Žatec: Opravy vodovodu a kanalizace ve třech ulicích města budou trvat do konce září

28.04.2020 6:32

Severočeská vodárenská společnost (SVS) zahajuje v ulicích Politických vězňů, Václava Brožíka a Vrchlického opravy vodovodu a kanalizace. Stavbu koordinuje s městem Žatec, které plánuje provést rekonstrukci chodníků a obnovu komunikace.

Žatec: Opravy vodovodu a kanalizace ve třech ulicích města budou trvat do konce září
Foto: wikipedia
Popisek: Žatec.

Poruchový vodovod a netěsná kanalizace slouží pro zhruba 180 obyvatel. Litinový vodovod byl uveden do provozu v roce 1955, kanalizace z betonového potrubí je z roku 1978. Kamerová prohlídka prokázala, že potrubí vykazuje korozi materiálu místy nad 50 %, má netěsné spoje, a nevyhovující šachty.

SVS provádí rekonstrukci vodovodu v délce 516 metrů a kanalizace v délce 278 metrů. Stavba byla zahájena předáním staveniště 16. dubna 2020. Vlastní stavební práce v těchto dnech začínají, a to první etapou v ulici Václava Brožíka. Podle smlouvy o dílo má být stavba dokončena nejpozději do 30. září 2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…