hledat

Tags:

James Bond v hip-hopovém hávu? DJ Hallabeat si vzal do parády původní práci Thomase Newmana

Sdílej

Slovenský producent DJ Hallabeat je v posledních měsících znám jako pravá ruka Čavalenkyho, který již za několik dní vypustí na prodejní pulty své debutové album „Stoka rap“. To však neznamená, že veškeré pracovní nasazení věnoval pouze svému týmovému parťákovi, neboť přichází s novým beat tapem, který by se měl nakonec dočkat rovnou třech dílů.

Výsledek práce čítá celkem deset stop a vychází v digitální podobě 24. dubna na všech platformách. Název dostal „Beatfall“ a jak sám DJ Hallabeat vysvětluje, inspirací mu byl jeden z filmů slavného detektiva Jamese Bonda.

„Koukal jsem na film Skyfall a byly tam brutální hudby od Thomase Newmana, což je můj druhý nejoblíbenější hudební filmový producent. Tím prvním je bez debat Hanz Zimmer. Napadla mě taková myšlenka, u které vím, že už to někoho v minulosti napadlo, ale chtěl jsem udělat takový beat tape. Má to koncept v podobě toho, že všechny samply jsou použity právě z tohoto filmu. I proto ten název „Beatfall“,“ nechal se slyšet DJ Hallabeat.

Jak již bylo naznačeno, nemělo by se jednat pouze o jeden díl, ale fanoušci by měli být časem obohaceni ještě o dva další díly. „V plánu je i dvojka a trojka. Chtěl bych přetransformovat do hip-hopové instrumentální verze celý původní soundtrack, který má třicet tracků. V každé té skladbě nalezneš slovo beat, ale je tam i indicie k původní skladbě od Thomase Newmana,“ dodává autor „Beatfallu“.

Tracklist:

01. Welcome To Beatfall
02. Line Beat
03. Jelly Beat
04. Beat Gliani
05. Brave New Beat
06. Crumbs Beat
07. Wasted Beat
08. Beat Rine
09. Voluntary Beat
10. Close Beat

Tagy:
Austy

Příslušník rapové policie od roku 2012...

  • 1