Hlavní obsah

Ivana Korolová zpívá o tom, že člověk občas potřebuje i oddech

Právo, jaš, kul

Píseň Kvůli tobě pochází z alba Kruhy, které zpěvačka a herečka Ivana Korolová vydala na konci loňského roku. Je o tom, že pro druhého uděláte téměř cokoliv, ale občas také potřebujete oddech a být sám se sebou.

Videoklip k písni Ivany Korolové Kvůli toběVideo: archiv umělkyně

 
Článek

Hudbu napsal producent Armin Effenberger, autorkou textu je herečka Marika Šoposká. „Na začátku vyhlášení karantény vznikl nápad oslovit mé kámoše a fanoušky, aby doma natočili cokoliv, co je napadne v souvislosti s písní Kvůli tobě. Mohli točit něco, co se pojí přímo s textem, nebo cokoli, co pro ně toto spojení znamená. Než se videa nasbírala a vše se dalo do kupy ve střižně, chvíli to trvalo,“ popisuje vznik klipu Korolová.

„Celý nápad přinesla moje dvorní režisérka Sofie Šustková, se kterou jsem točila předchozí klipy PMS, Kruhy a Paleo. Všechna videa dala dohromady a ve spolupráci se střihačem Milanem Freislerem klip vytvořili. Takže klip je vlastně takovou týmovou prací,“ dodává.

Ivana Korolová s kapelou poctivě zkouší a sestavuje koncertní set tak, aby letos na podzim, pokud to bude možné, objela několik měst a svou debutovou desku na koncertech představila naživo lidem. Za sebou má prosincový křest alba v pražském Paláci Akropolis.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám