Pro Jamese Gunna Strážci galaxie skončí třetím dílem, čtvrtý neplánuje

Pro Jamese Gunna Strážci galaxie skončí třetím dílem, čtvrtý neplánuje

James Gunn se již nemůže dočkat, až se opět roztočí kamery a on bude moci dokončit trilogii o Strážcích galaxie. To pro něj ovšem bude konečná. I kdyby mu studio za čtvrtý díl slíbilo zlaté prase, nekývl by na to. A co dalšího a zajímavého režisér prozradil?

18 1
29.4.2020

Režisér James Gunn se zřejmě během karantény pořádně nudí, a tak často na svých sociálních sítích dělá různá online videa a odpovídá fanouškům na otázky. Zvláště na Instagramu je Gunn poměrně aktivní. Sem tam tedy prozradí něco zajímavého. Sám režisér se těší na natáčení třetích Strážců galaxie, natočený materiál pro Suicide Squad již má, tak snad co nejdříve zjistíme, jak se mu tato komiksová týmovka pro DC povedla.

Nyní ale zpět k Marvelu. Dnes pro vás máme pouze drobné střípky. Gunn měl vždy v hlavě, že kdyby vše dobře dopadlo, natočil by trilogii o Strážcích galaxie. To se mu ostatně s největší pravděpodobností i povede, nicméně Gunn chtěl vždy vyprávět příběh rozvleklý na tři filmy. Nikdy ne více. Pokud by ho studio oslovilo s případnou čtyřkou, odmítl by. Režisér již nemá v plánu se ke Strážcům vracet.

(O čem asi bude pokračování? Foto: Disney)

Další spolupráce na jiném projektu od Marvel Studios samozřejmě není vyloučena, ale už to nebude práce s potrhlým týmem Strážců. Gunn taktéž prozradil, že v posledním díle bude mít mnohem větší roli Kraglin Obfonteri, kterého shodou okolností hraje Jamesův bratr, Sean Gunn. Ten se ještě k tomu na place plazí jako Rocket Raccoon, Bradley Cooper ho pouze dabuje.

Gunn se také svěřil, že někdo z naší hlavní party zemře. Jelikož se jedná dost možná o poslední díl, dávalo by smysl, aby poslední jízda byla opravdu plná emocí a zvratů. Sice už nám tak trochu zemřela Gamora, ale tu režisér stoprocentně přivede zpět. Nejspíše tak zemře někdo z pánského obsazení. Asi bude dost záležet na tom, zda bude mít Marvel Studios plány i s ostatními postavami, nicméně Gunn zřejmě při tvoření scénáře dostal volnou ruku tak, jak tomu bylo i v minulosti.

Těšíte se na třetí Strážce galaxie? A kdo podle vás zemře?

Zdroj: ComicBook.com (článek 1, článek 2)

Diskuze /8

ori

Myslím že Drax alebo Rocket.

webmaster
29.4.2020 | 16:24:39
PecaCZE

Když budou chtít, tak si natočejpokračování bez něj a nezdá se mi, že by něco takovýho prozradil jako že umře hlavní postava.

29.4.2020 | 16:44:43
OriginalHunter

So strážcami si viem predstaviť aj dalšiu triológiu tam možu tých filmov vymyslieť xy

29.4.2020 | 17:20:44
Ratemus

Gog 3 mají otevřít další a další příběhy různých vesmírných postav a dobrodružství a filmů. Nicméně ani Gunn neplánuje čtvrtý díl a Strážci se mají rozpadnout, to neznamená že nebude gog pokračovat s novým složením a režisérem, má přijít Nova, mluví se o Adamovi, Quasarovi, Silver surferovi, určitě přijde císařství Shiar, možná se vrátí Cosmo, hodně se mluví o Beta Ray Billovi .. Rocket a Groot se prý chystají jako miniserie na disney +, disney se jen tak nevzdá dvou maskotů vlastní značky. Má se umírat, pratt podepsal novou smlouvu a Gamora jistě taky neumre protože aby umřela podruhé v tak krátké době? Blbost, Karen řekla že příběh Nebuli teprve začíná… Podle mě zařve Drax jehož linka a příběh pomsty je ukončen a Mantis dle mě zemře… Možná Kragling… Ovšem v případě že miniserie Groota a Rocketa bude např z minulosti, tak je možné že i oni zemřou…

29.4.2020 | 18:02:21
Martrix

Drax se ožení s Mantis, chcípne Rocket a Groot.

29.4.2020 | 18:14:29
evaval

Tipuji, že umře Gamora, je to jiná než známe. A herečka vypadá, že bude dost vytížená jinými projekty.

29.4.2020 | 18:17:20
ori

Nikto nepíše že ďalší Strážcovia nebudú, ale že ich už nebude robiť Gunn.

webmaster
29.4.2020 | 20:14:18
Lex Luthor

Gamora by neměla umřít třetí díl by se právě měl soustředit na hledání nové Gamory z jiného času byla by asi blbost kdyby zemřela znovu

29.4.2020 | 22:39:40
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nejlepší postavy: Marvels

Reklama

Zajímavosti

Colman Domingo přiznal kontakt s Marvelem, ale o Kangovi neřekl ani slovo

Colman Domingo přiznal kontakt s Marvelem, ale o Kangovi neřekl ani slovo

Nejenže čekáme na nového Kanga, ale taktéž očekáváme odhalení jeho úlohy v širším MCU. Kang má projít určitou změnou a zřejmě se to neobejde bez osekání jeho příběhu. Alespoň takto se o tom v zákulisí hovoří. Budou mít tedy hvězdy stále o tuto roli zájem? Domingo se konečně vyjádřil.

Marvel Cinematic Universe

PRVNÍ FÁZE

 

DRUHÁ FÁZE

 

TŘETÍ FÁZE

 

ČTVRTÁ FÁZE

 

PÁTÁ FÁZE

Galerie

Galerie

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama