Roušky pro FN Plzeň přinesli američtí fotbalisté z Pilsen Patriots

Zástupci FN Plzeň převzali z rukou zástupců klubu amerického fotbalu Pilsen Patriots dárek v podobě ručně šitých roušek.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zástupci FN Plzeň převzali z rukou zástupců klubu amerického fotbalu Pilsen Patriots dárek v podobě ručně šitých roušek.

Libor Kurfirst, předseda klubu amerického fotbalu v Plzni s názvem Pilsen Patriots (zal. pod původním názvem Pilsen Bulldogs v roce1995), a jeho místopředseda Jindřich Krisl předali roušky Fakultní nemocnici v Plzni. Ty původně vznikly jen pro členy a hráče klubu.

„Původně byla výroba roušek jen nápad, který byl určen pro hráče a členy týmu. Vzhledem k tomu, že slečna, co nám roušky šila, to pojala velmi zodpovědně a ušila jich víc, než jsme mohli využít, napadlo mě využít je lépe. Proto jsme oslovili FN Plzeň, která nabídku přijala. Jsem rád, že jsme mohli aspoň trochu pomoci v této nelehké době,“ říká předseda klubu Libor Kurfirst.

Pilsen Patriots

Historie amerického fotbalu v Plzni sahá do roku 1995, kdy vznikl tým Pilsen Bulldogs. V roce 1997 došlo k přejmenování na Pilsen Tornadoes a poslední změna názvu na Pilsen Patriots nastala v roce 2008. Od té doby reprezentují město Plzeň v nejvyšších domácích soutěžích. Jsou jediným týmem amerického fotbalu v Plzni a v celém Plzeňském kraji.

Trenéři týmu:

Hlavní trenér : Terry Bates ( tč. mimo ČR z důvodu pandemie)

Offensive coordinator : Larry Lewis

Deffensice coordinator :Libor Kurfirst

Kondiční trenér : Tomáš Aulický

Zdravotní dozor : Petra Jáhlová

Celkem členů klubu v dnešní době:

27 členů do 15 let

19 členů do 25 let

63 členů nad 25 let




The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka