Muž pod vlivem drog poničil svoje auto. Pak se s ním i přes zákaz řízení pokusil odjet
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Řidiče pod vlivem drog a navíc s vysloveným zákazem řízení motorových vozidel se podařilo zadržet strážníkům městské policie. Hlídka si podezřelého všimla při kontrole v boletickém sídlišti. Dotyčný, který byl zjevně pod vlivem návykových látek, tyčí poničil zadní okno a dveře svého vozidla. Strážníci situaci po zklidnění muže dále monitorovali.

Po několika minutách podezřelý nastoupil do vozidla a rozjel se směrem na Děčín. Hlídka řidiče za pomocí světelného a zvukového výstražného znamení zastavila. „Vzhledem k podezření z trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a ohrožení pod vlivem návykové látky byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která řešení záležitosti převzala. Vozidlo strážníci zajistili technickým prostředkem k zabránění odjezdu vozidla,“ uvedl ředitel městské policie Marcel Horák.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru