřekvapí, že tahle série teď dostane další šanci.

A tentokrát by to dokonce nemuselo být ani tak marné. V hlavní roli se totiž objeví Chris Pine, kterého bude režírovat Dexter Fletcher, který natočil fenomenálního Rocketmana, dodělával Bohemian Rhapsody, a předtím natočil Orla Eddieho. Pine nahradil Chrise Pratta, jenž byl s roli spojován naposledy v roce 2018. O příběhu se toho zatím příliš neví, jedním z producentů však bude i Lorenzo Di Bonaventura (Transformers). V tuto chvíli zatím není jisté, kdy přesně se začne točit, zaprvé je tu koronavirus, a zadruhé má Fletcher nasmlouvaného třetího Sherlocka Holmese a spin-off Drákuly Renfield, budeme si tak asi muset chvíli počkat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace