InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Listování: Než natáhnu brka

    Úterý 16.4 17:00 - Městská knihovna v Milevsku

  • Toulky za poznáním - Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy

    Úterý 16.4 18:00 - Dům kultury Milevsko

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ptejte se Kamila Hajduška z akademie silového tréninku STACA!

Kamil Hajdušek. , Autor: staca.cz

Kamil Hajdušek.     Autor: staca.cz

JIŽNÍ ČECHY - Rovný měsíc vycházel na sportovních stránkách Jihočeských týdeníků seriál, který měl za úkol pomoci sportovcům s přípravou v karanténě. Rádcem se jim stal profesionální trenér Kamil Hajdušek z vyhlášené akademie silového tréninku STACA, kde trénovala celá řada vrcholových sportovců. Probrali jsme s ním, kdy je nejlepší cvičit, jak regenerovat a další věci. Zajímá vás ještě něco, na co se nedostalo? Třeba to, jak se momentálně připravuje rekordman hokejové extraligy Milan Gulaš? Neváhejte se zeptat. Svoji otázku zanechte v diskuzi pod tímto článkem a odpovědi pak přineseme v tištěných novinách. Uzávěrka dotazů je v neděli 26. dubna.

Diskuse k článku - 7 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
  • ??? 

    Reagovat

     

    Kamile, pořád čteme, jaké slavné a profesionální sportovce máte na starost. Ale věnujete se i přípravě normálních "smrtelníků", když třeba chtějí zhubnout? Může k vám chodit každý? Předpokládám, že asi Staca patří k dražším možnostem na trhu, je to tak?

    Vloženo 26.4.2020 14:37:50

  • Dotaz 

    Reagovat

     

    Jak do tréninku zapracovat intenzivní sedmiminutový sex? Za jakých okolností může trénink nahradit? Kolikrát do týdne ho můžeme obecně zařadit, aby nenarušil potřebnou energii pro trénink? Jaký máte názor na vhodné polohy?

    Vloženo 26.4.2020 14:04:43

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Dobrý den, mě by zajímalo, jestli máte nějaké typy, jak se vypořádat s tou nesnesitelnou kocovinou, kterou zažívám v době karantény každý druhý den. Jak jde vůbec dohromady silový trénink a alkohol? Je pravda, že je jedno pivo za čas pro tělo přínosem?

    Vloženo 25.4.2020 14:53:04

    • Jarmil 

      Reagovat

       

      Taky ses včera nakalil, yo?

      Vloženo 25.4.2020 15:31:23

  • Tomy 

    Reagovat

     

    Dobrý den, zajímalo by mě, jak moc důležitou roli hrají ve cvičení doplňky jako protein, BCAA, spalovače a jiné. Popřípadě jak je správně kombinovat. Díky.

    Vloženo 25.4.2020 14:24:07

  • Lenka 

    Reagovat

     

    Zdravím, jak nejlépe kombinovat silový a kardio trénink, aby se dosáhlo co nejlepších výsledků?

    Vloženo 25.4.2020 12:11:58

« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace