Co si pořídit, ať jste v létě za hvězdu?


Léto se k nám kvapem blíží a vy se ho určitě nemůžete dočkat. Sluncem zalité dny, vidina dovolené, prázdniny a čas strávený někde u vody – přesně tohle si s létem většina z nás neodmyslitelně spojuje. Těch pár týdnů zbývajících do léta se překulí rychleji nežli voda.

Ani se nenadějeme a ulice zaplaví aktuální letní trendy. Připravte se s předstihem, ať v létě zazáříte!

 

Šaty ovládne bohémský styl sedmdesátých let

Jestli k létu něco nesmazatelně patří, pak jsou to jednoznačně šaty. Bez nich si totiž horké měsíce neumí představit snad žádná žena. Šaty jsou na léto více nežli ideální – jsou vzdušné, pohodlné a hodí se prakticky kamkoli.

Letošním trendem bude bohémský styl inspirovaný sedmdesátými léty. Tehdy hodně frčel, proslavila ho v té době zejména ikona Sienna Miller, jejíž styl oblékání módní experti označili jako boho chic. Mezi nejvíce trendy značky, pokud jde o šaty, patří především originální značka Desigual, která se nebojí experimentů a ráda vybočuje z řady.

 

Plavkám budou nejvíce slušet pastelové barvy

Pastelové barvy neboli lidmi s oblibou přezdívané pastelky jsou trendem již nějakou tu dobu a zdá se, že ani letos v létě se na tom nic měnit nebude. Pokud chcete jít s dobou a u vody, ať už to bude doma u bazénu nebo někde na veřejném koupališti, udělat na ostatní dojem, inspirujte se novinkami, které pro vás připravila trendy značka Quiksilver. Tahle značka dámské plavky zkrátka umí a dokáže si získat úplně každou ženu, které rozhodně má co nabídnout.

 

Pohodlné tenisky v létě nesmí chybět

Ačkoli v létě preferujeme především vzdušnou obuv, někdy máme chuť sáhnout po klasice – a tou jsou jednoznačně tenisky. Na výlet s rodinou, na festival s kamarády nebo třeba na rande ve dvou, všude tam se pohodlné tenisky samozřejmě hodí. V tomto odvětví i letos dominuje Ecco, která si připravila rozmanitou nabídku letní obuvi. Nabízí nejen zmíněné tenisky, ale i další boty Ecco, které v létě určitě nesmíte postrádat.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.