TOPlist

Česká premiéra notebooků od Honoru se blíží. Vyhrát můžete stovky cen

honor magicbook

Honor tento týden uvede na český trh několik novinek ze svého portfolia. Po globálním představení v Pekingu a evropském odstartování prodejů v Barceloně se nových technologických vychytávek dočkají i čeští a slovenští fanoušci. Premiéru novinek budete moci sledovat živě na Facebooku značky Honor už tuto středu 29. dubna od 17:00. O nové produkty si navíc budete moci i zasoutěžit.

Celým online přenosem vás bude provázet šéfredaktor herního magazínu Score a moderátor Mikoláš Tuček. Jako hosty večera přivítá youtubera MenT (Jan Macák) a nadšence do nových technologií GeekBoye.

Během online přenosu se dočkáme české premiéry notebooku Honor MagicBook a bezdrátových sluchátek s potlačením hluku Honor MagicEarbuds. Během přenosu se navíc budou objevovat různé slevové kódy, díky kterým budete moci ušetřit při nákupu nových produktů.

Slevové kódy i soutěže o představené produkty

Prvních 15 nejrychlejších se může těšit na slevový kód na MagicBook v hodnotě 1 000 Kč, dalších 100 pak může využít slevový kód na MagicBook v hodnotě 500 Kč. Nebude chybět ani velká soutěž večera o MagicBook v limitované barvě Mystic Silver (která prozatím nebude dostupná pro český a slovenský trh), bezdrátová sluchátka Magic Earbuds a slevový kód na MagicBook v hodnotě 5 000 Kč. Během online streamu výrobce rovněž odhalí oficiální české ceny.

honor

Jen pro informaci, ve Velké Británii se MagicBook ve 14″ verzi prodává za 550 liber, což je v přepočtu zhruba 17 300 Kč. Kromě něj se u nás bude prodávat i 15,6″ varianta. Obě verze běží na systému Windows 10 Home, mají hliníkové tělo, pohání je procesor AMD Ryzen 5 3500U, GPU Radeon Vega 8, 8 GB DDR RAM či 42Wh baterie. Displej má v obou případech rozlišení 1920 x  1080 px. Další informace o tomto notebooku najdete na českých stránkách Honoru.

Autor článku Roman Hálek
Roman Hálek
Technologie 21. století mě inspirují a neustále popohání vpřed. Rád o nich píši a ještě radši je všechny zkouším. A pokud zrovna nesedím u klávesnice, s nadšením běhám, nebo se proháním na kole, a s nepatrně menším nadšením dálkově studuji vysokou školu.

Kapitoly článku