Moje šťastná hvězda

Je své ženě nevěrný?

Najevo začínají vycházet dost znepokojivé informace. Už delší dobu se mluví o tom, že manželství režiséra Jiřího Adamce (72) a Jany Adamcové (48) si prochází drsnou krizí. Napovídá tomu i režisérovo chování.

Už nějaký ten pátek totiž s Janou nežijí pod jednou střechou. Okomentovali to tak, že si od sebe chtějí na chvíli odpočinout. Jiří ale údajně nebydlí tak úplně sám.

Milenku se snažil utajit?

Adamec má momentálně pobývat v pražských Dejvicích. Nedávno se právě v této lokalitě objevoval s neznámou a pohlednou blondýnkou. Zprvu tvrdil, že je to realitní makléřka, která mu zde vyřizuje byt, jenž ještě ale není jeho.

Bylo ale zajímavé, že Jiří mohl v daném bytě spát, když ho podle jeho slov nevlastnil a o byt žádali i jiní lidé. Po tomto odhalení naštvaně odvětil, že v bytě má pracovnu a občas tam přespí. Společnost mu pochopitelně měla dělat právě zmíněná žena.

Raději mlčí

Na Jiřím bylo znát, jak moc ho toto odhalení pobouřilo. Ale ne pro všechny to bylo překvapení. Podle lidí z jejich okolí se jim manželství hroutí už od doby, kdy Jana začala pracovat pro vládu.

Tehdy se dokonce odstěhovala z jejich společné ložnice, aby manžela nerušila nočními telefonáty. Každému bylo tedy jasné, že dát to znovu do kupy bude těžké. Jana se k celé kauze doposud nevyjádřila, asi je to pro ni stále nepříjemné téma.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden