Mrazivé pozadí smrti herečky (†39) z Pelíšků: Tomu se nechce ani věřit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mrazivé pozadí smrti herečky (†39) z Pelíšků: Tomu se nechce ani věřit!

Dagmar Teichmannová
Dagmar Teichmannová (Facebook)

To, co předcházelo sebevraždě herečky Dagmar Teichmannové (†39) z Pelíšků, bylo pomalu stejně dramatické a smutné jako její samotná smrt. Teichmannová totiž chtěla spáchat sebevraždu už dříve.

Skokem z okna chtěla podle informací Dagmar Teichmannová ukončit svůj život již před rokem. „Asi před rokem prý skočila z okna,“ pověděl zdroj Blesku. Právě její první pokus o sebevraždu jí způsobil zranění, kvůli kterým byla ještě více nespokojená, a její život byl zase o něco těžší. Dívka z Pelíšků byla po několika operacích a trápila se kvůli svému zranění. Teichmannová měla nešťastný jak soukromí, tak pracovní život a proto už nechtěla dále žít a rozhodla se pro tak hrůznou smrt.

Sebevražda se jí bohužel povedla letos začátkem dubna. Nešťastná herečka skočila pod soupravu metra na trase metra B ve stanici Anděl. „Na místo jsme ihned vyslali záchranářskou a lékařskou posádku i inspektora. Bohužel, žena utrpěla zranění neslučitelná se životem,“ pověděla mluvčí zdravotnické záchranné služby hlavního města Jana Poštová. „Na nástupišti zůstala ležet taška, bunda a berle,“ pověděl očitý svědek tragédie.

Herečka z Pelíšků spáchala sebevraždu. Hryc bojuje s leukémií. A zemřela Heda Čechová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.