Tenisky ladí ke všemu

Tenisky ladí ke všemu

Kategorie: Dámské boty, Letní boty

Kecky, botasky, tenisky, nejčastější pojmenování, těch nejpoužívanějších bot na světě. Málokterá obuv skýtá takové možnosti universálního využití jako právě tenisky. Jsou nejenom maximálně pohodlné, neničí chodidla a páteř jako obuv s podpatky, ale jsou i neskutečně cool, protože ještě nikdy nevyšly z módy. Dávno pryč jsou doby, kdy se kecky nosily jen na sportování, či výlet od přírody. Moderní tenisky se mohou kombinovat naprosto se vším a k čemukoliv. Jediná příležitost, kde je nevyužijete, je Ples v opeře.

Pánové mohou obléci tenisky klidně k sakuPánové mohou obléci tenisky klidně k saku

S čím tenisky kombinovat?

Pokud se jedná o pány, je jednoduchá odpověď – naprosto se vším. Luxusní pánské tenisky můžete v pohodě nakombinovat třeba k ležérnímu obleku a vyrazit do ulic. Úzké pánské kalhoty, volnější triko a tenisky jsou nesmrtelným outfitem na ulicích celého světa. Pánové je mohou zvolit i ke kraťasům, ale nezapomeňte vynechat klasické české ponožky. Není to hezké. Sportovní tenisky a džíny vypadají také vždycky dobře. V poslední době se vrací trend vyšších tenisek, oblíbených v 80. letech. Při nákupu tenisek myslete při výběru jejich barvy na to, aby vám ladily ke stávající garderobě. Pokud máte omezený rozpočet, must-have jsou černé a bílé tenisky a teprve poté dokupujte barevné.

Tenisky mohou podpořit dívčí lookTenisky mohou podpořit dívčí look

Dámy a tenisky?

Jde to vůbec dohromady? Ano! Proč ne? Je rovnoprávnost a již dávno neplatí pravidla, že tenisky se nesmí nosit se sukní, nebo že pravá dáma musí celé dny trápit svá chodidla v botách na podpatku. Ležérní, tzv. casual móda přímo vybízí k tomu, aby se kombinovaly džínové sukýnky a pohodlné dámské tenisky. Loni bylo hitem nosit velmi ženské květované šaty ve spojení s nízkými bílými teniskami. Tato kombinace romantiky a ležérnosti působila velmi svěžím a dívčím dojmem. Tenisky jsou skvělým způsobem jak interpretovat vaše já. Je jen na vás, zda dáte přednost teniskám, které ladí se zbytkem outfitu, nebo jimi naopak celý look „rozbijete“ a nazujete tenisky v naprosto kontrastní barvě.

Tenisky byly, jsou a budou už nejspíše navždy nedílnou součástí našich botníků, tak proč si stylisticky nevyhrát a nepovýšit tuto „obyčejnou“ obuv na ten nejoriginálnější módní doplněk?