Shang-Chi: Hlavní hrdina a Awkwafina poprvé ve videu z natáčení nové marvelovky

Shang-Chi: Hlavní hrdina a Awkwafina poprvé ve videu z natáčení nové marvelovky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Představitel hlavní role Simu Liu také odhalil svůj tajný trénink, který jej  v době karantény na fyzicky náročnou roli připravuje.

V tuhle chvíli natáčení většiny známých filmů stojí, nicméně z nějakého důvodu se aktuálně objevilo na Twitteru video ze zákulisí marvelovky Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Záběry pochází ze Sydney, kde štáb filmu před zastavením produkce operoval, a vidět na nich můžeme představitele ústřední role Simu Liu a Awkwafinu, jež ztvárnila zatím oficiálně neodhalenou úlohu. V přiloženém videu můžete vidět, že obě postavy společně přicházejí k místu, které působí jako jakýsi exkluzivní klub či snad nějaká základna, nebo něco podobného. Mohl by právě tohle být vstup na místo, kde se budou odehrávat bojové zápasy, kterých by se podle neoficiálních zákulisních zvěstí měl Shang-Chi ve filmu účastnit?

Shang-Chi je z marvelovských komiksů známý především tím, že je mistrem bojových umění. A podle toho také musí Simu Liu v ústřední roli vypadat. Aby se udržel i během karantény ve formě, dodržuje speciální režim a se svými věrnými fanoušky se na Twitteru podělil, jak vypadá v praxi:

Režisér Destin Daniel Cretton potom nedávno sdílel fotografii, na kterém vidíme, jak se společně ještě před vyhlášením bezpečnostních opatření sešlo ústřední obsazení. Krom zmiňovaných Simu a Awkwafiny je tu k vidění také Tony Leung, představitel záporáka Mandarina.

A na závěr ještě jedna castingová drobnůstka. Nedávno server Discussing Film nově odhalil, že do blíže nespecifikované role byl obsazený Ronny Chieng, kterého jsme předtím mohli vidět kupříkladu v Crazy Rich Asians. Připomínáme, že nedávno snímek odložil svoji premiéru a nově jej uvidíme 7. 5. 2021.

Shang-Chi byl v komiksech inspirovaný filmy s Brucem Lee, takže v mnohém odkazuje na klasické bojové filmy. V komiksové předloze Shanga jeho otec vychovává v naprostém odříznutí od světa v čínské pevnosti. Stane se z něj mistr bojových umění, takže díky svému umu dokáže porazit i některé protivníky s nadpřirozenými silami. V pozdějším životě Shang zjišťuje, že jeho otce je zlosyn, který ho zneužívá pro své špinavé účely a oba se stávají odvěkými nepřáteli. Shang dokáže koncentrovat svoje Chi a díky tomu překračovat meze běžného lidského organismu. Je tak rychlý, že dokáže uhýbat kulkám či je odrážet náramky. Později je vystavený vesmírnému záření, které mu umožňuje se replikovat.

Scénář filmu píše Dave Callaham, režíruje Destin Daniel Cretton. V hlavních rolích Simu Liu, Tony Leung a Awkwafina. Americká premiéra je naplánována na 7. 5. 2021.

Zdroje: Discussing Film

Galerie: 5

Shang-Chi: Hlavní hrdina a Awkwafina poprvé ve videu z natáčení nové marvelovky | Fandíme filmu Shang-Chi: Hlavní hrdina a Awkwafina poprvé ve videu z natáčení nové marvelovky | Fandíme filmu Shang-Chi: Hlavní hrdina a Awkwafina poprvé ve videu z natáčení nové marvelovky | Fandíme filmu Shang-Chi: Hlavní hrdina a Awkwafina poprvé ve videu z natáčení nové marvelovky | Fandíme filmu Shang-Chi: Hlavní hrdina a Awkwafina poprvé ve videu z natáčení nové marvelovky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest