Bezdrátový modul 5G IoT společnosti Fibocom dokončil první datové volání v rámci samostatné sítě 5G SA společnosti China Mobile

Modul Fibocom FM150 5G

Modul Fibocom FM150 5G

Společnost Fibocom (burzovní kód: 300638), přední poskytovatel řešení celulárních vestavěných bezdrátových modulů IoT, s potěšením oznamuje, že její moduly pro sítě 5G, FG150 a FM150 dokončily první datová volání a přenos dat mezi koncovými body v rámci samostatné sítě 5G společnosti China Mobile. Rychlost stahování přesahuje 100 Mb/s.

Moduly Fibocom FG150 a FM150 5G jsou prvními moduly pro sítě 5G založenými na platformě Qualcomm SDX55, které nabízejí služby přenosu dat v rámci sítě 5G se strukturou SA v Číně.

„Bezdrátové moduly jsou nezbytné pro komunikaci mezi terminály IoT a základnovými stanicemi. Jako přední světový poskytovatel řešení bezdrátových modulů IoT jsme hrdí na to, že naše moduly 5G dosáhly dalšího mezníku v oblasti výzkumu a vývoje v oboru," řekl Tiger Ying, generální ředitel společnosti Fibocom. „Dokončení prvního datového volání v síti 5G se strukturou SA je významným krokem k realizaci všech tří funkcí technologie 5G (eMBB, uRLLC, mMTC) v průmyslu IoT a pomáhá našim zákazníkům urychlit rozsáhlé využívání technologie 5G."

Test probíhal na modulu Fibocom FM150 5G s kartou SIM 5G operátora China Mobile v síťovém frekvenčním pásmu n41 v Centru společných inovací mobilní technologie 5G v Šen-čenu. Modul Fibocom FM150 5G byl úspěšně zaregistrován v síti 5G SA a vytvořil relaci PDU. Vytvoření relace PDU v komunikačním procesu 5G SA je symbolickým odkazem pro úspěšné vytáčení.

Moduly Fibocom FG150 a FM150 5G podporují síťové architektury 5G SA a NSA a poskytují integrované řešení pro více sítí, které je kompatibilní s globálními 5G Sub 6 a milimetrovými vlnovými pásmy. Moduly Fibocom 5G jsou kompatibilní se standardy LTE i WCDMA, snižují investice zákazníků v rané fázi nasazení technologie 5G a pomáhají jim rychle změnit staré produktové řady na produktové řady 5G.

Moduly 5G společnosti Fibocom mají globální pokrytí, což urychluje využití technologie 5G IoT ve velkém měřítku v mnoha aplikacích, jako např. živé vysílání videa 4K/8K, cloudová kancelář (ACPC), drony, roboty, AR/VR, virtuální zrcadlo 5G, cloudová hra 5G, digitální podpis 5G, bezdrátová brána 5G, 5G CPE, 5G SD-WAN, inteligentní síť, telemedicína, propojená vozidla, inteligentní dopravní systém, autonomní řízení, inteligentní domácnost a inteligentní města.

Video z testování na Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=LT2vwFvlJ-M

Kontakt pro média

Elli Yuan

info@fibocom.com

+86 755-26733555

www.fibocom.com

Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1154320/Fibocom_FM150_5G_Module.jpg

Klíčová slova Čína-komunikace-počítače-firmy-Fibocom

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.