Po mateřské dovolené se synem Tomášem (6) a rocích života v Londýně Radka zamířila do Sama doma na ČT. A vypadalo to, že se v pořadu pro ženy, kde mohla vystupovat i jako maminka a povídat si s hosty, našla.

I proto diváci často zmiňovali její jméno, že by se perfektně hodila ke své letité kamarádce Lucii Křížkové (35), která ve dvojici osiřela po nečekaném skonu Stáni Lekešové (†63).

Jenže chyba lávky. Podle zjištění Blesku manželka fotbalisty Tomáše Rosického (39) kývla na nový zpravodajský projekt a rozjede kariéru v mnohem dravějším projektu.

Oprášit by přitom mohla meteorologické zkušenosti ze svých začátků na Nově, kde si ji diváci oblíbili jako rosničku. Tam začínala s již zmíněnou Lucií Křížkovou (dříve Váchovou), která rovněž uváděla počasí.

Podle informací Blesku by se ale měla Radka představit v úplně nové roli. „V tuto chvíli platí, že nebudeme potvrzovat žádné další detaily a nové tváře. Diváci se ale mají rozhodně na co těšit,“ řekl za CNN Prima News Adam Halmoši.

S přísnými pravidly pro moderátory Kocurová nebude mít zřejmě problém. Chůzi po mole hodila už dávno za hlavu a soukromí si velmi pečlivě chrání. Jak se jí povede, můžete sledovat už po startu CNN 3. května.

VIDEO: Proč Radka s Tomášem trávili odděleně Vánoce?

Video
Video se připravuje ...

Radka s Tomášem stráví Vánoce odděleně. Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií