TROLL LANDSCAPE





Komentáře

  1. Všechny jsou výmluvně trolí, trojka je až pochmurná. Příjemná je fotka č.2, tam žijí i elfové, hlídají rovnováhu :). Krásně čistě zpracované téma. SX

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám tady a postupně skládám ještě pár dubnových divnofotek na tohle téma. Pokud se to podaří, ještě je tu v nějakém dalším článku přidám :-)

      Vymazat
  2. To jsou opravdu divnofotky. Někdo by mohl namítat něco o TK, nebo nějak jinak ořezat a lokálně doostřit. Ale já je beru tak jak jsou. Pro mě obzvlášť dvojka a čtyřka.

    OdpovědětVymazat
  3. Bez nějakého mudrování, jen konstatování, že jsem u nich byl nad poměry dlouhý čas, a kdybys měl statistiku, viděl bys že jsem některé rozkliknul i vícekrát ,-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Počet rozkliknutí je takové choulostivé téma. Často se hledá i kdo za to může. Tak jsem rád, že se někdo, tedy alespoň tady k tomu přizná :-)

      Ale vážně: Dnes ráno mě napadlo, jestli jsem tyhle divnofotky neměl dát způsobem "co fotka, to jeden článek...a v tom případě i nějaký krátký text (nemyslím drsně existenciální báseň). No už je to venku takhle, stalo se :-)

      Vymazat
  4. Stalo se - a stalo se navýsost dobře. U každé z nich si můžeme slova doplnit,přestože se nemusí shodovat s tvými myšlenkami...

    OdpovědětVymazat
  5. no to je vyborna podivana. asi jako paklik. a budu se vracet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-)

      No a v pátek tu hrajeme už tradičně vybíjenou, klidně se k nám přidejte. Zrovna tenhle pátek je ale svátek a tak bude ta vybíjená trošku speciální. Přesněji řečeno fotky k vybíjení budou záměrně úsměvnější než tomu obvykle bývá :-)

      Vybíjejí se tu totiž fotografie, ne lidi, jak to někde bývá...

      Vymazat
    2. Diky za pozvani, uz se tesim :)

      Vymazat
  6. To co každý nevidí, tak díky, že se díváš a objevuješ za mnohé z nás i když mnohé to v dobrém slova smyslu naštve, že nevidí. Jako bych slyšel z povzdálí "otevři oči člověče!"

    OdpovědětVymazat

Okomentovat